חדשות ועדכונים

sivosh

New member


 
פתיחת פרק ליל כל הקדושים של משפחת סימפסון

כמידי שנה, גם השנה ישודר פרק מיוחד של "משפחת סימפסון" לקראת "ליל כל הקדושים".
הפרק ישודר בארה"ב ברשת Fox, יום ראשון הקרוב בשעה 20:00.

הנה קטע הפתיחה של הפרק:
http://www.youtube.com/watch?v=CtgYY7dhTyE
 
גיירמו דל טורו בכבודו ובעצמו ביים את זה

להזכיר, מדובר במי שביים את "פסיפיק רים", סדרת סרטי "הלבוי" והיה מועמד לאוסקר על "המבוך של פאן".
 
"משפחת סימפסון" חודשה לעונה 26 !!!

לאחר פרק אחד בלבד מפתיחת העונה ה-25, הודיעה רשת Fox על חידוש הסדרה "משפחת סימפסון" לעונה נוספת - העונה ה-26 במספר.

הסדרה המצויירת על המשפחה הצהובה מהעיירה ספרינגפילד, מחזיקה כבר כיום בתואר סדרת הפריים טיים המתוסרטת הוותיקה ביותר בטלוויזיה האמריקאית. בהודעה שהוציאה רשת Fox מצוטט נשיא הרשת, קווין ריילי: "במשך יותר מרבע מאה, 'משפחת סימפסון' מצליחה לכבוש את ליבם ומוחם של המעריצים, באופן שמתעלה על הבדלי גיל, שפה ותרבות. סדרה פורצת דרך זו, אינה רק הסדרה המתוסרטת הארוכה ביותר בתולדות הטלוויזיה, היא גם אחת מהקומדיות הגדולות של זמננו".

עוד פרטים כאן:
http://www.deadline.com/2013/10/fox-gives-the-simpsons-historic-26th-season-pick-up/
 
עונת הסתיו בארה"ב: ביטול, 2 חידושים ועוד

בתום השבוע השני לפתיחת עונת הסתיו בטלוויזיה האמריקאית, נרשם הביטול הראשון לסדרה חדשה, שתי סדרות כבר חודשו לעונה נוספת, סדרה אחת קיבלה כבר הזמנה לעונה מלאה ומנוספת הוזמנו פרקים נוספים.

הנה תמונת המצב:
רשת ABC -
רשת ABC היא הראשונה להודיע על ביטול סדרה. בכבוד המפוקפק זכתה סדרת הדרמה החדשה "Lucky 7" - עיבוד אמריקאי מחודש לסדרה בריטית על 7 אנשים, שזכו יחד בלוטו. לרשת הספיקו 2 פרקים בלבד כדי לבטל את הסדרה, שלאחר פרק בכורה בו צפו 4.43 מיליון צופים בלבד, נחלשה משמעותית בפרק השני ל-2.62 מיליון צופים ובחתך הדמוגרפי של גילאי 18-49 אחוזי הצפייה עמדו על 0.7% בלבד.

רשת NBC -
לרשת NBC הספיקו 2 פרקים בלבד, כדי להודיע על הזמנת עונה מלאה בת 22 פרקים, לסדרת המתח החדשה בכיכובו של ג'יימס ספיידר "The Blacklist" - הסדרה עוקבת אחר פושע מסוכן, שמחליט לפתע לשתף פעולה עם ה-FBI, בתנאי שסוכנת צעירה שהוא בוחר, תהיה זו אשר תעבוד איתו. עם גב חזק של "The Voice" לפניה, הסדרה פתחה עם 12.58 מיליון צופים ו-3.8% בקרב גילאי 18-49 ובפרק השני צפו 11.35 מיליון צופים, עם 3.3% בחתך הדמוגרפי המועדף על המפרסמים.


רשת Fox -
רשת Fox הספיקה כבר לחדש שתיים מהסדרות שלה: הראשונה, סדרת האנימציה "משפחת סימפסון", הסדרה המתוסרטת הוותיקה ביותר בפריים טיים של הטלוויזיה בארה"ב חודשה לעונה ה-26, לאחר פרק פתיחת עונה מוצלח, שהניב 6.37 מיליון שקל ו-2.9% בקרב גילאי 18-49.

הסדרה השנייה שכבר חודשה לעונה שנייה היא סדרת המדע הבדיוני ההחדשה "Sleepy Hollow" - עיבוד מודרני לספר "הפרש בלי הראש". בפרק הבכורה של הסדרה צפו 8.59 מיליון צופים ובחתך הדמוגרפי של גילאי 18-49 אחוזי הצפייה עמדו על 3.1%. הפרק השני השיג נתונים נמוכים אך במעט, עם 7.93 מיליון צופים ו-3% צפייה בקרב גילאי 18-49. בניגוד לסדרות אחרות בערוצי הברודקאסט העונה הראשונה של הסדרה כוללת 13 פרקים בלבד - וכך יהיה גם בעונה השנייה.

עוד מרשת Fox: מהסדרה הקומית החדשה "Brooklyn Nine-Nine" הוזמנו תסריטים נוספים. אין כאן עדיין הזמנה לעונה מלאה, אך הדבר בהחלט מראה על אמון של הרשת בסדרה הקומית החדשה.
 
Yes משנה את שעת שידור "הסקס של מאסטרז"

בשל תוכן המיועד למבוגרים בלבד ועל מנת לעמוד בדרישות הרגולציה של מועצת הכבלים והלוויין, הודיעה חברת הלוויין Yes על שינוי שעת השידור של סדרת הדרמה החדשה שלה "הסקס של מאסטרז".

הסדרה שעלתה בשבוע שעבר ברשת Showtime האמריקאית, תשודר החל מהשבת הקרובה, 12 באוקטובר, בשעה 22:30 בערוץ Yes Oh ואילו העונה השלישית של הסדרה הדנית המוערכת "הממשלה", ששודרה עד כה בשעה זו, תוקדם ותשודר בשעה 21:30.

הסדרה, אשר נרכשה לשידור במקביל גם בחברת הכבלים Hot, תשודר בערוץ Hot3 באותו היום, אך שם שובצה הסדרה לשידור מראש אחרי השעה 22:00 והיא תשודר בשעה 22:10.

על פי תקנות מועצת הכבלים והלוויין, אין לשדר תוכן למבוגרים בלבד, הכולל קטעי מין או קטעי אלימות קשים לפני השעה 22:00. בסמכות המועצה להטיל קנסות כבדים על חברות הטלוויזיה הרב-ערוצית (Hot ו-Yes), במקרה של הפרת הוראה זו.

הסדרה "הסקס של מאסטרז", נחשבת נעזת ופרובוקטיבית וכוללת סצנות סקס וקטעי עירום רבים. הסדרה מבוססת על חייהם של שני חוקרי הסקס פורצי הדרך ד"ר וויליאם מאסטרז (מייקל שין) ווירג'ינה ג'ונסון (ליזי קפלן), שהמחקר שלהם לגבי מיניות אנושית בשנות ה-60 החל את המהפכה המינית.

סדרת הדרמה החדשה שופכת אור על חייהם המקצועיים והאישיים של שני החוקרים, אשר יחד נהפכו לחלוצי חקר מיניות האדם בזכות אבחון מהפכני של הפן הפסיכולוגי של סקס, שבדק לעומק את מחזור התגובה המינית האנושית, אותו יזמו בשנות השישים. במשימתם להבין את מדעי הסקס, השניים פיצחו את החידות הגדולות של האינטימיות האנושית, חידדו מחדש נורמות חברתיות ותיקנו קונספציות שגויות בנוגע ליחסי מין.
 

YOAV2009

New member
"נויורק" תמשיך לוענה נוספת

לפני שיצאו מהכלים, התכנסו כולם וצפו לראשונה בפרק האחרון. כאן נגמרה ההילולה? בהחלט לא. בהמשך, נודע לכוכבים שהסדרה נמכרת לחו"ל וכי היוצרים כבר עומלים על העונה הבאה. הידד!
http://celebs.walla.co.il/?w=/3600/2683290
 
שיפור משמעותי ל"סוכני SHIELD" בצפייה הנדחית

ברשת ABC יכולים מעט לנשום לרווחה:
הצפייה הנדחית העלתה משמעותית את מספר הצופים בפרק השני של "סוכני S.H.I.E.L.D"

מנתוני הצפייה הנדחית של 3 ימים מהשידור בטלוויזיה (Live + 3), עולה כי מספר הצופים הכולל זינק מ-8.66 מיליון צופים ביום השידור ל-12.07 מיליון צופים, בצפייה הכוללת ל-3 ימים מיום השידור.

בקרב החתך הדמוגרפי המעניין את המפרסמים של גילאי 18-49 הגידול מרשים אף יותר: מ-3.26% ביום השידור ל-4.92% בצפייה של 3 ימים מיום השידור.

עם זאת, חשוב לזכור שהנתונים הללו נמוכים משמעותית מנתוני הצפייה של פרק הבכורה, שהגיע במהלך השבוע הראשון מיום שידורו בטלוויזיה למעל 22 מיליון צופים.
 
למעלה