חדשות וויתקין!

OmriZ

New member
חדשות וויתקין!

היה מירוץ מעולה.... משובח אין מה להגיד, בעיקר נהנתי משתי הקטגוריות ה"בכירות" ה-125 והפתוחה. אומנם בשתיהן נצחו המובילים ואלו שבד"כ מנצחים (שלום "הווינר" אוחיון, ואליקו אוחנה), אבל ממרוץ למרוץ שאר המתחרים סוגרים אט אט את הפער מהם: ב 125, נמרוד דור דרכב מעולה המקצה הראשון ואף הוביל את רובו, מתן ניר ועידו כרמון. (כולל קפיצות אקסטרים של אליקו ודור שבצעו קליקאייר). בפתוחה, אלו היו האחים אלייתים שחוזרים לכושר מצוין, בייחוד אורן על הCRF יש לציין שרמת המתחילים עלתה בהרבה, ונצחון של מיודעינו דניאל פ. יישר כוח! סחטן על הנצחון במקצה השני.... ורביעי בראשון. בקיצור עוד מירוץ משובח. רמת המירוצים וכמו כן הארגון עלו מאוד בהשוואה למירוצים, גם הקהל שנדמה שעוד מעט לא יהיה מקום בטריבונה בוויתקין! נקודה למחשבה למארגני המירוצים הבאים: עניין המרשלים, נראה שהם לא מקצועיים ולא מרימים דגלים בזמן, בייחוד המרשל שליד הקפיצה הגדולה והסיבוב שכל הזמן נתקעו שם רוכבים, כמובן אחרי הקפיצה!

משהו שאותי, אישית, מרגיז מאוד מאוד:

לפני כמה זמן שאלתי כאן, בפורום, ובזמנו, את דויד סמארק בעניין השתתפות קטינים (מתחת ל16) בליגת מירוצים סדירה. שאלתי אם גם אני יכול להתחיל להתחרות באופן עצמאי באחד אירגוני השטח שקיימים... בשני המקורות ששאלתי, נענתי בשלילה. הסיבות היו כל מיני סיבות של ביטוחים, וגיל... וכששאלתי מדוע דניאל.פ מתחרה, מארק ענה לי כי בזמנו, היה ביטוח אמינים בלה וזה היה רק בעונה שעברה, ובעונה הבאה הוא לא יתחרה בלה בלה בלה... ובינתיים, חלפה לה עונה... האמנם? מדוע עדיין ישנם רוכבים קטינים שמתחרים? (מזה קטינים? רוכבים בגיל 12!) מה עם אליקו אוחנה? טוב, הוא כבר עבר את הגיל... אבל בכל זאת- הוא בן 16 וכבר חמוש ב125 סמ"ק?! תסבירו לי איך הוא יכול לסוע על 125? ומה עם דניאל.פ? הפסיק להתחרות? לא הפסיק ולא נעליים. אני לא מבין... איך זה יכול להיות? פרוטקציות? משפחות מיוחסות? מזה? איך אני מתחיל גם להתאמן ולהתחרות? מה אני צריך להתחנן? אנשים צריכים לשקר לי? שמישהו יעשה לי טובה ויסביר לי מה הולך פה, כי אני מתחרפן!

כRובי

New member
עם כל הכבוד לדיויד מארק..

אתה זקוק לאישורים שלו כדי לרכב ? רק אם יותר לך להתחרות במרוצי מוטוקרוס תקנה אופנוע ותתחיל להתאמן ? אולי עדיף שקודם תלמד לרכב , תתקדם - תשתפר , תקנה אופנוע תחרותי - תלמד אותו , תשתפר ואז "תשבור" את הראש איך נכנסים למרוצי מוטוקרוס ? האופנועים ממילא לא חוקיים( אז מה משנה דרגת הרישיון שלך?) ..אז אם אתה כל כך להוט אחר מרוצים , קנה לך עכשיו אחד כזה ותתחיל להתאמן ..

זה הקטע...

אני לא רוצה להדפק עם המשטרה בזה שאני ייקנה עכשיו מוטוקרוס, וייתפסו אותי נוסע עליו... שאלתי- איך אני נכנס לזה? מה צריך לעשות? איפה מתאמנים? האם זה חוקי להתחרות? הוצאות מתלוות? מה??? כל מה שענו לי שזה אסור. לא רוצה להסתבך עם המשטרה (הספיק לי פעם אחת...) אגב, לא הייתי שואל את כל השאלות האלו אם לא הייתי יודע לרכב... בנדיטון.

כRובי

New member
אנשים רוכבים על מוטוקרסים

בישראל כבר 15 שנה בערך.. האופנוע לא חוקי.נקודה. כן יש לך רישיון , אין לך רישיון , כן בגיל המתאים , לא בגיל המתאים..כל זה לא רלוונטי.. אם אתה לא מתכוון לרכוש אופנוע מוטוקרוס שהוא לא חוקי , אין לך סיכוי להופיע אי פעם על קו הזינוק בויתקין. אלא אם כן , ימסדו את עניין הספורט המוטורי בישראל. יודע לרכב ברמה תחרותית? מרשים. אם אתה בן 16 וכבר יודע לרכב ברמה תחרותית עד כדי התעניינות בהשתתפות בויתקין/מרוצי האנדורו של העמותה , כנראה מדובר במשהו מיוחד.. אבל רגע , כדי לדעת לרכב כל כך טוב בגיל16 , בטח התחלת לרכב קודם..לא ? קצת לא חוקי , הייתי אומר , לא ? או שמרגע הוצאת הרישיון לפני ספר חודשים , כבר הספקת ללמוד את כל שהית צריך ?

../images/Emo6.gif אין צורך להגזים, כרובי...

לא. אני לא יודע לרכב ברמה תחרותית... בסיסית בהחלט פלוס... ולא. עדיין אין לי רשיון... ככה שעשיתי את זה עד עכשיו בצורה לא חוקית, ו... רשמתי לך למעלה- פעם אחת להסתבך עם המשטרה הספיק לי בגלל זה אני שואל איפה והאם מותר להתחיל להתאמן במסגרת תחרותית באופן חוקי, בשביל שאוכל להתקדם... ובסופו של דבר להתחרות? בנדיטון.

ועוד דבר-

דניאל.פ מתחרה עם אופנוע מוטוקרוס, נכון? אופנוע מוטוקרוס לא חוקי, נכון? יש במירוצים משטרה, נכון? למה המשטרה לא עושה כלום? מותר להתחרות בארץ עם אופנועי מוטוקרוס?

אוף!../images/Emo3.gif בקיצור:

איפה אני יכול לרכב ולהתאמן בלי שהמשטרה תעשה לי משהו?

ish996

New member
מתכון להכנת רוכב מירוצים

1. קנה אופנוע המתאים ליכולותיך. 2. קנה מיגון המתאים ליכולת האופנוע
. 3. קנה אמצעי שינוע לאופנוע. 4. התקשר לנדב שוורץ לתיאום אימון במסלול בויתקין (טלפון נמצא במוטו במודעה על המירוץ. אם אין לך אני ירשום לך אותו מחר - כרגע בעבודה). 5. לאחר מספר אימונים שלם 150 ש"ח עבור חברות בעמותת המוטוקרוס. 6. שלם 150 ש"ח למירוץ. 7. גזגז כמיטב יכולתך.

תודה רבה!

אם תוכל לתת לי במסר אישי את המספר שלו, אני אשמח. עוד דבר קטן- מזה אמצעי שינוע? בנדיטון- בקרוב- אליקו אוחנה הבא!

TShavit

New member
רק תיקון קטן: דויד מארק לא קשור,

בשום צורה, למוטוקרוס בויתקין. זה עמותת המוטוקרוס, שאין לה כל קשר לעמותת האנדורו. ועוד תיקון קטן: יש במירוצי המוטוקרוס - אצלנו - קטגוריית אנדורו. טל

enigo

New member
מקור הבילבול...

לפני כמה עונות (נדמה לי 3), היה איום משטרתי על קיום המרוצים, לבסוף הושגה פשרה שהמרוצים ימשכו, אבל לא כולל ילדים מתחת לגיל 16 (וזה כלל אז את אליקו, שנאלץ לפרוש). גם לי ההגיון לא מובן, הלא האופנוע לא חוקי, לילד בן 16 במילא אסור לרכב על 125... אבל לאלוהי המשטרה פתרונים, זו כנראה היתה הדרך שלהם לרדת מהעץ... כנראה שמאז דברים השתנו. הפתרון? דבר ישירות עם המארגנים ובעלי המסלול. הם יתנו לך את התשובות הכי מדויקות ועדכניות.

תתקן את עצמך ידידי ומהר

אין לסמארק קשר בין המוקורוס ואינדורו ד.פ התחרה במירוץ אחד בליגת האנדורו במירוץ נחל רפאים שם אף זכה במקום השלישי , אבל זה היה לפני שסמארק נבחר ליו"ר והחיל את עניין הביטוח אתה התקשרת אל סמארק אחרי שהוא נכנס לתפקיד פעיל והודיע לך כי מפאת גילך אם כל הצער לא תוכל להתחרות ( ובצער רב ) עד שתגיע לגיל המתאים בנוסף עוד נאמר לך כי במידה והתקנות של הביטוח מירוצים ישתנו והסייג שבו מופיע שנהג יתחרה על חגב על פי הרשיון נהיגה שברשדותו ישתנה אזי תוכל בוודאי להתחרות אגב ד.פ כעס מאד שלא נתנו לו להשתתף במיוצרי האנדורו אחר כך

momo666

New member
אם אתה רוצה

אתה יכול גם לבוא קצת להתלכלך ולהיות מרשל! וגם תרוויח קצת כסף על זה

למעלה