חדשות היפ הופ

חולוני

New member
2 מעפנים הלכו בדרך

בים בם בום מעפן אחד קיבל מכה בברך בים בם בום אמר כריס לקנייה "לא נורא, חבר, מחר תהיה מעפן יותר"

hcsneB

New member
קנייה לא עד כדי כך טוב

וכריס מרטין עד כדי כך מעפן אפשר לומר שזה 60-40

ראיון עם טק 9

אחד הראפרים המוכשרים (ולצערי, גם אחד הפחות מוערכים) בעולם, בראיון נדיר למגזין murder dog. הוא מספר על תהליך ההקלטה של האלבום האחרון והמצוין שלו - Everready, על מסע ההופעות הבלתי נגמר (הבנאדם נמצא בסיבוב הופעות 180 יום בשנה... מדהים!) ואומר מספר דברים שכל מי שאוהב/עושה ראפ צריך לקרוא .

רשימת המפיקים באלבום הבא של T.I.

שהפתיע השנה והוציא אלבום מעולה בשם KING (אפשר למצוא גם בחנויות בארץ). בראיון לXXL הוא חשף את המפיקים שהולכים לקחת חלק באלבום הבא שלו: DJ Toomp, Akon, Scott Storch, Khao, Keith Mack, Lil'C, David Banner, Nitti, Mannie Fresh, Dr. Dre, Eminem, Pharrell, Timbaland ו Swizz Beats לא רע בכלל...

BullsDuDe

New member
לפי הרשימה...

זה נראה אלבום של הרבה להיטים. רשימה בהחלט טובה. אם אלו היו המפיקים שלי הייתי מרוצה.

obd4life

New member
אחידות לא תהיה מילת המפתח...

אבל מניסיון עבר הוא יוצא גדול על ביט של כמעט כל מפיק... מחכה בקוצר רוח!

סתם ראפר שאין בו כלום

לא יודע מה מוצאים בו... בכל מקרה דרה לא היה אמור להיות המפיק ההוא שמה שמבדיל בינו לבין מפיקים אחרים זה שהוא מפיק למספר אמנים מצומצם ביותר שהם בדרך כלל אמני הבית שלו ועוד כמה אמנים שהוא ממש אוהב? מה קרה הוא התחיל להפיק לכל דרעק? לחוץ לו מבחינת כסף אה...מסכן

וו טאנג!

הידיעה על האיחוד הגיעה כבר לא מזמן, ועצם זה שהם חתמו אצל אותו הבחור שגילה אותם - סטיב ריפקינד (אותו אחד שהביא לכם את אקזיביט, האלקוהוליקס, ביג פאן ומובב דיפ) - מדובר בהחלט חדשות טובות. עכשיו יש כבר שם לאלבום והוא '8 Diagrams' - על שם סרט קונג פו מפורסם. באלבום החדש יהיה שיר שינציח את ODB זצ"ל בשם “Life Changes.", הפסיכופט עצמו יופיע באלבום בכמה שירים עם קטעים שלא נשמעו לעולם. צפו לזה השנה

Q-Tip

המנהיג של אחד מההרכבים הגדולים בתולדות ההיפ הופ - A Tribe Called Quest - ובכלל הבנאדם עם הקול הכי חמוד בעולם מתכנן להוציא השנה 2 אלבומים! הראשון יהיה "The Renaissance." שייצא באביב ויכלול הופעות אורח של אנדרה 3000 מאאוטקאסט, קומון ודי'אנג'לו. הוא א שהוא רצה אלבום מאוד מוסיקלי עם צליל חי ולכן הוא אסף סביבו נגנים מקצועיים ואיגד אותם ללהקה (בניגוד לרוב אומני ההיפ הופ שפשוט סומכים על מפיק שיחתוך וידביק להם ביט ב2 דקות). השני הוא ההוצאה הרשמית לאלבום שהיה צריך לצאת ב-2001 וחברת התקליטים פשוט החליטה שלא - "Kamaal the Abstract", טיפ אמר שהוא יוסיף קטעי בונוס להוצאה. למרות שהאלבום מעולם לא יצא, מביני עניין קוראים לו קלאסיקה, עכשיו כשטיפ השיג את הזכויות על האלבום תצפו לשמוע אלבום שבאמת שובר מוסכמות במוסיקה. מוקדם יותר השנה ההרכב האגדי שלו התאחד לסיבוב הופעות שזכיתי לפגוש באטלנטיק סיטי (ההופעה הכי טובה שראיתי בחיים שלי), אבל כששאלו אותו לגבי איחוד אפשרי התשובה שלו הייתה: "I don't want to say never, But at this point, I think we're done for now." קצת מבאס, אבל לפחות נשמע ממנו בקרוב...

אני יודע שחיכיתם לזה Jazzmatazz 4

החלק הרביעי בסדרת האוספים המשובחת של גורו תארח אומנים כ David Sanborn, Common, Bob James, Damian Marley, Bobby Valentino, Vivian Green, Blackalicious, Kem, Caron Wheeler (of Soul2Soul) מפיק הבית של גורו - סולאר - יפיק את כל האלבום. למי שלא מכיר, סדרת האוספים עוסקת בעיקר בליצור היתוך בין היפ הופ לג'אז , אבל הפעם החבר'ה רוצים גם להכניס קצת Fאנק, סול ורוק. תאריך יציאה משוער: אפריל.

ק ר ח

New member
יש לי את השלישי באוסף

והוא בנזונה,מי זה הסולאר הזה?..הוא הפיק באוסף השלישי משהו או שרב ההפקות זה פרמיר?

למעלה