דידי הררי חוזר לשדר לא מת עליו, מעצבן ודוחה
F feldman89 Well-known member 18/7/25 #22 נכתב ע"י ady18: דידי הררי חוזר לשדר לחץ כדי להרחיב... לא מת עליו, מעצבן ודוחה
A ady18 Well-known member 18/7/25 #23 נכתב ע"י feldman89: לא מת עליו, מעצבן ודוחה לחץ כדי להרחיב... נכון אף לא השתגעתי תמיד לשים גם ידיעות כאלו לא בקטע להרגיז המטרה נטו לעדכן.כול טוב
נכתב ע"י feldman89: לא מת עליו, מעצבן ודוחה לחץ כדי להרחיב... נכון אף לא השתגעתי תמיד לשים גם ידיעות כאלו לא בקטע להרגיז המטרה נטו לעדכן.כול טוב
F feldman89 Well-known member 18/7/25 #24 נכתב ע"י ady18: נכון אף לא השתגעתי תמיד לשים גם ידיעות כאלו לא בקטע להרגיז המטרה נטו לעדכן.כול טוב לחץ כדי להרחיב... אני לא בא בטענות לידיעה או אליי. אני כועס על ההתנהלות של הרדיו
נכתב ע"י ady18: נכון אף לא השתגעתי תמיד לשים גם ידיעות כאלו לא בקטע להרגיז המטרה נטו לעדכן.כול טוב לחץ כדי להרחיב... אני לא בא בטענות לידיעה או אליי. אני כועס על ההתנהלות של הרדיו
A ady18 Well-known member 18/7/25 #25 נכתב ע"י feldman89: אני לא בא בטענות לידיעה או אליי. אני כועס על ההתנהלות של הרדיו לחץ כדי להרחיב... נכון
נכתב ע"י feldman89: אני לא בא בטענות לידיעה או אליי. אני כועס על ההתנהלות של הרדיו לחץ כדי להרחיב... נכון