חדשות הרדיו

חדשות הרדיו

שלום לכולם והנה אני שוב כאן לתת לכם את החדשות הרב האמריקאי חזר והוא משדר הפעם בתדר 107.5FM רק בלילות בלבד אחרי שיותר משנה הוא נעלם מתדר 102.8 על זה נאמר ברוך "מחייה המתים" E.F.B.S משהו מכיר ? כן זה השם של התחנה שמשדרת באזור בית שמש , שער הגיא , נווה אילן , עד לאבו גוש התחנה הזו משדרת שירים באנגלית פופ קל והשדרים שלה מדברים באנגלית בתדר 99.6FM אלה הם החדשות שמחתי לעמוד לשרותכם לתת לכם מידע על המתרחש באזור ירושלים והמרכז ואמשיך לתת לכם מידע גם בשנה הבאה על כל המתרחש על הסקאלה שלנו בזמן אמת שהיה שנה טובה לכל עם ישראל

olli3

New member
מנהל
BFBS - בריטיש פורסס בריטן סירביס

או בתרגום חופשי שירות השידור לכוחות הבריטים. אתה מדבר על BFBS1 הוא תדר הזה הוא קפריסאי אשר מגיע בימי לחות לפנים הארץ. גם בבאר שבע קולטים אותו בימים מסויימים, התדר צריך להיות חזק למדי כי הסקאלה לא ממש פנויה בתדר הזה. כמו כן את BFBS2 ניתן לקלוט בתדר 95.2 או 95.3 אבל בירושלים זה לא אפשרי.

יש כמה סיבות שזה לא מה שאתה מתכוון

סיבה אחת התדר כמו שאמרתי באזור אבו גוש נווה אילן שער הגיא ב 99.6 כל הזמן שאני נמצא באזור אני קולט את התחנה הזו ולכן זה לא יכול להיות בגלל הלחות וגם התדר הוא לא כפי שאמרת סע לאזור שער הגיא נווה אילן ותקלוט בעצמך

olli3

New member
מנהל
לא הבנת

BFBS 1 זה בתדר 99.6 BFBS 2 בתדרים שציינתי. 1 נותנים מוסיקה, 2 נותנים אקטואליה וספורט. אין לי מה להגיע עד לשער הגיא רק כדי לקלוט תחנה, תיכנס לאתר שלהם ותשווה בעצמך: http://www.bfbs-radio.com/

mbarak2

New member
bfbs

מתי סוף סוף הם ישדרו בסטריאו באינטרנט??? הם בין הבודדות שעדיין משדרות במונו באיכות לא משהו.

קבלו תיקון...

British Forces Broadcasting Service שזה הגל"צ של הכוחות הבריטיים בעולם, היו כאן באזור כבר בזמן מלחמת העולם השניה. עכשיו בקפריסין ובעוד מקומות באזור.

zvir1

New member
פרטים על ה"גל"צ" הבריטי בשנות הארבעים:

1943 The British Army opens the first Palestine station of the Middle East section of the Forces Broadcasting Service (FBS) with call sign JCPA on 316 meters. The studios are on Mount Zion at the Hospice of St. Pierre en Gallicantu and the transmitter is at Beit Jala. The station later moves to 216 meters (1391 kHz) and a second station JCKW opens on shortwave 41.55 meters (7220 kHz) with additional programs for troops from India. Further FBS transmitters open later in the war at Haifa, Sarafan base at Ramla (near Tel Aviv), and at RAF Gaza and RAF Qastina

Israustralia

New member
BFBS קפריסין – מידע נוסף

התחנה משדרת בבסיסים ריבוניים בקפריסין. כן, כן למי שלא יודע, בקפריסין המנדט הבריטי לא ממש הסתיים עד היום... טוב לא ממש, הרפובליקה של קפריסין היא מדינה עצמאית אבל הבריטים ממשכים להחזיק בסיסים באי שהם שטחים ריבוניים של בריטניה. יש שניים כאלו, האחד בפינה הדרום מזרחית של האי Eastern Sovereign Base Area או בקיצור ESBA השני הוא נמצא באזור כף אקרוטירי במרכז החוף הדרומי של האי וכולל בסיס אווירי גדול מאוד של חיל האויר המלכותי. הוא מכונה ה WSBA. BFBS מפעילה שתי רשתות רדיו BFBS 1 ו BFBS 2 עם משדרים בESBA וב WSBA. אגב, ה BFBS פועלת בעוד מקומות בעולם בהם מוצבים חיילים בריטים כגון גיברלטר, גרמניה איי פוקלנד, ברונאי (ליד מאלזיה דרום-מזרח אסיה) ועד למסירה לידי סין ב 1997 פעלה גם בהונג קונג. התדרים מקפריסין הם: 99.6 ו 92.1 של BFBS 1 95.3 ו 89.9 של BFBS 2 בעבר היה גם תדר AM ל BFBS 2 ב 1089KHZ לא יודע אם פעיל גם כיום.

למעלה