חדשות היום..

shay100m

New member
חדשות היום..

-טביב סוף סוף עמד בהבטחות והעביר כסף לבקרה

-יש ספונסר-אליאב קרמיקה ,לבעלי החברה קוראים אבי ארביב (
מצלצל מוכר?) , למרבה ההפתעה
החברה דווקא פועלת בצורה חוקית (למי שלא מאמין שיעיין כאן).

-איציק כהן ודור מלול חתמו

-בושה וחרפה מה שהלך שם עם שליחת התמונה של קעקוע הצלב של באנגורה , בושה שבגלל שקוראים לו איברהים חששו להביא אותו, בושה שראו צורך להרגיע את האוהדים במילים: אנו לא מסתכלים בתעודת הזהות אבל הוא מוסלמי,
נשמע כמו בדיחה, בשביל מה להעיר את השד הדתי ?! , אני חושב שהמקרה של קדאייב וסדאייב לימד את כולם לקח , את האוהדים-לא להשתגע סתם על כל מוסלמי , את ההנהלה-לא לעצבן את האוהדים בהבאת שחקנים חסרי תועלת, כל הטירוף הזה לצעוק "הוא לא מוסלמי" לפני שהוא בא בכלל נראה רע מאוד, עם או בלי קשר לזה ,אני חייב לציין שהסיפור של מוחמד צ'יטה הוא בכייה לדורות, וכל מחאת אוהדים בנושא הזה רק מזיקה יותר לכולם.

-אז באנגורה עלה על מטוס , כנראה יחתום מחר...מקווה שממנו כן אפשר לצפות .

-בושה וחרפה ההתנהגות עם אלי כהן "השריף" - תשלמו לו מה שצריך וזהו(לא מדובר עכשיו על קורנפיין!) , האם טביב חייב להיפרד מכולם בצורה מגעילה ? אם כבר מחאת אוהדים ,אז על זה.

-ניר סביליה קיבל הצעה ,וככל הנראה יתמנה למנכ"ל (אני מקווה שהוא יוסיף לחוזה סעיף שלא יאפשר לטביב לתת לו בעיטה כמו לקודמו)

-הקשר הארגנטינאי חואן מונאפו בדרך מיוון , נראה לי שאם יוחתם זה יהיה על חשבונו של "אייס קרים" .

בדיחה מהלכת הטביב הזה ואיך הוא מסובב את כולם

על האצבע. הוא עדיין לא העביר חוזה אחד, אלה רק שלח את הערבויות שהבקרה ביקשה, עדיין יש עוד ניירת שהוא צריך להביא כמו התחייבות של העירייה להביא 4 מיליון כי היא הביאה בנתיים 1.2, וכמו עוד כמה
כדי שהקבוצה תעמוד במספרים שהיא הציבה לעצמה בגלל שבשלוש שנים האחרונות שארקדי סגר תברז ביתר סיבנה יפה תבקרה יותר מפעם אחת ככל הנראה וזה למה גם צברה חובות.
חכו מחר איציק ואלי הופכים לנואי נפשם של לה פאמליה ושאר עדר כבשים שטביב מוליך בדרך לפירוק ביתר. אני רק מקווה שב"ש תהיה עדינה מאד עם ביתר, ותגמור את זה עם שלישיה כי עם התחשות שלי נכונות, חצי סגל ועוד 5-6 שחקנים אלמונים שאין כלום שמפריע לבוזגלו על האגף זה יכול להגמר גם בשמיניה.

7:0 4:0 נו מה נגמר??? אילולא הרוש היינו

מוציאים נקודה או אולי ניצחון!!!
המצב לא כזה קשה כפי שאתה מתאר? בית"ר עם איברהים באנגורה,איציק כהן ,עזריאל ,קפילוטו ושני הזרים
המועמדים תהיה קבוצה טובה מאוד !
יש לי חידוש בשבילך בוזגלו שחקן בינוני וסתם בלוף ברדה הגיע לשנת פרישה...ממש לא מתלהב מהגמלים מהדרום.
ניצחו במזל ! שום מצב לא היה להם של חלוץ מול שוער!

אמרתי שאני מרוצה מאד עם ההפסד הזה

הארוש לקח 3-4 גולים בטוחים וקיבל שניין מצחיקים וזה כדורגל.
עם סגל מלא + זר או שתיים נוספים אפשר לחשוב על עונה שקטה באמצע.

BelaMirela

New member
כמה ידעתי שרק תחל העונה תצוצנה ותצופנה כל

התלונות על טביב וכבר יתחילו סוף סוף להבין שהוא אינו משיח. הוא הביא שחקנים : דוד רביבו , עומר אצילי , ניסן קפילוטו , לאונדרי מולאמו , אבל העונה היא עונה "פינאנסית" : בית"ר ירושלים היא קבחוצת נוער מחוזקת בעוד שהגמלים מבאר שבע משחקים עם מאור בוזגלו ואליניב ברדה שכל אחד מהם לבדו טוב ומנוסה יותר מכל שחקן שנותר היום בבית"ר. אני צפיתי את ההפסד מראש לאלף עזאזל וזה הדבר הכי מרגיז.

למי שתהה שנעלמתי , אז קלקולו של המחשב הקודם שלי העלימני , היום הפעלתי סוף סוף מחשב חדש , עם נגישות לאינטרנט.

הכעס שלי לו על הפסד כזה או אחר

הוא על ההתנהלות של טביב שמזכירה לי את הימים השחורים של שדד
שהשאבקה של החברים שלו באמריקה נסגרה, ושדד כמובן שלא יביא שקל מהבית וכל מה שהיה מביא היה כספים שהוא קיבל כתמרומות מחברים אוהדי ביתר או מגופים ציבוריים כמו הטוטו ועריית ירושליים.
מה גם שמעולם לא היה ספר שהיה רשום בו הוצאות מול הכנסות ככה שמעולם אי אפשר היה לדעת כמה כסף הוא "הלוואה" לקבוצה. אפילו בימים האלה לא היינו מגיעים לתחילת עונה בלי התקפה ובלי מרכז הגנה.
ב"A ביום חלש מאד לא התקשת לפרק אותנו.
אתה רוצה עונה פיננסית? א ין בעיה, תשמור על בראשי, אני בטוח שהסכומים שהוא מקבל לא כאלה גבוהיים. תשמור על חן עזריאל שאני בטוח שהסכומים שלו לא כאלה גבוהים. תביא את בורכיאן בסכום נמוך יחסית כי הכרטיס שחקן שלו ביד שלו. אפשר היה לעשות דברים אחרת, ולהגיע למחזור פתיחה בלי שאנחנו עם המכנסיים למטה ורק מחכים שהשטרונגול יכנס.

כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות לאן הטביב הזה

מוביל אותנו. טל כחילה (הבן של, שחקן לא רע בזכות עצמו) ועוד בלם מהנוער זה הכי רע שאפשר. הכי רע. ברק משה זאת גם כן אופציה במקום בלם מהנוער. ומנגד ב"ש ואיך לא אלי חכמון. סרט רע נראה נחמד מאד לסיוט של שבת הקרובה.

jnus1

New member
יש לי תחושה שה7-0 של מקקי ת"א יהיה כלום

ברדה, ובוזגלו... ולנו אין הגנה... זה כמו לשלוח חייל לקרב בלי אפוד וקסדה ועם מקל של מטאטא.

עזוב לשלוח חייל בלי אפוד לקרב

אני מרחם על כחילה ויותר על מי שיצתרך להרים אותו אחרי המשחק הזה. זה רצת מרתון ולא גביע, ואתה שורף בלם לכל הריצה הזאת כי ההלם שכחילה יהיה בו יכול לקבור אותו לגמרי.
אני חושב שעדיף לביתר לא להופיע בכלל אם זה המצב.

jnus1

New member
מעצבן כמה שזה נכון... אבל שלה פאדיחה ימשיכו

לעשות מטביב משיח...

jnus1

New member
אליאב קרמיקה?! איפה הימים של אלדן ובזק?

בכל מקרה, השכונה נשארה, והיא מתנהלת אפילו יותר הזוי מהשכונה שהייתה פה כל השנים. לא מפריע לי עניין הצלב עם באנגורה, רק אני תוהה איך הוא נוצרי וקוריאם לו איברהים? ובמקום אחד ביוטיוב, כתו באפילו "מוחמד"? יש מצב שמסתירים פה משהו. תשמע, כל הקטע עם סדאייב וקדאייב, הגיע בעיקר מבחינתי לפחות כי נכפה עלינו הבאת שחקנים דפוקים, רק בגלל שהם מוסלמים... המוסלמים בצ'צ'ניה לא אנטישמים, למרות שהדת שלהם מצווה עליהם... גם ויקטור פאצ'ה היה מוסלמי מאלבניה, האלבנים הצילו והחביאו את כל יהודי אלבניה בשואה תוך סיכון חייהם, הם לא אנטישמים! זה מבחינתי מדד חשוב. סתם היו שחקנים דפוקים שהביאו לנו כדי לעצבן אותנו. יש בזה טעם לפגם ההוכחה הזו, אבל אניחושב שזה עדיף על האמבוש שעשו לנו שהרס לנו ליגה אירופית השנה... (בעזרתם האדיבה של לה פאדיחה כמובן)
למה להביא קשר "במקום"? אנו זקוקים בדחיפות לשני קשרים אין קשרים נורמלים. וגם אין בלם... אני צופה תבוסה קשה בשבת.
יפה שניר סביליה חותם, שחקן שזכור לי עוד מתקופת האליפויות של 98 שאלה מה הוא יודע עלניהול קבוצה?
אייס קרים צריךלהישאר. הקמצנות הזו הורגת את טביבו.

jnus1

New member
ביצועים של באנגורה

זה הסרטון בו מופיע גם השם מוחמד,הבנתי עכשיו מדוע מופיע גם "מוחמד" על הסרטון הזה, אלו שני שחקנים עם אותו שם משפחה לא ברור אם מאותה משפחה, הגולים של שניהם פה. האמת? הבאנגורה השני יותר מרשים, אבל גם טטה נראה טוב, מזכיר קצת את יבואה רק יבואה משודרג.

http://www.youtube.com/watch?v=ds6f88Rv8LQ

jnus1

New member
והנתונים שלו:

15 שערים ב 17 משחקים בAIK סולנה סטוקהולם.
בכל שאר הקבוצות ששיחק (בליגה בסיירה לאון, ואיפהשהוא באמריקה) שערים בודדים. הוא מגיע אלינו מהליגה השנייה בטורקיה, אחרי שהושאל שם לאחת הקבוצות מבורסאספור, וגם שם הוא לא כבש בכלל ולא שיחק. אני לא שופט אותו בכלל,אבל כדאי לדעת את הנתונים האלה, חובת ההוכחה עליו.
נקווה שבאמת יהיה "ההחתמה של הקיץ" כפי שמבשרים רביבו ושות'.
הלוואי!
אגב- AIKזו אותה קבוצה ששיחק בה גם בואטנג בעבר לפי בית"ר.

shay100m

New member
הבעייה איתו זה בעיקר הפציעות..

הפציעות האלה הפכו אותו לשחקן בעייתי מכל הבחינות.
אם יתאקלם טוב אצלנו אז יהיה טוב.

יצא לו שם של שחקן מאוד אגואיסט , אם יכולת הסיום שלו תהיה מספיק טובה ,כנראה שזה לא יפריע ..

jnus1

New member
מאיפה אתה מביא את הנתונים?

הייתה לו פציעה אחת לפי מה ששמעתי. בעיקר, שמעתי שהוא היה מועמד להרבה קבוצות באירופה. מילאן בחנה אותו והוא לא התקבל. יונייטד רצתה אותו, וגם ניוקאסל ושאלקה. באנגליה הוא לא קיבל רישיון עבודהוזו הסיבה שלא הגיע לפרמייר ליג.
כל זה, לא משנה אם הוא לא יראה את היכולות שלו בשטח ובפועל.
נראה אותו. הלוואי שיצליח אצלנו, רק אל תצפו שיקנו אותו,בורסאספור השאילה אותו והסכימה להשתתף בשכרו, אבל שילמה עליו שושה מיליון יורו!
כש ש... עם טביבו הסיכוי שנקנה אותו שווה לסיכוי שבית"ר תיקח את ליגת האלופות עונה הבאה.

shay100m

New member
היתה לו תאונת דרכים כשהגיע לטורקיה,

אחר כך נפצע לעוד חודשיים וחצי בעונה שעברה ,שיחק קצת בליגה השנייה בטורקיה , ואז נפצע שוב ב- 14/4/13 וגמר את העונה .
הפציעה השנייה-http://www.transfermarkt.co.uk/en/teteh-bangura/profil/spieler_174984.html

על הפציעה הראשונה דווקא לא מצאתי שם נתונים, אבל ידוע שהיא היתה לאיזה חודשיים וחצי והרסה לו את העונה הראשונה בטורקיה ,
ואני בספק אם הוא חזר לכושר שלו שלפני הפציעה הראשונה.
אבל יכול להיות שלליגה שלנו זה יספיק.

jnus1

New member
אז פה הקצ'- הוא פצוע ולא בכושר משחק...

תביא לי גם את מסי כשהוא פצוע, מה זה שווה?! קראתי היום שהוא לא בכושר, ויקח לו זמן להיכנס לכושר משחק, ולא בטוח בכלל שיהיה בסגל למשחק מול פ"ת. הלוואי שאני טועה, אבל נראה לי שהבאנו סתם חתול בשק, ועוד פצוע...

למעלה