YossihNew
Well-known member
המון המון חדשות!
- בלום הקטנה החלה בצילומים ותעלה בחורף. יובל סגל (ספ) ולירית בלבן (גברת בלום הבוגרת) גם ישתתפו.
- סיימו 16 ימי צילום מ-27 לעונה השנייה של סושרד הצעיר. אבי דנגור (לבד בבית) לוהק.
- אופיר וייל לוהק לעונה השלישית של מלכת היופי של ירושלים.
- גיא זוארץ, יעל בר זוהר ואמילי מדואל (רוני ותום) לוהקו לעונה השנייה של תראו אותי כמשפחת מנור. גיא יהיה ערן, אמן בנשמתו, שנאלץ לעבוד בהייטק כדי לפרנס את משפחתו. הוא מנסה להיות אבא פתוח לבתו המתבגרת, אבל זה עובד לו חלקית בלבד. בר זוהר תגלם את תותי, קצינת קבע לשעבר שבחרה לפתוח דף חדש אחרי שנים של משמעת צבאית. היא הכוח המחבר והמאזן של המשפחה. אמילי תגלם את אלי ותהיה לה אחות בשם גילי. יבגניה דודינה (חזרות) תגלם את אורנה (נוני), אשת חינוך ומנהלת בית ספר חדשה, שמגיעה עם סוד גדול ותוכנית שאפתנית במיוחד לוויסות רגשי וביטול גיל ההתבגרות. היא באה לעשות בלגן ומשחקת ברגשותיהם של כל הילדים והמורים, וגורמת לטלטלה. אולם אל דאגה, משה פרסטר ישאר בתפקידו. הסדרה החלה בצילומי העונה.
- יעל גולדמן לוהקה ל"קראתי לך אסתר". עוד יהיו: אסף אמדורסקי, ג'וי ריגר, שירה נאור ועידו קציר, רבקה מיכאלי, מאור זגורי, יעקב זדה דניאל, אוהד ופטר קנולר, עופר שכטר, גילת אנקורי, שי אביבי, עופר חיון, דניאל מורשת ואסתי זקהיים.
- לי גילת ורוקיה סבאח מלהקות לסדרה חדשה לתאגיד ולערוץ מכאן- "אל סופא", דרמה-קומית שעוקבת אחר סיפורן של ארבע נשים ערביות בגילאי השלושים לחייהן, שנפגשות בקבוצת תמיכה לנשים כאשר כל אחת נמצאת במקום אחר מאתגר בחייה. הן מאזנות ומשגעות אחת את השנייה בזמן שהן מנסות לתמרן בין הורות, קריירה ואהבה.
- לדמות של אלעד אטרקצ'י ב"מורה בהסוואה" יקראו איתי (פינצי) פינץ. מיכאלה רון (שקשוקה) לוהקה. הסדרה סיימה צילומים.
- הדמויות של אסף פרי ויפית אסולין ב"לתפוס רוצח" יהיו אחים (בניה ישראל ומירי).
- בחדשות ליהוקים ל"מפונים": דורון בן דוד (פאודה) יגלם את אבי- אבא של מאור (אייל לוי), ספורטאי תחרותי לשעבר שנפצע, הבעלים של מועדון הנינג'ה בקריית שמונה שנסגר בעקבות הפינוי. בין אבא חם ומחבק למאמן קשוח במיוחד. עוד הצטרפה- נטע כרמלי (חזי ובניו, לצד אמה הטלוויזיונית לימור צרפתי פרץ) שתגלם את שחר, נערה מפונה מקריית שמונה, טום בוי כיפית ומצחיקה שמתאמנת עם מאור בנינג'ה. דניאל ניזרי (שהיה בפסטיגל) לוהק גם לתפקיד אפיק- ילד חריף וחכם שנולד עם שיתוק מוחין. ואיתמר פינטו, גם הוא מבני מצווה, יגלם את עידו.
- נוגה ד'אנג'לי (אל עצמי) לוהקה לעונה השנייה של טיפול לילי.
- הסדרה הבאה של החינוכית היא העונה השנייה של סטודיו אמציה, שתעלה ב-26/7.
- ולבסוף- מקור בכיר ביותר שחיבק מישהו מהמערכת, מסר שהעונה החמישית (לא רביעית, היא לא תהיה טובה) של האחיין שלי בנץ תצולם בדצמבר. לאחר שאותו מקור בכיר יסיים את הפסטיגל.