חדשות ועדכונים....

9ball master

New member
חדשות ועדכונים....

ולא רק בשביל אדר......
לאחרונה הייתי קצת עסוק... וקצת הזנחתי את הפורום, אז עכשיו יש קצת זמן ואני אשתדל להדביק את הפער...
אני חושב שהידעה על מותו של פול הנטר שזעזעה את עולם הביליארד והסנוקר מקומה בראש ובראשונה, אני לא חושב שיש מספיק מילים להספיד אותו בדרך שמגיעה לו..... בסוף שנות השישים להקת החיפושיות הריצה מתיחה על העולם והתחילה מסכת שמועות שפול מקראטני מת ושכפיל ממלא את מקומו... הלהקה הכניסה המון רמזים בשירים ובעטיפות התקליטים.... בתקליט הלבן בסוף השיר I'm So Tired שומעים מלמול לא מובן, בניגון התקליט לאחור ניתן לשמוע את ג'ון לנון אומר: "Paul is a dead man. Miss him. Miss him. MISS HIM! כששמעתי לראשונה את הידיעה על פול הנטר, השורה הזאת זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש.... (אולי קיוויתי שזאת מתיחה...) סתם רציתי לשתף....
ג'ניפר צ'אן, שחקנית ביליארד מקצוענית ומגה סטארית במולדתה, טיוואן נעדרת מאז חודש אוגוסט, השמועות אומרות כי היא נמלטה ומסתתרת עקב חובות ענק ($600,000) למאפיה המקומית בגין הימורים...
בפיליפינים, פנסיסקו בוסטמנטה ניצח את תחרות ה 9ball הפתוחה שהיא חלק מסבב האסייתי המקצועי.
עוד בפליפינים, הכנות ענק לקראת אליפות העולם ב 9ball שתתקיים בחודש הבא, הרבה התרגשות מורגשת בקרב השחקנים הפיליפינים שלראשונה תחרות זאת מתקיימת במולדתם. ברי הרן שמארגן את הארוע מוסיף כי זהו חלום שמתגשם לקיים את התחרות בפיליפינים ומבטיח ארוע נוצץ מתמיד.... שינוי קל בפורמט התחרות, להבדיל משנים עברו שבהם בשלב הבתים, מכת הפתיחה הייתה לסרוגין ובשלב הנוקאאוט המנצח פתח את המשחקון שלאחריו. השנה בכל השלבים מכת הפתיחה תהיה לסרוגין וזאת על מנת לתת הזדמנות שווה לכל השחקנים..... צעד זה מבטיח הרבה משחקים צמודים שיוכרעו על חודה של נקודה....
השבוע הוכרזה תחרות חדשה שתתקיים באמצע דצמבר בניו-יורק - NYC Open, אני מאמין שידינו ציון צבי ישתתף בתחרות, אז נאחל לו בהצלחה
בארוע השנתי אשר מאורגן ע"י ESPN בתחילת החודש, לוק סלבס הקנדי הוכתר לאלוף ה Speed Pool , מאוחר יותר מייק מאסי ניצח שוב את תחרות ה trick shots בפעם המי יודע כמה... (כבר הפסקתי לספור..)
ולסיום, לכל מי שדאג למצבו הכלכלי של גאון השיווק - קווין טרודו ולא הבין איך הוא מכסה את ההוצאות של ה IPT, אז הנה התשובה ..... בקלות קווין הודיע שהוא סגר עסקה עם הביליונר האסיאתי - סטנלי הו ולפיה הוא מכר לו את ה IPT תמורת 150 מיליון דולר
בנוסף, קווין יקבל בעלות חלקית על Ho Interactive..... קווין הבטיח כי דבר לא ישתנה ב IPT מבחינת השחקנים וכי שהוא עצמו ימשיך לנהל את ה IPT ולקבל את ההחלטות בצורה בלעדית לתקופה שלפחות 5 שנים....... וזהו בינתיים.....

למעלה