The Exorcist
New member
חדשות הפורום 29/12/2001
נתחיל בברכת שנה טובה לכולם וזהו. נמשיך לעידכון עצמו שמכיל השבוע רק קישורים, סקר חדש, ותלונה נוספת נגד כלי זמר. ונסיים בתוצאות הסקר הקודם והודעה קטנה. אז נוספו כמה קישורים חדשים, חנות חדשה, יצרניות חדשות ואתר מומלץ חדש. מאמרים אין השבוע, זה בגלל שהמאמר על גיטרות באס שתרגמתי נמחק ואני לא מוצא את המקור
אז אם יש לכם מאמר מעניין באנגלית (על כל כלי נגינה) תשלחו אלי לאיי מייל/ICQ/איך שאתם רוצים. כמה עידכונים בנוגע לכלי זבל: 1. מי ששלח אלי תלונה, תשלחו אלי שוב את כל הפרטים חוץ מהתלונה. (מתברר שמחשב קורס ולא מגבים הכל זה יוצר קצת בעיה) 2. כלי זמר מקטלגים את התלונות שלנו כ"אי הבנה" (ציטוט מתוך איי מייל ששלחו לקרוב שלי), אני עכשיו מחכה לאיזה תגובה רשמית שלהם שמשום מה עדיין לא מגיעה. 3. בימים הקרובים אני בודק אם ניתן להפנות את התלונות לבדיקה של כלבוטק (הצעה שהועלתה בפורום גיטר גורו בהייד פארק) 4. בקרוב יצורפו גם תלונות של אנשים שלא ממש יודעים להשתמש באינטרנט וייתכן שגם מוזיקאים מפורסמים. הסקר השבועי, גרסאות חדשות לדגמים ישנים, הצביעו והשפיעו. את תוצאות הסקר הקודם אני לא אכתוב בגלל חוסר זמן ועייפות... עידכון קטן בקשר אלי, המנהל הטיפש שלי שם אותי כל יום השבוע במשמרות, ביום רביעי עבדתי 10 שעות במקום 8 וזה הרג אותי! ובקשה מכל הנהגים: אל תקנו פיאט אונו! לילה טוב, המגרש.
נתחיל בברכת שנה טובה לכולם וזהו. נמשיך לעידכון עצמו שמכיל השבוע רק קישורים, סקר חדש, ותלונה נוספת נגד כלי זמר. ונסיים בתוצאות הסקר הקודם והודעה קטנה. אז נוספו כמה קישורים חדשים, חנות חדשה, יצרניות חדשות ואתר מומלץ חדש. מאמרים אין השבוע, זה בגלל שהמאמר על גיטרות באס שתרגמתי נמחק ואני לא מוצא את המקור