YossihNew
Well-known member
מלא מלא מלא חדשות לקיץ שמגיע השבוע!
- יובל סגל (הפיג'מות- אבל אם אתם לא אוהבים אז ההוא מקצרים) לוהק ל"מורה בהסוואה" לצד בת דודתו, אליאנה תדהר. הוא יגלם את עמנואל, מנהל בית הספר שעסוק בעיקר בעצמו ובכבודו. אילנית לוי תגלם את אושרית- מזכירת בית הספר שלא אוהבת לעבוד, את התלמידים או את בית הספר.
- השחקנית לנא סברא תשחק בסדרה "עקדה", ההמשך של מנאייכ. גם אופק פסח לוהק לתפקיד של שוטר בשם דקל סבח.
- מפונים השלימו ליהוקים.
- בעונה השלישית של מלכת היופי של ירושלים, רוזה (הילה סעדה) תירה באקדח, וגם תהיה בהריון, בתקווה שהפעם של בן זכר. היא תספר על ההריון לחברותיה- לי גילת (נורמלי, הבמאית של חזי ובניו והיוצרת של חוליגנים) בתפקיד אלגרה ושרונה אלימלך (ישמח חתני). יוני אפטרגוט (שמיים אדומים) ישחק את בן זוגה של רחליקה.
- נגה ד'אנג'לי (פלמ"ח, אל עצמי) לוהקה ל"הנכשלים".
- אופק בן מאיר (לבד בבית), אוולין הגואל, אסף פרי, שיפי אלוני וחנה לסלאו לוהקו ל"לתפוס רוצח". גם שחקנית בשם אלה לוי לוהקה. הסדרה מבוססת על הספר של עומרי אסנהיים ותספר על שמעון קופר, שמתחזה שנים לסוכן מוסד וגורם לנשים גרושות להתאהב בו, מתחתן איתן, מעביר את הרכוש שלהן על שמו ומביים את ההתאבדות שלהן. לדמות של אופק יקראו שיר נעים, בתה של טלי שתגלם אותה לא אחת מיפית אסולין, שילוב מנצח.
- הפרק הראשון של העונה השנייה של חזי ובניו יקרא "בשבח והודיה" ויפתח בבית יחזקאל בלילה.
- אבי דנגור (לבד בבית), אמיר טסלר (מטכ"ליסטים), נאיה בינשטוק (פלמ"ח), נדב נייטס (בשבילה גיבורים עפים) ורוי מילר (אבא מטפלת) לוהקו ל"המוגבלים". לדמויות של עמוס תמם ושני כהן יקראו טוביה וורה.
- לפי תסריט של עדי חבשוש לעונה השנייה של בקרוב אצלי, דסי מדברת עם דמות בשם רחל רוזמן, שרה בממשלה, וכנראה היא יוצאת עם הבן שלה.
- טיפול לילי החלו בצילומי העונה השנייה. הדמות של אלכס (ירדן אריש) תהיה חברה של הדמות של אמיר (שון עיסא).
- הסדרה הבאה בחינוכית היא כנראה העונה השנייה של הסדרתיים שתעלה אחרי סיום מלון הוטל.
- בעקבות השיאים שנשברו בימי השידור הראשונים, יונייטד היי תחודש גם לעונה שלישית.
- ולבסוף- העונה השנייה של אל עצמי תעלה ב-1.7.