YossihNew
Well-known member
הקיץ הגיע! איזה כיף!
- נחשפו ילדים ב"מורה בהחלפה". מהשמות הגדולים: איתמר פינטו (בני מצווה), מעיין אייזנברג (מלון הוטל) ולביא אנטמן (תראו אותי). גם יונתן עזריאלי (תראו אותי) יהיה. בנוסף, אורנה דץ תגלם את מפקדת המשטרה מירי, שמפקדת על גילי (אליאנה תדהר). בר ברימר יהיה דין, מאמן כדורסל ואח של תומר מהכיתה. אלעד אטרקצ'י ועמי סמולרצ'יק לוהקו, אלעד יהיה הבסטי של אליאנה. הסדרה החלה בצילומיה.
- צילמו השלמות לסדרה "נקלטות" בכאן 11.
- פנינה טורנה ודובר קוסאשווילי ישחקו את ההורים ב"קראת לי אסתר".
- אימרי ביטון לוהק ל"מנאייכ: עקדה". הוא יגלם את ארז שמשון, רכז מודיעין שיהפוך להיות דמות מובילה בעלילה.
- הנכשלים סיימה סופית את הצילומים. מעריב פרסמו ב"חשיפה" (שכמובן המדור השיג קודם) את התקציר הרשמי: הסדרה עוקבת אחרי ארבעה בני נוער שנכשלו במבחן בהיסטוריה ונשלחים כעונש למשימת השלמה בספרייה הלאומית בירושלים. שם, בין כותלי הספרייה, הם מגלים במקרה מטול שקפים ישן ומסתורי המשמש למעשה כשער למסע בזמן. במהרה מוצאים את עצמם הארבעה משבשים בטעות רגעים מכריעים ורגישים בתולדות עם ישראל, ונאלצים לצאת למרדף מסוכן ומרתק ברחבי הזמן כדי לתקן את ההיסטוריה ולמנוע אסון. במהלך המסע המטלטל מגיעים הארבעה לתקופות שונות ומגוונות בהיסטוריה, בהן ימי המנדט הבריטי, ימי תחיית השפה העברית, ראשית ההתיישבות בארץ ואף לתקופת התלמוד. דרך החוויות הקיצוניות שהם עוברים, לומדים בני הנוער על אחריות, שותפות, הקרבה, כוחן של מילים, חשיבות המסורת והחיבור לשורשים שלהם. ככל שהעלילה מתקדמת, כל אחד מהגיבורים עובר תהליך אישי עמוק המוביל אותו להבנה כי ההיסטוריה אינה רק סיפור משעמם מן העבר, אלא חלק בלתי נפרד מהזהות שלהם ומהחיים בהווה. הקאסט המלא יכלול את אלין גולן, עומרי לקס, ירדן אריש ועידו אליאלי בתפקידים הראשיים. אליהם יצטרפו יאיר פרסקי (אל עצמי), נגה ד'אנג'לי (פלמ"ח), יעל פולמן (כיפת ברזל), עופר בן שבת (עופר ומאור), רן כהן, אורי גוב (פלמ"ח), אורן פסו (מנאייכ), יואב רוזנברג (בת השוטר), דניאל זרסקי, ערן קראוס, רן זמיר, דניאל סבג (זגורי אימפריה), יובל מנדלסון (פלמ"ח), אריאל קרן (ירושלים), שירה אלפנדרי, נטע טמשה, ידין גלמן (כשהגלים מתחזקים), דאלי שכנאי (יונייטד היי), קובי מזרב, אסי צובל ואברהם ארנסון (פלמ"ח). ישודר בפלטפורמת רגע TV בקרוב.
- מתוקים תצלם עונה שנייה בספטמבר.
- יהודית רביץ לוהקה ל"עוד סיבוב אחד" כנורית- האקסית של ששון גבאי שמנהלת את החיים ואותו בצורה הטובה ביותר ומאיימת על בת זוגו- מיקי קם.
- עוד מצטרפת ל"המוגבלים" בקשת 12: ליהי טולדנו. הסדרה החלה בצילומים.
- מיה צפיר (PPS) לוהקה ל"בלום הקטנה". מיה תגלם בסדרה את כריסטין, מלכת הכיתה והאויבת המושבעת של מימי בלום, מי שלימים תהפוך לגברת בלום. טלי אורן תגלם את גריזבלה, קוסמת נוירוטית ומבולבלת. הסדרה תעקוב אחרי ילדותה המיוחדת וההרפתקנית של מימי, ותעזור להבין כיצד הפכה גברת בלום לדמות השנואה בסיפור כראמל. בסדרה יופיעו דמויות ישנות שמוכרות מכראמל, לצד דמויות חדשות.
- ולבסוף- סושרד הצעיר החלו בצילומי העונה השנייה.