חדשות הליגה

manning ownage

New member
חדשות הליגה

רוי וויליאמס הרסיבר המעולה של דטרויט חתם ל-5 שנים אצל דאלאס תמורת סיבוב 1,3 ו-6. לטעמי די מיותר מבחינת דאלאס,יש לה אחלה רסיברים,עם או בלי הרסיבר הזה שנפצע,משחק ההתקפה זה לא הבעיה בקבוצה. בלי טרנס ניומן ואדם ג'ונס בחוץ לפחות חודש וגם איתם ההגנה שלה לא הייתה יותר מידי טובה,לדעתי הם היו צריכים לחזק את ההגנה,וזה משאיר אותם לדראפט הבא עם בחירות 2,4,5 במיקום לא משהו,לדעתי טעות. בנוסף הם החתימו את הפאנטר סאם פאולסקו(נשמע רומני משהו...) שון אלכנסדר חוזר! חתם לשנה אחת עם וושינגטון. זהו בערך,טוני גונזלס ישאר עם קנזס ולא יעבור קבוצה.
 

roei90210

New member
נ.ב.. נא לדייק בעניין דראפט 2009

אתמול בבוקר היו לדאלאס 10 בחירות בדראפט 2009. אתמול בלילה נותרו לדאלאס 9 בחירות בדראפט ורסיבר פרו-בולר. נכון, אין להם בחירה ראשונה (אני עדיין אומר לסמוך על ג'רי), אבל יש: סיבוב שני: בחירה אחת (של דאלאס) סיבוב שלישי: בחירה אחת (מקליבלנד) סיבוב רביעי: 2 בחירות (של דאלאס + מדטרויט) סיבוב חמישי: 2 בחירות (של דאלאס + מטנסי, פאקמן) סיבוב שישי: בחירה אחת (ממיאמי) סיבוב שביעי: 2 בחירות (של דאלאס + מקליבלד) ALL HAIL JERRY
 

omrili77

New member
אתמול בבוקר היו להם 11 בחירות, למען האמת

אחרי ההשעיה, לפני הטרייד. אגב, כדאי לציין שבחירת הסיבוב הרביעי מדטרויט לא קשורה לרוי וויליאמס (אני בטוח שאתה יודע את זה, אבל לרוב האנשים זה לא מובן מאליו) אלא טרייד מהדראפט האחרון על בחירת סיבוב 3 של דאלאס. ובסיבוב ה-7 2 הבחירות הן של דאלאס ודטרויט כמובן, לא של קליבלנד.
 

DAnalyst

New member
די מיותר?

תשמע, אני עוקב אחרי רוי וויליאמס מאז הדראפט שלו, ולמרות היותו פובולר האיש אנדררייטד. הוא גבוה, חזק, מהיר, וגם תופס כל כדור שעובר באיזור. יד אחת, מאחורי הגב, you name it. למה אנדררייטד? כי הוא הרבה יותר מוכשר ממה שאנשים חושבים. בשנתיים הראשונות שלו הוא הופיע כמעט כל שבוע ב-ESPN עם תפיסת קרקס כזו או אחרת, אח"כ החליפו לו את הרינגטון בג'ון קיטנה והתחילו לראות אותו פחות, למרות שהסטטס שלו השתפרו. אני מניח שפשוט המסירות התחילו להגיע לאיזור הנכון... הנקודה היא שהאיש תופס הכל. ה-כ-ל. משהו באמת נדיר. שלא לדבר על זה שהוא טיפוס דרומי - מנומס וחייכני וגם קשוח ועובד קשה. הוא מסוג השחקנים שאם אתה יכול להשיג אתה לוקח, no questions asked. לפחות עכשיו כשהוציאו אותו מדטרויט נראה אותו קצת. דרך אגב, מעניין לזכור ש-TO תמיד התפאר בזה שההצלחה שלו כרסיבר באה בגלל שהוא למד לעשות את כל הדברים הקטנים ועבד עליהם עד שהם זרמו בתנועות שלו ונהיו חלק ממנו, ותמיד בז לרסיברים שיש להם יכולות פיזיות שאין לו ושעדיין לא מגיעים לרמה שלו בגלל שהם לא עובדים קשה כמוהו ולא משקיעים בדברים הנכונים. עכשיו שמו איתו בחור צעיר ומוכשר עם נתונים פיזיים, יכולות טבעיות ומוסר עבודה גבוה... יהיה מעניין לראות עד כמה טוב יותר TO יעשה אותו.
 
למעלה