חדשות היום

mythology

New member
חדשות היום

שתי חדשות תפסו את תשומת לבי הבוקר: 1. רפי גינת ימונה לעורך ידיעות אחרונות במקום ורדי. 2. עיתון הארץ ישנה את הפורמט של מדור הכלכלה מברודשיט לטבלואיד בחודש הבא. מה דעתכם?

ron ad

New member
מעניין אם ...

שלום, מעניין איך זה ישפיע אם בכלל על התכנים. גינת הרי בא מהמדיה המשודרת ולא הכתובה. אגב, מהיכן הידיעה השניה, לא מצאתי אותה באתרי החדשות העוסקים בפרסום שיווק ויחסי ציבור. רון

mythology

New member
הידיעה על הארץ פורסמה באתר ice

הנה הלינק - http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=75652&catId=2 אני, באופן אישי, מצטערת על זה מאוד (על הארץ, לא על גינת)

ron ad

New member
למה? עכשיו יהיה יותר נוח לקרוא

מצד שני זו יחודיות של העיתון...

mythology

New member
ברודשיט מול טבלואיד

אולי יותר נוח, אבל העיתון מחליף זהות כשהוא עושה דבר כזה. ואני חוששת שאחרי מדור הכלכלה, יהפוך כל העיתון, לאט לאט, לפורמט של טבלואיד. כידוע, פורמט הברודשיט (העיתון הגדול המקופל לשניים לאורכו) מאפיין קבוצה מובחרת של עיתוני איכות בעולם, כמו הניו יורק טיימס. ברגע שהארץ עושה שינוי כזה, הוא מרמז על שינויים מובלעים נוספים, המתבטאים ברמה ובתוכן של העיתון, וחבל מאוד על כך. אני מבינה שהסיבה לכך היא בהכרח כלכלית - את העיתון הגדול פחות נוח לקרוא במקומות שבהם אנשים בדר"כ קוראים עיתונים (אוטובוס, רכבת, שירותים...), ולכן החליטו להקטין את מדור הכלכלה - המדור הנקרא ביותר בעיתון הארץ, אבל לי באופן אישי חבל.

avigan

New member
הכחשה

מינוי של רפי גינת בנתיים הוכחש ומסתבר שהנושא עדיין לא סגור וגם יואל אתסרון מועמד לתפקיד בנושא הטבלואיד. אין מה לעשות התחרות מורידה את הארץ ל......

למעלה