חדשות הפאנק

fuck tapuz 666

New member
כוסססעלהאמאמאאא של התאקוה-קור הזה!!!!!!!!!

ועוד בכתבה אומרים "הם דיברו הרבה על דת..אללה... ואכן חשבו בשביל עצמם" מהההההההההה אמריקאים דפוקים חושרמוטה באמאשלי :S דוגרי זה הדבר הכי גרוע בעולם אי פעם אייי פעםםם אין מצב שיש משהו יותר גרוע מזה אין

nukke

New member
הטאקווה-קור זה ספר הפאנק הטוב ביותר שנכתב

יותר מכל ספר-פאנזין, רומן בדיוני או רשומות אוטו/ביוגרפיות ואנתרופולוגיות. To be honest, I have yet to listen to Taqwacore bands like The Kominas or Vote Hizbullah, but this scene intrigues me. These kids really challange Islam and punk and mainstream culture altogether . (גילוי נאות: בחודשים האחרונים אני עומלת על תרגום הרומן לעברית).

anarchopie

New member
אין מה להגזים

קראתי גם לא מזמן אתCostretti a Saunguinare של מרקו פילופט. אין לי מושג אם אי פעם תרגמו את הספר לאנגלית אבל זה אחלה של רומן על רקע סצינת ה Virus של מילאנו של שנות ה-80 (wretched, indigesti, negazione וכו וכו). וזה לא סתם עוד איזה ספר תיעודי זול, הוא גם כתוב ממש טוב. תאקווה קור הוא בהחלט בנזונה של ספה, מבחינה פאנקיסטית כמו מבחינה אנטרופולוגית. יש שם דברים באמת פרדוקסלים, אבל בהחלט כל הכבוד בהתחשבות שלסופר אין הרבה קשר לפאנק

nukke

New member
בלי הגזמה

נייט, המחבר, לקח את סצינת הפאנק על תתי הזרמים והקונפליקטים הפנימיים שבה, והכניס אותה לקונטקסט איסלאמי ובדיוני. ההרחקה הזאת (או ההזרה, בקורס מבוא בחוג לספרות) וכן המספר שהוא צופה פאסיבי אבל נוכח מצליחים לשקף באופן שלם את המהות (essence) של הפאנק, אם יש כזה. הצבת האיסלאם בקונטקסט הפאנקיסטי עושה את אותו דבר אבל הפוך ומציג את הזרמים והקונפליקטים של מוסלמים צעירים בארה"ב. אבל יש בספר יותר מפאנק ואיסלאם. זה פשוט רומן חניכה אמריקאי מעולה. קראת את Blue Eyed Devil?

fuck tapuz 666

New member
תיראה

לדעתי זה ניראה כמו כמה ילדים איסלאמים שנורא מושפעים מהסביבה שלהם והם לא מסוגלים למרוד בה בכלל. ואנלא קראתי את הספר, אני מדבר על הסצנה שקיימת באמת.. זה באמת נראה לי דבילי ממש.. כאילו הילדים רוצים לעשות פאנק (שזה יעני לא מקובל בחברה שלהם בשיט) ובגלל שהם לא רוצים לצאת ראדיקאלים מידי יעני וכאלה (גם בעייני הסביבה וגם בעייני עצמם) אז הם שמים במרכז את הערך של "יראת-שמים" יעני מהה זה סתם... אולי קצת מעניין אבל זהו

d r o r2

New member
למרות שאמרת כמה דברים דבילים

בסך הכל אני חושב שאתה צודק

anarchopie

New member
קראתי את תאקווה קור

של מוחמד מיכאל נייט הקיץ. אחלה ספר. מומלץ לכל

pitchon

New member
רגע, זה קשור למה שמו מויגן רייך שהתאסלם?

טוב אולי אני אקרא את זה קודם, יכול לעזור להוא מויגן רייך היה אתר שלם, קראו לזה טהלייה משהו, ויום אחד זה פשוט ירד. נעלם

pitchon

New member
טוב, זה לא

סך הכל נראה חביב. קודם כל גיבור הכתבה הוא סופי, סופיזם זה צד יפה של האיסלאם מהמעט שאני יודע. דבר שני הוא נראה די אימו. לא בדיוק מפחיד אבל ההוא מויגן רייך, זה כבר סיפור אחר.

למעלה