כן כבר יצא בהופעה חיכתי להודעה הרשמיתבקרוב שיר ראשון מתוך האלבום השני של ליהי טולדנו היקרה. השיר נקרא "מזמוזואל" בצרפתית גברת/ עלמה ואת האלבום היא תשיק בהופעה ב28.10 אוקטובר 2025. בקרוב ייצא הסינגל והאלבום. בהצלחה רבה לליהי
צודקת, אבל עדיין לא מופיע ביוטיובכן כבר יצא בהופעה חיכתי להודעה הרשמית
נכוןצודקת, אבל עדיין לא מופיע ביוטיוב
וגם הופיעה יפה בחולגינים תענוג של שחקניתדיקלה ממשיכה לעבוד במלוא המרץ. היא מקליטה בימים אלה שירים חדשים. לא יודע אם זה אלבום או מיני אלבום או סינגלים רגילים.
יפה לודורון מזר לא מרבה להקליט בעשור האחרון אבל בימים אלה מקליט שיר חדש
www.instagram.com
מסכיםיפה לה
www.instagram.com
הגיע הזמןבקרוב ייצא אלבום 5 למאיה בוסקילה. אחרי הרבה שנים שלא הוציאה אלבום כ- 9 שנים- סופסוף ייצא לה אלבום אולפן עם שירים שהוציאה בשנים האחרונות.
![]()
מאיה בוסקילה שלוים באינסטגרם : "וואיי.... צחוק צחוק, אין לכם מושג מה מחכה לכם ואני כבר מתרגשת ברמות סוף סוף להוציא אלבום 5 ולצאת בהופעה חדשה.... אני אוהבת אתכם וסוף שבוע נעים ושקט בעזרת ה׳ יתברך❤️"
511 likes, 46 comments - maya_buskila ב-July 17, 2025: "וואיי.... צחוק צחוק, אין לכם מושג מה מחכה לכם ואני כבר מתרגשת ברמות סוף סוף להוציא אלבום 5 ולצאת בהופעה חדשה.... אני אוהבת אתכם וסוף שבוע נעים ושקט בעזרת ה׳ יתברך❤️". www.instagram.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.