חדשות היפ הופ

truth hurts

New member
הפיק לפיפטי סנט וספאנק רוק - והתאבד

R.I.P Disco D. http://www.urb.com/permalink/243/Dave-Shayman-(aka-Disco-D)-1980-2007.html

וואו, בעסה...

אהבתי את Ski mask way ורציתי לשמוע יותר ממנו, חבל.

חדשות היפ הופ

כל מיני דברים מעניינים קרו השבוע בעולם ההיפ הופ, תרגישו חופשיים להוסיף כותרות שתפסו את תשומת ליבכם.

האלבום הבא של קנייה ווסט

יקרא "Graduation" אבל את זה אתם כבר יודעים. מה שיכול להיות שאתם לא יודעים זה שהסינגל הראשון יקרא "Homecoming" ובמסורת "הנה אני מארח אשכנזי בכיין" (שהוא התחיל בשנה שעברה עם "heard em say") השיר יארח את כריס מרטין מקולדפליי. בנוסף, המלחין ג'ון בריון (שבין השאר עשה את הפסקול המבריק ל"שמש נצחית בראש צלול") הולך לעזור לקנייה להפיק את האלבום. ציפיתי שקנייה יאכזב עם האלבום השני, והוא לא עשה את זה, אני מאמין שהאלבום החדש (שייצא לקראת סוף 2007) יהיה עוד קלאסיקה. בנוסף קנייה יקבל תוכנית טלוויזיה, שתבוסס בצורה רפויה על חייו. לארי צ'ארלס (ששעומד מאחורי "תרגיע" של לארי דיוויד) יהיה המפיק בפועל. ואל תשכחו שהוא יפיק בפועל את האלבום הקרוב של קומון - finding forever כל הפרוייקטים האלה מצביעים חזק על כך שקנייה ייככב ברשימת "אנשי השנה של 2007".

כריס מרטין

לפי מה שהבנתי כריס מרטין הולך לעבוד עם קניה וטימבאלנד גם על האלבום סולו שלו (שזה אחד מהדברים היותר מענינים במוזיקה, כי שזה ממש 2 עולמות שונים שנפגשים) ומגיע מזל טוב לטימבאלנד שהפיק 3 קטעים לאלבום החדש של ביורק שייצא בהמשך השנה (סוף סוף טימבאלנד מתפתח מחוץ להיפ הופ, אני רק מקווה שהתוצאה תהיה טובה, ולא כמו השיר של DIAMOND DOG שהוא עשה עם BECK ב-2001 ) ודרך אגב, לא יצא לי המון זמן להכנס לפורום, אני מקווה לחזור לעיתים קרובות יותר

חולוני

New member
Diamond Dogs זה קאבר לדיוויד בואי

שבק עשה לפסקול של מולאן רוז' וזה שיר גדול. וטימבה גם הולך להפיק את האלבום הבא של דוראן דוראן.

hcsneB

New member
Hunky Dory הלא פחות טוב

ו-Aladdin Sane המעולה גם טרילוגיית ברלין (Low, Heroes, Loder) יכולה לעזור

חולוני

New member
תוספות

The Man Who Sold the World - יצירת מופת. Diamond Dogs - כמעט יצירת מופת. Station to Station - יצירת מופת. Scary Monsters (and Super Creeps) - יצירת מופת. Let's Dance - לא יצירת מופת, אבל שווה לשמוע בשביל לראות שבואי גם יודע לעשות דאנס-פופ כשבא לו וגם גיטריסט הבלוז האגדי Stevie Ray Vaughan מנגן באלבום. Earthling - אלבום שנוי במחלוקת, אבל לטעמי יצירת מופת נוספת של בואי שמתנסה הפעם בדראם אנד בייס. הסינגל הכי מצליח מהאלבום הזה הוא I'm Afraid of Americans שנכתב ע"י בואי ובריאן אינו והופק ע"י טרנט רזנור (ניין אינץ' ניילס).

חולוני

New member
לא מת עליו

אוהב מתוכו רק את הרמיקס של הפט שופ בויז ל-Hallo Spaceboy את The Hearts Filthy Lesson (שהיה בכתוביות הסיום של "שבעה חטאים" של פינצ'ר) ואת Strangers When We Meet הענק. אבל בתור אלבום שלם הוא לא מחזיק לדעתי, יותר מדי ארוך ומפוזר.

תודה!../images/Emo45.gif

אני אבדוק אותם....כל הכבוד לדיוויד בואי הזה, כל כך הרבה אלבומים ולפי הפירוט שלך אפילו באלבומים המאורחים שלו(EARTHING ) הוא עדיין יודע להוציא יצירות מופת

למעלה