חדשות זיגי!

חדשות זיגי!

אז קצת סדר. דורי ארזי- אמיתי הרמן. תמוז ארזי- שיר זוארץ. נטע- שירה לוי, והיא מהממת ומגניבה. שונה מכל מה ששירה עשתה עד היום (והיא תצליח בזה, רועי. היא לא רק ביץ' ובחורה נחמדה, היא גם יכולה להיות שקטה כשצריך). אלין כהן תשחק את לירז, מנהלת משמרת של הבורגר ראפ, קשוחה אבל מלאת אהבה. אוראל צברי ישחק את תום פרץ, כתב רכילות סטייל ליר מכפולה. אילנית לוי תשחק את הדס, והיא ואלירז יהיו הורים מאמצים של ילד בעייתי. ואותו ישחק... קווין (מי זה?!) רובין, שיהיה סיון. לדמות הקומית של שירלי יקראו מיקי. לעומר חזן יקראו ניב. אז זה מה שיש עד עכשיו.

Roei152

Well-known member
מנהל
רומי מאוד שקטה לעומת מיטל
מיטל יותר רועשת מרומי שבעיקר הסדרה היא בחורה שקטה שדואגת לאחיה .
מיקי??? כבר יש מיקי קומית... מיקמק מהשיר שלנו...

אבל בחורה נחמדה

עכשיו שירה מקבלת תפקיד חדש ומופנם. &nbsp וזה לא ליאנה. &nbsp שירה יכולה הכול! זה הכול בשיער, לא ידעת?!

Roei152

Well-known member
מנהל
תן לי להסביר
מיטל היא לא טיפוס מופנם , וכך גם נטע תהיה נראה לי , היא טיפוס שהיא לא מלכת הכיתה הביצ'ית כמו ליהי , אבל גם לא בדיוק רגישה כמו רומי ..- טיפוס יותר צבעוני ולא יודע עד כמה שירה יכולה לשחק דמות כזאת.. להיות בטוחה שדרך צבעונית זו התמודדות עם החחיים ואז לקבל את הדרך בצורה לא צפויה , כמו שקרה למיטל עם בן , ואני לא מתכוון ל דרך מסע בזמן , אלא שהחיים ייובעילו אותך לדרך שונה.
&nbsp

נטע נראית כמו טיפוס מופנם

שקטה, מטפלת באחים, תופרת בגדים. &nbsp ושירה יכולה הכול! אל תהיה דר!

למעלה