חדשות הפורום 8/12/2001

The Exorcist

New member
חדשות הפורום 8/12/2001

3 מאמרים חדשים: 1. זד אוף על גשר צף 2. גילמור עם מולטיאפקטים (אותו מאמר שעלה בטעות שבוע שעבר) 3. אני עם תרגום למאמרשל ג´קסון על פלויד רוז. אם ישעוד מאמרים שאתם מעוניינים שאני אתרגם רק פנו אלי עם הכתובת למאמר ואני אעבוד על זה (כל מאמר, על כל כלי ובכל זמן) 3 קישורים חדשים וסקר חדש. תוצאות הסקר הקודם: 7 מצביעים שהם 33 אחוז קונים את הציוד בכלי זמר (צק צק צק) 4 מצביעים שהם 19 אחוז קונים את הציוד במרום 7 מצביעים שהם 33 אחוז קונים בחלילית איזה משוגע אחד (אל תעלב
) קונה בחנות אחרת והוא 4 אחוז. ואני ועוד מישהו ומשוגעים היחידים שלא קונים בארץ ואנחנו 9 אחוז. רק אני שמתי לך שנעלמו 2 אחוזים?

Zed off

New member
קבל חח על תרגום של פלויד רוז../images/Emo45.gif

עשית שם עבודה טובה...

pompernickle

New member
צר לי לראות...

שאף אחד לא הזכיר את אלגרנטי שאצלו מצאתי את הבס המדהימה שיש לי (gdee) כלי זמר עוד לפני כ-5 שנים שעוד למדתי ברימוןזכו לכינוי "כלי זבל" ,שימו לב איפה אתם מבזבזים את הכסף שלכם .

mocko

New member
רעיון טוב

באמת לא מזכירים פה מספיק חנויות קצת יותר קטנות והרבה יותר שוות ( עם אנשים שאוהבים מה שהם עושים ונותנים כבוד למקצוע ) . אז EXOR , אולי נפתח פה ברשימה של חנויות עם כתובות והמלצות , שתוכנס מתי שהוא לרשימת המאמרים ? נכון שמי שמתאפשר לו , קונה לרוב את הציוד בארצות הברית ( זו לפחות המדיניות שלו ) - אז אפשר גם להוסיף חנויות שוות בחו"ל לרשימה . גם כתובות אינטרנט להזמנת משלוחים יכולות להיכנס פנימה . ד"א , לפני די הרבה שנים הייתה חנות במדרחוב בחיפה ( נורדאו ) של בחור בשם אלכס ( ?? ) ששיפץ ומכר כלים מצויינים במחירים בכלל לא רעים ( עד היום יש לי חברים שה ESP וכאלה שקנו שם תלוייה להם בסלון .... ) . מישהו יודע מה קרה עם הבחור הזה ?? ואלגרנטי נשמע לי מאוד מוכר .... איפה החנות שלו ?

למעלה