חדשות החיסון

פרויז1

New member
אכן, יש דילמה מוסרית ממדרגה ראשונה :

לא קל בכלל למנכ"ל משרד הבריאות לקחת את הסיכונים שהוא הורה שכלל אוטלכלוסיית ישראל תיטול.
לא שגרתיי לחלוטין !!!

Nachmanides

New member
אני מהמר כי ל"אמת אחרת" יש גרסה "אמיתית",

משלו, לארועי 911, ואפילו אולי לשואה (Holocaust)

אכן, גירסה "אמיתית" ל- 911 מצאתי

אני מחפש כעת גרסה "אמיתית" לשואה, או להקפה "האמיתי", מאת "אמת אחרת". התחושה שלי היא כי הגרסה תימצא מהר משאני משער

Nachmanides

New member
נו, ומהי מסקנתך לאור הנטען במקור שהצגת ?

המחקר אשר חלקו הקטן מצוטט, אינו מסגיר היכן נערך המחקר.
אם אוכלוסית המחקר היא הודית - אזי המסקנות (לא ראיתי פרק Conclusion) עשויות להיות יפות להודו בלבד.
הודו ופקיסטאן הן יחודיות בהעדר toilets בבתים, בהעדר תשתית ביוב ברוב מוחלט של הערים (על כפרים - אין כלל מה לדבר) ובעשיית צרכים לתוך נהרות ולאורך פסי רכבת

על סמך רשימת החוקרים בקטע המצוטט, והשוואת רשימה זו עם מחקרים בהם הופיעו כל השמות הללו, מצאתי כי מחקר זה מסיק:
The findings show the superiority of bOPV compared with tOPV, and the non-inferiority of bOPV compared with mOPV1 and mOPV3

במלים אחרות:
המחקר בדק חיסון "חי" מסוים משולב שהכיל שני סוגי נגיפים - נגיף פוליו Type1, ונגיף פוליו Type3, ומסיק כי חיסון זה עדיף על חיסון המכיל את כל שלושה הסוגים, ואינו נופל באפקטיביות שלו מחיסון המכיל רק את Type1, או רק את Type3

התעלמתי (אפילו לא קראתי) את הטקסט בעברית, משום שהתרשמתי כי מדובר בחיילי קונספירציה, ואין לי פשוט זמן עבורם, מה גם שאינם בנויים להשתכנע אי פעם

בני33

New member
*אינני עוסק בדיונים הללו,,,,,,,,,,,

ולכן גם ,,,אינני מחפש מסקנות.
אבל,,,
משום מה יש לי תחושה של ''דז'ה-וו'',,
לחלק מהתגובות בדיון הזה ולבטח בעוד כמה.
ראיתי ברשת והעלתי.
יום של אור.

למעלה