חדשות ועדכונים

נקבע תאריך לעונה 4 של אחזות דאונטון בבריטניה

רשת ITV הבריטית הודיעה כי העונה הרביעית של סדרת הדרמה התקופתית שלה "אחוזת דאונטון" תשודר החל מיום ראשון, 22 בספטמבר, בשעה 21:00.
העונה השלישית של הסדרה, הייתה הנצפית ביותר שלה עד כה וצפו בה בממוצע 9.7 מיליון צופים לפרק.

קודם לכן כבר הודיעה רשת PBS - הרשת הציבורית האמריקאית - המשדרת את הסדרה בארה"ב, כי העונה הרביעית תשודר אצלה החל מ-5 בינואר 2014.

אצלנו, משודרת הסדרה בשידור ראשון בערוץ 1 ורק לאחר מכן, בערוץ Yes Oh. טרם נמסר על מועדי השידור של העונה הרביעית בארץ.

LeRanch

New member
yes רכשה את הקומדיה Hello Ladies

בפרומו חדש שמשודר בימים אלה בערוצי הבית של yes לקראת עונת השידורים החדשה של ערוץ yes Oh, מופיעה גם הסדרה הקומית החדשה של רשת HBO בכיכובו של סטיבן מרצ'נט ("המשרד" הבריטית, "ניצבים") שתיקרא בארץ "הלו ליידיז". אני לא זוכר את המועד המדויק שבו היא תשודר אבל למיטב זכרוני זה יקרה מתישהו באוקטובר.

is00

New member
ברצינות? עוד סדרה שהם לא מתרגמים?

LeRanch

New member
איך אתה רוצה שיקראו לה?

"הייייייי בנותתתתתתתתת" כמו שטל פרידמן עשה במערכון הבלוג של ארץ נהדרת?

גםצופה

Member
מנהל
או לחפש לסדרה שם מתאים

מרגיז אותי שלאחרונה כבר לא מתרגמים שמות של סדרה.

בזמנו הרבה כעסו על כך שלסרט Stand by Me (של רוב ריינר) קראו בעברית 'אני והחבר'ה' במקום 'עמוד לידי/צידי'...
כיום אני רואה את זה אחרת - בעיני הרבה יותר טוב לתת לסרט שם בעברית, אפילו שונה, מאשר לקרוא לו בעברית בשם הלועזי שלו

(אלא אם זה שם של הדמות כמו קאסל
אגב, טוב שלא קראו לסדרה קאסטל
)

LeRanch

New member
ברור שלא היו קוראים לה "קאסטל"

ה-T בשם שלו היא שקטה.

גםצופה

Member
מנהל
אני יודעת

אבל הרבה פעמים מתרגמים מקבלים את החומר בכתב ומתרגמים על פי מה שכתוב

בקרוב רחוק היה דמות שקראו ז'ייבר (בקיצור ז'ב) שבה מהשם Xavier - בתקצירים לא פעם הוא הופיע בשם קסבייר משום מה (איך איקס הפך ק' לא מובן...)

LeRanch

New member
כי הצליל של X הוא "קס"

באמת מבלבל למי שלא מכיר את השם ואופן ההגייה.
יש שחקן בשם Xander Berkeley ששיחק ב-24, ניקיטה והמנטליסט, ואני פשוט לא ידעתי איך הוגים את השם שלו עד שבדקתי והבנתי שזה "ז'אנדר"

is00

New member
לא מעניין אותי, אבל שיתרגמו אותה!

העצלנות הזאת שלהם כבר מתחילה ממש לעצבן.

למעלה