חדשות-החתמות

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות-החתמות

גורדון היוורד חתם על חוזה מקסימום בשארלוט.
לגאז יש 72 להשוות את ההצעה

עדכון ווג': 4/63, הג'אז אמרו במקור שישוו

https://twitter.com/WojYahooNBA/status/486736670599806976 - 4/63 מיליון

https://twitter.com/WojYahooNBA/status/486737462408912896
Utah's insisted it will match any offer sheet for Hayward, but bold move out of MIchael Jordan. Charlotte is desperate for talent infusion.

למרות שיוטה אמרה שתשווה כל הצעה - האם היא תשווה את זה?

באופן מעניין, כיוון שזה הצעה לRFA רוקי ה"מקסימום" פה זה לא המקסימום שיש לכריס בוש וגם לא הסופר-מקסימום של קיירי איירווינג.

63 ל4 עונות (אולי עם אופציית שחקן בסוף) זה גבוה - 15.75 מיליון לעונה... אבל זה לא 20 וגם לא 18.5. חשוב לזכור את זה כשאנחנו מדברים על "מקסימום" (נהייתי פדנט לנושא מאז הסקירה שעשיתי
). אני צריך לבדוק את המספרים כי אין לי מומחיות בהייוורד ולא ראיתי אותו בכלל....

עברתי קצת על המספרים. כמובן שלא שווה סופר-מקס או מקס רגיל, אבל זה לא המקרה פה. הוא חתם על ה"מיני-מקס". המספרים מצביעים על כך שהוא לא שווה את זה - הוא למעשה היה טוב יותר בעונה הקודמת שבה הוא נתן תפוקה כמעט זהה אבל ב7 דקות פחות על המגרש... הקליעה מ-3 שלו באה בשנה אחת והולכת באחרת (הלכה דווקא השנה, שנת חוזה)... המספרים המתקדמים לא העיפו לי את הבלורית... (ויש לי חתיכת בלורית, חייב להסתפר).

עדיין, האם הוא לא שווה 11-12 מיליון בשוק של היום? במיוחד לאור זה שתקרת השכר הולכת לזנק מעלה מעלה בעוד 2 עונות? כנראה שכן! עכשיו מגיעה ההחלטה האסטרטגית של שארלוט - אם נציע לו את ערך השוק שלו הג'אז פשוט ישוו - ובכיף אפילו. הוא כנראה לא יסכים לזה כי הג'אז מלכתחילה יציעו לו יותר.

שארלוט עשו פה בחירה - לשלם לו יותר כדי להבריח את הג'אז, ואני יכול להבין את הבחירה הזאת! הם לא במלחמת הצעות נגד עצמם (כמו קליבלנד), וכשמשקללים את העמדה הנחותה שלהם (הרי הג'אז יכולים להשוות) זה ברור כשמש שהם חייבים להציע מעל ערך השוק - אפילו משמעותית - בדיוק כדי שהם באמת יוכלו להחתים את השחקן.

בשורה התחתונה: החתמה הגיונית של שארלוט, למרות שמדובר באוברפיי.

הוא התבקש לעשות הרבה יותר מידי בעונה האחרונה

הוא לא יכול לסחוב התקפה. הוא כן קלעי טוב אבל לא סטף קארי סטייל (אף אחד לא קארי, אבל גם לא אותו סגנון) במובן שהוא לא יוצר אוף דה דריבל. הקבוצה ביוטה השנה הייתה מזעזעת ויעיד המאזן הנוראי שלה והיוורד הוא חצי קורבן של זה (חצי כי בסופו של דבר קיבל את החוזה המבוקש).

הוא למעשה קלעי טוב ומוסר נהדר שמתאים מאוד למשחק קבוצתי ופחות להריץ קבוצה. לא סתם האחוזים שלו היו טובים יותר בעונות הקודמות, כששיחק לצד איום אמיתי בצבע (אותו אל ג'פרסון שישחק איתו עכשיו) וריווח התקפי (רנדי פוי, מו וויליאמס ומילסאפ אבל לפני שהוסיף את השלשה לגמריי לרזומה).

השאלה ההיגיונית היא אם שחקן כזה שלא מסוגל להתקרב ללהוביל קבוצה בכלל ראוי למקס והתשובה היא שלא, אבל בשוק קטן כמו שארלוט אם אתה מסוגל להשיג שחקן כזה אתה הולך על זה. האם הם יצליחו לאיים על אליפות? כנראה שלא, הם פשוט לא מספיק טובים ומשלמים יותר מידי כסף לשחקנים שהם אל מספיק טובים. אבל בקבוצה שהגיע לפלייאוף פעמיים בכל ההיסטוריה ומעולם לא ניצחה משחק, גם קבוצת פלייאוף קבועה שעושה סיבוב ראשון-שני ונותנת פייט זה יותר מהצלחה.

כתבה מומלצת (כן, שוב גראנטלנד. שוב זאק לואו.) שקישרתי אליה בתחילת השנה ומדברת על כמה שחקנים וביניהם היוורד:
http://grantland.com/features/the-young-nba-players-looking-make-leap-greatness/

בסופו של דבר השורה התחתונה שלנו זהה

יחתום מחר

ואז יתחילו ה72 שעות של הג'אז. כרגע זה רק סיכום (החתמות רשמיות וכו' החל מה10.7)

Puskas

New member
במקום יוטה אני לא משווה

למה מה קרה לשלם 16 מ' דולר לעונה על גארד שלעולם לא יהיה בין עשר הטובים בליגה?
זה סכום מוגזם לחלוטין.. אוברפייד של 5 מ' דולר לפחות.. אמרתי שלאנס לא שווה יותר מ-10-11, אז באיזה עולם הייוורד שווה יותר?
הג'אז צריכים לאחת להורנטס בהצלחה ולשלוח את הייוורד קיבינימט לדעתי..
אפשר לעשות הרבה יותר עם הכסף הזה.

billc

New member
אל תדאג, הם לא ישלמו, זה לא האופי שלהם

דרך אגב בזמנו הוא רצה 13 מיליון
והם רצו לתת לו ״רק״ 12 מיליון

Chi Town

New member
אני מסרב להאמין שהצנון הזה אשכרה מוחתם על מקס

הליגה הזאת התחפנה לגמרי. לא מזמן גם על עבר לי איזה טוויט הזוי מול העניים שג'י-אמס בליגה מתכוננים להציע חוזה מקס לבאטלר עוד שנה,

ככה שרק חסר כאן את הנבואות זעם של קיובן שיספר לנו שה NFL תתרסק תוך עשר שנים וזה מושלם.

באטלר עדיף על הייוורד

וכמו שרעם כתב, זה לא ממש מקס. קשה לי מאד להאמין שבאטלר ירוויח פחות מ 13 בסוף חוזה הרוקי שלו. אול אראונד טוב מאד שנותן הגנה חזקה וקליעה יציבה בקבוצה שקורעת אותו 45 דקות לערב.
אמנם מגנים טובים מקבלים פחות מתוקפים טובים, עדיין, קבוצה כמו שארלוט עלולה לתת לו מיני מקס (למשל הפליקנס, דנבר, טורונטו, הניקס)

Chi Town

New member
אני הייתי מוותר על התענוג להעניק לו

סכומים כאלה. ואין לו קליעה, יש לו הגנה רצחנית וכושר גופני מעולם אחר. אבל הקליעה מעולם לא היתה שם. והוא לא שווה 13. אם הוא שווה 13 אז טאג' גיבסון שווה 15. זה בערך אותו היגיון. אתה יודע מה, לפי החוזים שנחתמים כאן בסאמר הזה אני בספק אם טאג' לא היה מכפיל את המשכורת שלו במידה והוא היה FA השנה. בכל אופן, אני מקווה שנעביר את ג'ימי בטרייד לפני שיקרה כאן אסיק 0.2 אני רוצה להאמין שהחמסניקים למדו משהו מהמקרה הקודם. למרות שאין לי ציפיות ..

אגב יש שמועות שהם מתכוונים להתאבד על גאסול בסכומים של בין 8 עד 10 לעונה.

rapgamer4ever

New member
ג'ימי באטלר??

אני ממש לא מסכים. לדעתי היוורד שחקן טוב יותר וגם מוכשר יותר, התקרה שלו היא border line אולסטאר.
כמו שאמרת (בערך) ג'ימי באטלר הוא רול פלייר באופיו, אני לא מאמין שבאטלר אפילו יתקרב לסכומים שאתה מציין.

כן, נראה לי שהגזמתי

13 בטוח לא.
אגב, הם לא יכולים להציע לו כבר חוזה? להבנתי הוא RFA מסוף העונה הבאה, זה אומר שהם כבר עכשיו יכולים להחתים אותו על חוזה כלשהו ולהבטיח שהוא נשאר לא?
הם נמנעים מזה בגלל הקיץ הבא (שיהיה משופע בכוכבים שלא יבואו לבולס)?

Chi Town

New member
אתה רואה שם טוויטים של ברוסארד ואתה

שואל אם זה אמין? תנסה לחשוב על זה ..

Puskas

New member
אגב.. מאיפה יש לשארלוט כסף לחוזה הזה?

הם מחויבים על 43 מ' דולר (8 שחקנים חתומים+החתמה צפויה של שני הרוקיז שלהם), יחד עם סעיף השלמת סגל זה מגיע ל-44 מ' דולר.
אפשר להוריד את טיילר וזה יחסוך מיליון.. עדיין במקרה הטוב יש להם 10 מ' דולר פנויים מתחת לתקרה..
איך הם מציעים כזה חוזה? יש מצב שהייוורד לוקח עונה ראשונה רק 10 וזה חוזה שעולה דרסטית בהמשך איכשהו?

Puskas

New member
אז ג'ורדן מנהל לא כל כך רע למרות הכל :)

קמבה+אל ג'ף+הייוורד והוא עוד לא בתקרה? לא רע תאכלס!

באמת לא רע יחסית

למרות שהשילוב של קמבה והיוורד נשמע לי מוזר קצת... יותר מדי בלאגן (קמבה) לשחקן שצריך סדר במשחק שלו (היוורד).

למעלה