חדשות הפופ

theone24

New member
לערוץ הגרמני SAT.1

זה כמו מעברונים בין תוכנית לתוכנית, ויש גם פירסומת אחת ארוכה. זאת לא פעם ראשונה שהם עושים את זה עם מפורסמים, זכור לי שנתקלתי בעוד כאלה...רק שכחתי עם מי.

theone24

New member
למה ליפסינק ,שאקירה, למה?!

אין לה קול מושלם, אבל היא מסוגלת לשיר בלייב לא רע בכלל. השיר הזה פשוט מדבק! בחיי, מאז יציאתו טחנתי לו את הצורה. אהבתי שהם שילבו את הגירסה הרגילה עם גירסת הרמיקס המדהימה. חוץ מהליפסינק הופעה מרשימה.

Shiri from the block

Active member
שיר חדש של לינדזי לוהאן דלף (או הודלף../images/Emo3.gif) נקרא בצורה אירונית Too Young To Die, כשרק לאחרונה נודע שהיא נוטלת כל מיני סוגים של תרופות מרשם שונות, נגד דיכאון וכאבי ראש.. http://www.youtube.com/watch?v=ZAEJoCf47P4 נקווה שהיא תלמד מטעויות של אחרים...... השיר אגב אומרים שהוא נכתב על ידה.

britmel

New member
../images/Emo45.gif שיר נחמד

אני מחבבת אותה מאוד... ובהחלט אירוני ...

theone24

New member
פעם חמישית, קיילי!

Aphrodite, אלבום האולפן ה11 של הזמרת האוסטרלית, נכנס עם שיחרורו בבריטניה למקום הראשון, ובכך משיג לקיילי את הפעם החמישית שאחד מאלבומיה מגיע למקום הראשון באנגליה. כמו כן, הדבר גם הפך אותה לזמרת הראשונה שהגיעה לפסגת מצעד האלבומים בשנות ה-80, 90, 00, 10 באנגליה. יש כבוד.

candyheart

New member
יפה מאוד!

הבנתי שדווקא במולדתה באוסטרליה היא דוקא לא כבשה את הפסגה,בגלל אמינם.

HanAn189

New member
ביונסה ניצלה מתאונת דרכים.

איפה ד"ר אמברלה שיגיד: "חבל".
"הזמרת ביונסה ניצלה השבוע מתאונת דרכים בלונדון. אתר ה"ניוז" האוסטרלי מדווח כי בעת שפתחה את דלת רכבה, מונית חלפה לצד הרכב, תלשה את הדלת לחלוטין ממקומה ופספסה את הזמרת בסנטימטרים ספורים. "זה היה ממש מבהיל. הכול קרה כל כך מהר, המונית הגיחה משום מקום" אמר מקור שמקורב לזמרת. ולכן, כשיש לך נהג, תמיד עדיף לרדת מהצד הקרוב למדרכה." http://www.mako.co.il/music-news/wo...921004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

../images/Emo6.gif תאמין לי שממש לא בא לי שיקרה לה

משהו כזה קיצוני. רק שתיעלם
וקוראים לי עומרי,חצפת! אם כבר מוות לא יהיה אכפת לי אם זה יקרה למיילי סיירוס
.

HanAn189

New member
לא ידעתי את השם ../images/Emo52.gif

|לוחץ-יד| היה פה שרשור התפקדות כבר?

למעלה