פשוט נפלא
F feldman89 Well-known member ביום שלישי ב- 16:23 #3 נכתב ע"י ady18: פשוט נפלא לחץ כדי להרחיב... מקסים ביותר, הרגע האזנתי ואני מקווה שזה שיר שיוביל אותה להקליט אלבום חדש
נכתב ע"י ady18: פשוט נפלא לחץ כדי להרחיב... מקסים ביותר, הרגע האזנתי ואני מקווה שזה שיר שיוביל אותה להקליט אלבום חדש
A ady18 Well-known member ביום שלישי ב- 16:30 #5 נכתב ע"י ady18: לחץ כדי להרחיב... דקלה האזנת מסקרן אותי
F feldman89 Well-known member ביום שלישי ב- 16:30 #6 נכתב ע"י ady18: דקלה האזנת מסקרן אותי לחץ כדי להרחיב... כן, אהבתי מאד. בחרתי בו כשיר להיום אפילו
F feldman89 Well-known member ביום שלישי ב- 16:29 #4 מתקפת השירים החדשים ממשיכה: חדש לעידו מלכה היקר: לשרית חדד שלוקחת אותנו למזרח הרחוק:
A ady18 Well-known member ביום שלישי ב- 16:38 #7 נכתב ע"י feldman89: מתקפת השירים החדשים ממשיכה: חדש לעידו מלכה היקר: לשרית חדד שלוקחת אותנו למזרח הרחוק: לחץ כדי להרחיב... מפוצץ היום בשירים
נכתב ע"י feldman89: מתקפת השירים החדשים ממשיכה: חדש לעידו מלכה היקר: לשרית חדד שלוקחת אותנו למזרח הרחוק: לחץ כדי להרחיב... מפוצץ היום בשירים
F feldman89 Well-known member ביום שלישי ב- 16:45 #8 נכתב ע"י ady18: מפוצץ היום בשירים לחץ כדי להרחיב... נכון, הרבה וגם אור כהן הוציאה היום שיר, כרקוקלי, גיל ווין עם נופיה ועוד...
נכתב ע"י ady18: מפוצץ היום בשירים לחץ כדי להרחיב... נכון, הרבה וגם אור כהן הוציאה היום שיר, כרקוקלי, גיל ווין עם נופיה ועוד...