חדשות ועידכונים

פריסילה עוזבת את אלביס ../images/Emo88.gif

קטע קצר מתרגום הפרק השני מהספר "ג'סי"
"אלביס, אני עוזבת אותך", פריסילה הפטירה. אלביס היה מאחורי הקלעים בחליפתו הלבנה מעוטרת בגדילים, כאשר פריסילה הפילה עליו את הפצצה. חיוכו הבטוח התמוסס ופניו נפלו כאשר אמרה את דבריה. "את לא יכולה לעזוב אותי. אני אוהב אותך, בייבי", הוא התחנן בקולו הרך בעל המבטא הדרומי. "אני לא יכולה להמשיך ככה", פריסילה אמרה. "זה יהיה שונה, אני נשבע. אני אבטל את סיבוב ההופעות שלי, נתחיל מחדש". "זה מאוחר מדי להבטחות ריקות, אלביס. שמעתי את כולן כבר בעבר".
אם הכל ילך כמו שצריך, בתאריך 10/4/04 יפורסם תרגום כל הפרק השני מה

../images/Emo41.gifחדשות מרעישות ../images/Emo124.gif

אלביס בהופעה או בשמו המקורי באנגלית Elvis in Concert יוצא לשתי הופעות בחודש אוגוסט הקרוב, הופעה אחת בהונלולו ואחת בסינגפור. ההופעה היא במתכונת כזאת ששמים על מסך וידאו ענק סרט של אלביס בהופעה וחלק מהנגנים שניגנו איתו בהופעות החיות המקוריות מופיעים על הבמה בחי. אמנם המלך לא יהיה שם בכבודו ובעצמו כפי שהיה בחייו אבל כמו שהיום קורה, שהולכים להופעה חיה וממילא רואים את האמן על המסך ולא על הבמה, זה בטח יראה כאילו אלביס פרסלי בעצמו מופיע במקום. זה אמור להיות מדהים. נכון לעכשיו, לא מתוכנן סיבוב הופעות אלא רק שתי ההופעות האלה. פרטים נוספים ותאריכים מדוייקים מיד כשאקבל אותם בדוא"ל.

היי חברים, הגעתי לחופשה מהמילואים

יצאתי לחמשוש. אני מסיים בעזרת בשם ב 15 לחודש ז'ני השתדלה מאוד לשמור על הפורופ בהעדרי לרמה מאוזנת ככל שניתן ואני מצדיע לך. בלי שיתוף פעולה שלכם החברים יכביד מאוד על ז'ני ועלי. סוף שבוע רגוע לכולכם אמיר

פרסום הפרק השני יידחה מעט

כולכם מוזמנים לבקר בגלריות הפורום, כל הזמן מתווספות תמונות נוספות, חלקן נדירות, של אלביס מתקופות שונות בחייו על הבמה ומחוצה לה. אם יש לכם תמונות משלכם שאתם מעוניינים להוסיף לגלריה אתם מוזמנים לעשות זאת.

../images/Emo63.gifבלוג לאלביס פרסלי../images/Emo47.gif

נפתח בלוג "מלך הרוקנרול" לכבודו ולזכרו של אלביס פרסלי
התמונה מגיעה מפורום האתר elvis.com והיא צולמה בהופעה בלאס וגאס, לא היה כתוב מאיזו שנה. מישהו יכול לתת הערכה מאיזו שנה התמונה?

סליחה על חוסר הנוכות

ביקשתי מ"הנהלת הפורומים" לבטל את הניטור על גבי הפורום. ז'ני תעקבי בבקשה אחרי הנושא. עוד 4 ימים למנייק

למעלה