חדשות הפופ

HanAn189

New member
אהבתי!

היא תמיד נראית לי מושלמת משום מה
תודה.

candyheart

New member
../images/Emo45.gifיש בה משהו נורא פלסטיקי ומוגזם

היא בומבסטית מדיי לטעמי.

HanAn189

New member
../images/Emo12.gif

לא ידעתי
כל הניתוחים האלה, בחיים אני לא מעודכן לגביהם
מאריה קארי. ניתחה את החזה שלה או לא?

Bright Unicorn

New member
כן

היא הגדילה אותו כמה פעמים למעשה.. הוסיפה גם לחיים, סנטר, וניתוח אף. אני אישית חושב שהניתוחים בפנים אצלה דוקא יצאו מאד מעודנים היא לא הגזימה, פרט לחזה הענק שאני באופן אישי ממש לא אוהב.

HanAn189

New member
הבנתי. ../images/Emo4.gif

וכן, רואים שמאריה אוהבת להבליט אותם.

britney8

New member
העטיפה החדשה+ Kylie Minogue - All The Lovers

http://1.bp.blogspot.com/_wPW7hTvRp...hange-Official-Single-Cover-Promo-Version.jpg 01. All The Lovers [Main Version] 02. All The Lovers [Instrumental Version] 03. All The Lovers [The 'Fire' Extended Mix] 04. All The Lovers [Alternative Radio Mix] 05. All The Lovers [Michael Woods Dub] 06. All The Lovers [Michael Woods Instrumental] 07. All The Lovers [Michael Woods Remix] 08. All The Lovers [WAWA & MMB Anthem Mix] 09. All The Lovers [WAWA After Dark Remix] 10. All The Lovers [XXXchange Remix] הורדה

theone24

New member
תודה רבה.

רק לפעם הבאה, תשתדל להעלות תמונות כקובץ תמונה ולא קישורים, זה יותר נוח. וכמו כן, זה נאמר בהתחלה שקישורי הורדה הם לא חוקיים ואסורים לפי התקנות של תפוז והפורום. אפשר לתת רק לינקים ליוטוב ואתרים שמציעים האזנה און ליין.

britney8

New member
בבקשה

בדרך כלל אני מעלה תמונות הפעם התעצלתי ואני חושב שאפשר גם לפרסם קישורים לא חייבים רק תמונות ולגבי ההורדה לא ידעתי.

britney8

New member
בסדר זה עניין של שניות

קישור לא קישור יותר נוח להשים קישור מאשר תמונה

theone24

New member
קטי פרי - רשימת השירים מTeenage Dream.

הגירסה הרגילה: 1 - Teenage Dream 2 - Last Friday Night (T.G.I.F.) 3 - California Gurls (feat. Snoop Dogg) 4 - Firework 5 - Peacock 6 - Who Am I Living For? 7 - The One That Got Away 8 - E.T. 9 - Circle The Drain 10 - Pearl 11 - Hummingbird Heartbeat 12 - Not Like The Movies גירסת הדלוקס: 1 - If We Ever Meet Again (feat. Timbaland) 2 - Starstrukk (feat. 3OH!3) 3 - California Gurls (MSTRKRFT Main Mix) 4 - California Gurls (Passion Pit Main Mix) 5 - California Gurls (Armand Van Helden Remix) האלבום ישוחרר ב24 לחודש הבא באמריקה, וב30 בכל העולם.

theone24

New member
אלישה דיקסון - אלבום חדש באוגוסט.

אלישה דיקסון, המוכרת בעיקר בשל היותה אחת מחברות הלהקה "Mis-Teeq" ובשל להיטיה הענקיים בבריטניה "The Boy Does Nothing" ו - "Breathe Slow", הודיעה שהיא עובדת בימים אלו על אלבומה החדש, השלישי במספר. האלבום יקרא "Unleashed" והוא צפוי לצאת בסוף אוגוסט. הסינגל הראשון מתוכו, ""Drummer Boy", ייצא ממש בקרוב. על האלבום עובדים מפיקים מהשורה הראשונה בבריטניה כגון: Xenomani - קבוצת מפיקים המרבה לעבוד עם קיילי ודאני מינוג, ולהקת הבנות "גירלז אלאאוד". Rodney Jerkins - או בשמו המוכר "Darkchild". Jim Beanz - שעבד עם בריטני ספירס בבלקאאוט, נלי פורטדו ב Loose, שאקירה ופי דידי. Buzbee - שעבד עם אלכסנדרה בורק. וטוני גאד - האחראי על להיטה של ביונסה "If I Were A Boy ".

למעלה