חדשות ועדכונים

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות ועדכונים

מסתבר שאיבקה לא היה מרוצה מהפקיד שלו באוקלהומה וטרח להבהיר זאת להנהלת הקבוצה.
בהנהלת הקבוצה חששו שהוא יעשה להם "הארדן" ולכן העדיפו לבצע עליו טרייד כבר עכשיו ולא לחכות לסוף העונה הבאה שבא הוא יכול היה לצאת מהחוזה.

בניגוד למה שחשבתי, אוקלהומה ממהרים וממשים את האופציה על איליאסובה ומסתמן שהוא הולך להיות הפורוורד הפותח שלהם בעונה הבאה.

דרק רוז הוצג בנסיבת עיתונאים בניו יורק וילבש את החולצה מספר 25 בעונה הבאה.
רוז עצמו נראה די מרוצה מהעסקה ואף אמר שהוא מאוד רוצה שהניקס יחתימו את נואה.
בנוסף לכך יש פרסומים לפיהם פיל ג'קסון הבטיח לכרמלו ורוז שהטלפון הראשון ושהוא יעשה ב-1/7 (התאריך שבו מותר להתחיל במשא ומתן עם שחקנים חופשיים) יהיה לקווין דוראנט.

ואגב דוראנט, שלוש הקבוצות הראשונות שהוא מתכוון להיפגש איתן בקיץ הזה הן אוקלהומה, גולדן והספרס.

ג'יימס הארדן אומר שהוא יעשה כל שביכולתו כדי להביא את דוראנט ליוסטון (בהצלחה עם זה)

הלייקרס מרדף עצבני אחרי חסן וויטסייד.

גולדן מעוניינים בניק באטום, אל הורפורד ויואקים נואה.

הבולס מעוניינים באוון טרנר.

הקינגס מחפשים קונה לרודי גיי.

לאחר שאמר שהוא שוקל שלא להשתתף באולימפיאדה בגלל נגיף הזיקה, פאו גאסול חזר בו והודיע שהוא כן ישתתף.
לעומתו סרג' איב'ה שגם הוא משחק בנבחרת ספרד, לא יקח חלק בטורניר האולימפי.

האריסון בארנס יהיה חלק מהנבחרת האמריקאית לאולימפיאדה, בארדלי ביל בחוץ.

טרייסי מגריידי אומר שב-1997 טורונטו והבולס גרו טרייד שיעביר אותו לשיקאגו בתמורה לסקוטי פיפן.
מייקל ג'ורדן הטיל ווטו על העניין וזה הסוף של הסיפור.
 

rapgamer4ever

New member
לא הבנתי איזה "הארדן" עשה הארדן לאוקלהומה

כי להרוויח מה שמגיע לך זו לא המצאה שצריכה להיקרא על שמו.
&nbsp
החוזה של איליאסובה נוח והוא נותן לאוקלהומה דברים שהיא לא יכולה לקבל מאדאמס או קנטר. אבל אל תיקשרו אליו חזק מדי כי אוקלהומה לא תחדש לו את החוזה בשנה הבאה.
 

Anfield

New member
זה יותר מהכסף עבור איבקה וזה היה יותר מהכסף עבור הארדן

מה שאנחנו רואים באוקלהומה זה שוב שגלגל 3 מרגיש שלא בנוח לשחק לצד דוראנט ו-ווסטברוק שלוקחים המון מהפוקוס. איבקה כבר התבטא בנושא במרץ שהוא רוצה יותר נגיעות ועושה רושם שהתפקיד הזה של שחקן משלים שנותן את השלשות ואת ההגנה ובערך פעמיים במשחק נותנים לו ללכת פוסט אפ לא התאים לו. הוא היה עוזב שנה מהיום. פרסטי הקדים תרופה למכה. האם זה לא הדבר שיקרה בדיוק לאולדיפו? לא יודע, אני מקווה שבכלל נגלה כי להערכתי שנה מהיום ווסטברוק עוזב ובעקבותיו גם דוראנט.
אילייסובה PF פותח במקום איבקה? זה יהיה טמטום רציני מאוד. כל היתרון של אוקלהומה בפלייאוף היה האתלטיות והגובה. לקחו את זה וזרקו את זה לפח.
אני מקווה שמה שיעשו זה חמישייה פותחת שהיא סמול בול עם רוברסון ב4 או דוראנט ב4 ורוברסון ב3. אם מתעקשים על דוראנט ב3, אז שאדאמס או קאנטר יהיו 4 מצידי.
אם אוקלהומה לא תחזיר את ווייטרס הקבוצה הזאת נחלשה והוכיחה שאין מה לחתום אצלה חוזים אם קוראים לך דוראנט או ווסטברוק.
 

rapgamer4ever

New member
הארדן היה נשאר אם אוקלהומה הייתה משלמת לו כמו שצריך

אבל כשאתה שם שחקן בצד הבמה ובנוסף לכך לא מוכן לשלם לו לפי שווי השוק אתה לא מותיר לו הרבה ברירות. הארדן לא ביקש לעזוב.
איבאקה לעומת זאת התבטא שהוא לא מרוצה מהתפקיד שלו אז יש בסיס לחשוב שהוא היה עוזב. מעניין לראות מה הוא יעשה באורלנדו.
&nbsp
איליאסובה לדעתי יפתח בעמדה 4 לאורך העונה הרגילה. בפלייאוף הדקות שלו יקוזזו לטובת הרכבים של קנטר-אדאמס והרכבים של דוראנט בעמדה 4 כמו שאמרת, כתלות ביריבה.
 
דוראנט דחה את הפניות של הוויזארדס והלייקרס

השאיר את OKC, גולדן והספרס בלבד בתמונה.
מה הסיכוי לדעתכם שהוא באמת חותם בגולדן/ספרס?
לדעתי האישית, דווקא ההפסד של גולדן בגמר מגדיל את הסיכוי של KD לחתום שם.
לא סיכוי כזה גדול אבל עדיין. אם גולדן היו זוכים באליפות אני בטוח שKD היה מראש דוחה אותם בגלל המחשבה שהוא יהיה כינור שני ואף אפילו שלישי.
לגבי הספרס, אני בכלל לא רואה איך הוא אמור להשתלב שם במידה של אם וכאשר.
על איזו משבצת הוא ישב? למרכוס יעבור לסנטר כדי שKD יפתח ב4? נראה לי לא משהו.
 
לדעתי

במקרה כזה הם יעלו עם שלושה פורוורדים על חשבון אחד הגארדים. אבל יש להם בעיה בסנטר בהגנה עכשיו כשדאנקן לא מכסה להם את זה.
 

Anfield

New member
מצחיק אותי באיזה מהירות וושינגטון נהיו לא רלוונטים

כמה ניגנו על זה שדוראנט מגיע משם ולכן יחזור לשם. ואז כל נושא סקוט ברוקס. בדיחה גדולה מאוד.
היה ברור לי מראש שאם הוא עוזב אותנו זה לגולדן סטייט או סאן אנטוניו או קבוצה אחרת שבמידה ומצטרף אליה היא בוודאות קונטנדרית משמעותית.
אני קצת אדיש לכל מה שקורה, אני חושב שזה נובע מהעובדה שיש בי הרגשה חזקה שווסטברוק יחתום בלייקרס בקיץ הבא ובלי ווסטברוק שוב פעם הקבוצה הזאת לא יודעת לאן היא הולכת. אם היה אפשר להשאיר את שניהם הרבה שנים זה היה נהדר.
 
הרצון של KD לזכות בטבעת פשוט מעיף כל מיני קבוצות בבנייה

כמו הלייקרס. לגבי הוויזארדס- זה היה ברור שזה לא יקרה מלכתחילה.
 

Anfield

New member
לפני כמה חודשים אמרו שזה אוקלהומה או וושינגטון

 
השאלה מי אמר

סטיבן א' סמית' אמר שדוראנט יעבור ללייקרס ואז דוראנט יצא עליו שאין לו מושג על מה הוא מדבר. כשמדובר בדוראנט לא נראה לי שיש הרבה מידע קונקרטי
 

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח שוושינגטון הייתה מחוץ לתמונה מהרגע הראשון

בוא ניקח סיטואציה שבה בראדלי ביל לא נפצע, עושה קפיצת מדרגה ומשחזר את היכולת שלו מהפלייאופים לעונה הרגילה. כלומר סקורר של 20+ נקודות שגם יוצר בפיק אנד רול. סביר להניח שוושינגטון הייתה מגיעה לסיבוב השני במזרח, אולי אפילו גמר אזורי. במקרה כזה אני חושב שהוויזארדס היו יכולים להיות אופציה קורצת שמערבת קצת מכל דבר: כישרון, חזרה הביתה והיתרון המובנה שזה במזרח הסימפטי.
&nbsp
ברגע שוושינגטון פספסה את הפלייאוף הבועה התפוצצה סופית.
 

billc

New member
אני גם הבנתי שזה רק הפוקוס הראשון שלו, וזה לא אומר

בהכרח שקבוצות אחרות הם מחוץ לתמונה... עדין מדברים על מיאמי כיעד אפשרי, קודם כל לדעתי הם צריכים לסגור דברים אחרים לפני שהם פונים אליו
 

liron1311

New member
דוראנט קבע 6 פגישות בינתיים

זה לא נכון שהוא צמצם את הרשימה שלו לגולדן/ספרס/ת'אנדר בלבד. הוא אמר שהוא לא יכול להיפגש עם 29 קבוצות אבל קבע פגישה עם השלישייה שהוזכרה, עם הקליפרס, סלטיקס וההיט. הלייקרס והוויזארדס כנראה לא ייזכו לפגישה כפי שנאמר, אבל לניקס יש עוד סיכוי. בכל מקרה, כל הפגישות יהיו בניו יורק (אז מה אכפת לו להקשיב גם לניקס...).
 
מה כבר הסלטיקס ומיאמי יכולות להציע לו?

הוא רוצה אליפות כאן ועכשיו. לגבי הקליפרס, יכול להיות מעניין.. הם יכולים להביא אותו בכלל מבחינת תקציב?
בכל מקרה אני מקווה שהוא לא ילך לקליפרס, לא סובל את הקבוצה הזאת.
 

fatnoam

Active member
לקליפרס הוא לא ילך כי פול מעבר לפריים

אין שום סיבה שדוראנט יחתום חוזה רב שנתי שברור שפול כבר אחרי השיא. בלי קשר בלייק זה משתנה שקשה לחזות.
&nbsp
בגדול דוראנט עושה קונטנדרית מכל קבוצה. לבוסטון יש את המסורת, מאמן מצויין, קבוצה שמשחקת נכון בשני צידי המגרש, ונכסים שתמורתם אפשר לצרף שחקן נוסף ליד דוראנט. ווייטסייד, ביומבו או מי שרוצים. כנ״ל מיאמי, אם דוראנט חותם אז כל הסגל חותם, והוא הופך אותם לקונטנדרית חזקה עם דראגיץ׳ בפוינט, ווייד, קיידי, דנג ו-ווייטסייד. ג׳ונסון אש מהספסל, ויחתימו עוד גבוה לרוטציה.
&nbsp
&nbsp
 
אני מקווה שאתה לא ער בגלל שאתה מחכה למשחקי הכס

בכל מקרה, לעבור לבוסטון או למיאמי אין לו שום סיבה אם הוא יכול פשוט להישאר בOKC.
אם הוא רוצה כבר להצטרף לקונטנדרית מוכחת עם טבעות אליפויות בשנים האחרונות אז הוא יקפוץ על גולדן/ספרס.
 

liron1311

New member
זה לעבור למזרח

אל תשכח כמה החיים הרבה יותר קלים במזרח :)
&nbsp
בנוסף, מיאמי באמת אופציה פחות סבירה לדעתי אבל יש שם את הנהלה מכובדת (פאט ריילי), קבוצה לא רעה וכמובן את סאות' ביץ' אם זה חשוב לה (לא מאמין בזה יותר מדי אבל לברון הלך על זה בסוף...). בוסטון בנוסף למה שנאמר היא הקבוצה היחידה מבין הקבוצות שנפגשות איתו שמסוגלות להחתים עוד שחקן מקסימום בנוסף אליו, אם הוא ממש משתוקק לשחק עם הורפורד או משהו (אגב, טרייד של נואל היה מונע מהם את זה). זו גם אופציה שבה הוא יהיה ה-שחקן, אם זה חשוב לו בכלל לlegacy (בניגוד להצטרפות למכונה של גולדן או סן אנטוניו) ההיט אני די בטוח שיצטרכו לוותר על וויטסייד כדי לעשות מקום. הקליפרס בכלל יהיו חייבים לוותר על בלייק או דיאנדרה בשביל זה.
 

picki23

New member
אני מאד רוצה אותו בבוסטון

ראשית כי התרבות כדורסל שם היא מכובדת כמו בכל קבוצה אחרת שמתחרה על הטבעת.
שנית כי אני חושב שהם יכולים לבצע מהלכים באופן מיידי על מנת לשפר את הקבוצה.
&nbsp
טרייד על בראדלי וג'יילן בראון יכול להביא סנטר טוב, שלא נדבר על הפרי אייג'נסי הקרב ובא.
אני חושב שבוסטון בעמדה מצוינת להכנס לקונטנשן וזה רק אומר לצד השיפור של אינדי, שלקליבלנד לא היה כל כך קל לעבור יריבות כמו בשנים החולפות (מלבד שיקגו שהייתה אופוזיציה כושלת)
 

picki23

New member
לא יהיה קל לעבור

זה אומר שזה ייקח 6 משחקים במקום 4
 
למעלה