חדשות הפורום 15/12/2001

The Exorcist

New member
חדשות הפורום 15/12/2001

נתחיל... מאמר מתורגם חדש על רמקולים, המאמר על באסים יעלה שבוע הבא. אם יש לכם עוד מאמרים שאתם רוצים לראות מתורגמים תשלחו לי לינק אליהם. 2 לינקים חדשים ל2 חנויות ברשת. וסקר חדש, על המנון ארה"ב. תוצאות הסקר הקודם: 8 מכם (44 אחוז) מנגנים בלהקה/תזמורת 5 מכם (27 אחוז) לא מנגנים בלהקה/תזמורת 2 מכם (11 אחוז) ניגנו פעם בלהקה/תזמורת ו3 (16 אחוז) שוקלים לנגן באחת. עוד כמה עידכונים: גיליתי שאפשר להעלות גם קבצי סאונד לגלריה, אז תשלחו לי קטעים שלכם עד 900K (אם זה בMP3 אפשר לצמצם ע"י מעבר לWMA האיכותי יותר) ואני אפרסם (לכל אחד עמוד משלו). רשימת חברי הפורום תעלה מחדש, גם רשימת תפוצה עולה בימים הקרובים (והיא תהיה חסויה) אז את כל המידע יש לשלוח לאיי מייל שלי או לתא האישי בתפוז. עוד עידכון אחרון: בימים האחרונים משתתפים מקבלים איי מייל מהכתובת איי מיל שלי ובשמי, אם תכנסו לפרטים של המכתב (לחיצה ימנית ומאפיינים באאוטלוק) תגלו שהאיי מייל עובר דרך אינטרנט זהב (אני עם אקטקום). אם קיבלתם איי מייל ממני תבדקו את העניין ותשלחו לי עותק. הנהלת תפוז יודעת במי מדובר. שבוע טוב לכולם, ותהנו. נ.ב. נגמרים לי הרעיונות לסקרים.

Petruccijr

New member
תעשה סקר על...

1) מה האפקט האהוב על כולם 2) מה הסגנון מוזיקה האהוב על כולם 3) זה ממש מענינן מי פחות אוהב טכניקה בסולואים ומי יותר

למעלה