חדשות היום..
-טביב סוף סוף עמד בהבטחות והעביר כסף לבקרה
-יש ספונסר-אליאב קרמיקה ,לבעלי החברה קוראים אבי ארביב (
מצלצל מוכר?) , למרבה ההפתעה
החברה דווקא פועלת בצורה חוקית (למי שלא מאמין שיעיין כאן).
-איציק כהן ודור מלול חתמו
-בושה וחרפה מה שהלך שם עם שליחת התמונה של קעקוע הצלב של באנגורה , בושה שבגלל שקוראים לו איברהים חששו להביא אותו, בושה שראו צורך להרגיע את האוהדים במילים: אנו לא מסתכלים בתעודת הזהות אבל הוא מוסלמי,
נשמע כמו בדיחה, בשביל מה להעיר את השד הדתי ?! , אני חושב שהמקרה של קדאייב וסדאייב לימד את כולם לקח , את האוהדים-לא להשתגע סתם על כל מוסלמי , את ההנהלה-לא לעצבן את האוהדים בהבאת שחקנים חסרי תועלת, כל הטירוף הזה לצעוק "הוא לא מוסלמי" לפני שהוא בא בכלל נראה רע מאוד, עם או בלי קשר לזה ,אני חייב לציין שהסיפור של מוחמד צ'יטה הוא בכייה לדורות, וכל מחאת אוהדים בנושא הזה רק מזיקה יותר לכולם.
-אז באנגורה עלה על מטוס , כנראה יחתום מחר...מקווה שממנו כן אפשר לצפות .
-בושה וחרפה ההתנהגות עם אלי כהן "השריף" - תשלמו לו מה שצריך וזהו(לא מדובר עכשיו על קורנפיין!) , האם טביב חייב להיפרד מכולם בצורה מגעילה ? אם כבר מחאת אוהדים ,אז על זה.
-ניר סביליה קיבל הצעה ,וככל הנראה יתמנה למנכ"ל (אני מקווה שהוא יוסיף לחוזה סעיף שלא יאפשר לטביב לתת לו בעיטה כמו לקודמו)
-הקשר הארגנטינאי חואן מונאפו בדרך מיוון , נראה לי שאם יוחתם זה יהיה על חשבונו של "אייס קרים" .
-טביב סוף סוף עמד בהבטחות והעביר כסף לבקרה
-יש ספונסר-אליאב קרמיקה ,לבעלי החברה קוראים אבי ארביב (
-איציק כהן ודור מלול חתמו
-בושה וחרפה מה שהלך שם עם שליחת התמונה של קעקוע הצלב של באנגורה , בושה שבגלל שקוראים לו איברהים חששו להביא אותו, בושה שראו צורך להרגיע את האוהדים במילים: אנו לא מסתכלים בתעודת הזהות אבל הוא מוסלמי,
-אז באנגורה עלה על מטוס , כנראה יחתום מחר...מקווה שממנו כן אפשר לצפות .
-בושה וחרפה ההתנהגות עם אלי כהן "השריף" - תשלמו לו מה שצריך וזהו(לא מדובר עכשיו על קורנפיין!) , האם טביב חייב להיפרד מכולם בצורה מגעילה ? אם כבר מחאת אוהדים ,אז על זה.
-ניר סביליה קיבל הצעה ,וככל הנראה יתמנה למנכ"ל (אני מקווה שהוא יוסיף לחוזה סעיף שלא יאפשר לטביב לתת לו בעיטה כמו לקודמו)
-הקשר הארגנטינאי חואן מונאפו בדרך מיוון , נראה לי שאם יוחתם זה יהיה על חשבונו של "אייס קרים" .