חדשות וידיעות

מיכלית נפט קוריאנית נחטפה ע"י פיראטים סומליים

המיכלית עם 300,000 טון עם צוות של 5 מלחים קוריאניים ו-19 פילופינים היתה בדרכה מעירק לארה"ב(לואיזיאנה). מעריכים שאתמול בסביבות 16:10 שעון סיאול (עשר בלילה שעון ישראל ואולי גם באותו אזור) הספינה נחטפה ע"י פיראטים סומאליים. זה קרה 1500 ק"מ דרום-מיזרחית למפרץ עדן בו יש גם משחתת קוריאנית של 4500 טון המשתתפת במאמצים נגד פיראטים באזור. הממשלה מנסה להתמקד קודם בבדיקת שלומם של המלחים. האזור הזה לייד סומליה ידוע כאזור בו קבוצות של פיראטים מנסות לחטוף ספינות כדי לקבל כסף. בפעם הקודמת ב-2008 כשנחטפה ספינה ובה מלחים קוריאנים ופיליפינים כולם שבו בשלום אחרי משא ומתן של שלושה חודשים. לא נמסר כמה כופר הם שילמו בפעם הקודמת.

MalkiNuna

New member
זה נורא

נקווה שיחזרו הביתה במהרה הלוואי והיה ניתן לפדות גם את גלעד שליט בכסף ולהשיבו הביתה

TVXQ/동방신기 מפסיקים פעילות ביפן ! ואולי מתפרקים

למי שלא יודע זוהי הלהקה הקוריאנית שהיא כנראה המצליחה ביותר בעולם, וגם בישראל יש לה קבוצת מעריצות נאמנה ופעילה. הדבר קורה בהמשך לפסיקת בית המשפט לטובת שלושה מחברי הלהקה Xiah, Micky and Hero , השלושה פנו לבית משפט ביולי האחרון וטענו שהחוזה שחברת SM החתימה אותם הוא ל-13 שנים ולא יכול להיות חוקי. אני באופן אישי חושב שזה שקול כמעט לעבדות, לכן פסח זה זמן טוב לסמל את שיחרורם. במהלח החודשים שעברו הלהקה המשיכה לעבוד, להופיע ביפן ולהוציא אלבומים שהצליחו מאוד ביפן. אולי עכשיו אפשר לקוות שהמצב עבורם ישתפר והם יהיו בכל זאת חופשיים להמשיך לפעול ביחד עם חוזה חדש ב-SM או בחברה אחרת. בכתבה המצורפת יש עוד קצת מידע עדכני עליהם ועל פעילותם הכעשוית/עתידית. אולי הם הלהקה הקוריאנית היחידה עם דף לא קטן בויקפדיה בעברית.

lindasuju

New member
מה?!

לאאא אסור להם להתפרק! חח אני אוהבת אותם..ולא ידעתי שיש תרגום בעברית בויקיפדיה עליהם! תודה ^^

נקווה שזה לא יקרה

עד עכשיו הם פעלו למרות הויכוח ביניהם. מצד שני מגיע להם להרוויח בצורה הוגנת על עמלם, לעומת החוזה עבדות עליו החתימו אותם. איך שאני מבין את זה זו אחת הלהקות שהוקמו ע"י החברות בידור. החברה עושה אודישנים למאות קוריאנים, ובוחרת מיתוכם קבוצה. בשלב הזה המועמדים יכולים לבחור לחתום על כל חוזה שמניחים לפניהם, או לוותר על ההזדמנות להפוך לכוכבים. אח"כ החברה משקיעה בלאמן אותם בייחד, לבנות להם כריאוגרפיה, להביא להם את טובי כותבי השירים והפיזמונים, ולפתח לכל אחד מהם אישיות ציבורית. אז הם מתחילים להופיע עם כל התמיכה והפירסום של חברת ענק מאחוריהם, וההצלחה מובטחת. אף אחד לא יוותר על הזדמנות שכזו. אפשר לומר שהחברה יצרה אותם, אבל זה לא אומר שהם לחלוטין רכוש של החברה. במידה מסויימת אם הם מתנתקים מהחברה אין להן כלום חוץ מזה שידוע שהם יודעים לשיר ולירקוד, ושפניהם מוכרות. בכל זאת יש להם את ההזדמנות לצאת לדרכם העצמאית לכתוב את שיריהם, או לחבור לכותבי שירים ישירות וכד' למעריצים אני מאחל שהחברה תתעשת ותציע להם איזה חוזה טוב ונדיב לשנתיים או משהו דומה, ואז הם יוכלו להמשיך בקריירה שלהם כמו קודם.

סאפוש18

New member
לצערי הרב :(

פשוט בכיתי שראיתי שזה מה שהיה אמור לקראות רק שלפי מה שJJ (הרו) אומר בפייסבוק הם לא הולכים להתפרק הם רק הפסיקו את הפעילויות שלהם עכשיו כקבוצה וכרגע כל אחד מהם פועל לבדו :( וכם ביקשו להמשיך לתמוך ואף פעם לא לאבד את האמונה TVXQ Always Keep The Faith!

TVXQ

DBSK לא מיתפרקים רק עושים הפסקה קצרה עם הפעילויות שלהם ביחד ועובדים בסולו.. כל אחד עם הפרוייקטים שלו עד שהבעיות עם החברה הקוריאנית יפתרו. הבנים לא רוצים להיפרד אך עבודת סולו יכולה לעזור להם להיתפתח גם בכיוונים שונים ולא רק כלהקה בשירה וריקוד עכשיו יוצון וג'אג'נג עובדים על דרמות הדרמה של צ'אנגמין צריכה לצאת בקרוב ג'ונסו מוציא אלבום סולו ויונהו מישתתף במופע this is it לזכר מייקל ג'קסון. בתיקווה והעיייים עם החברה SME יפתרו הלהקה תשוב לפעילות שוטפת כ DBSK/TVXQ/TOHOSINKI אז לכל המעריצים בבקשה תצפו לחזרה של הבנים ותיתמכו בהם בפעילויות סולו. אני מאמינה שבשבילנו המעריצים הם יעשו הכל כדי לחזור להיות ביחד וכמובן בשבילם כי הם לא רוצים להיפרד! עדן

היי

כן אני מעריצה שלהם סליחה שאני עונה רק עכשיו.... אני מעריצה שלהם המון זמן ואני עוקבת אחריהם!

Hikarihila

New member
DBSK לא מתפרקים!

היי..אני הילה
אני אישית חושבת שכל זה קורה בגלל המשפט, הם צריכים קצת זמן כדי לסדר הכל והם יחזרו בקאמבאק מטורף!
אל תאבדו אמונה
לכל הפרטים על DBSK..חדשות/עידכונים/פרוייקטים...הכל אתם מוזמנים לבוא לאתר המעריצים שלנו!!! שינס אהבה!

Ynet-צפון קוריאה מציגה:מערכת הפעלה קומוניסטית

צפון קוריאה, אחת המדינות המתבדלות ביותר בעולם, מציגה הפצת לינוקס פרי פיתוחה. לדפדפן קוראים "המדינה שלי", והמערכת מכילי רכיבים לבילוש אחרי מתנגדי משטר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3872052,00.html

kiCkiC

New member
לא יודעת אם לצחוק או לבכות

אבל לפחות הם משתמשים בפיירפוקס

בקוריאה: שליש מהסטודנטים נרדמים בכיתה

זה כבר ידוע שקוריאנים רבים נרדמים בכיתה. סקר יפני מצא ש-32.3 אחוז מתלמידי התיכונים מנמנמים לפעמים בשיעורים. זאת לעומת 45 אחוז ביפן, 21 אחוז בארה"ב ורק 4.7 אחוז בסין. הסיבות המוזכרות לתופעה הזו בקוריאה הן: - תלמידים רבים לומדים מהבוקר על 10 בלילה, ואח"כ או גם לפני כן הולכים לבתי ספר פרטיים ללימודים נוספים. כל זאת בשל התחרותיות הגדולה בכניסה לאוניברסיטאות בקוריאה. - החומר בשיעור אינו מעניין במיוחד. - אין צורך להשתתף בשיעור. - יש תלמידים שמכורים למשחקי מחשב ומשחקים יותר מדי במקום לישון.

למעלה