אני מבדיל היטב בינך לבין snoopytush.
אתה נתפש בעיני כאדם חושב, וכפי שהעדת על עצמך, בעל השכלה פורמלית בתחום משיק.
snoopytush, במחילה, נתפשת בעיני כתועמלן לוחמני ללא לאות של תיאוריות קונספירציה, ומפיצה "מקצועית" של אמיתות אלטרנטיביות, ממקורות מידע "אחרים", אשר לא תשתכנע לעולם
בסיכומו של דבר, מכיוון שאני תופש עצמי כאדם חושב, אם כי נעדר השכלה פורמלית בתחום האמור, אני מחפש הצגה אמיתית של ה- observed facts, והסבר הגיוני ומנומק לצעדים הצריכים להינקט
אם בדיקת ביוב מראה נוכחות נגיפי פוליו, מבלי שדווח על חולים פגועי פוליו, אזי קיימת אוכלוסית נשאים אשר במעיה מצוי הנגיף, ואם כן - אנשים בעלי מערכת חיסונית חלשה הם חשופים בכל מקרה.
אתה יכול לטעון כי זו בעיה גיאוגרפית מוגבלת לדרום.
אולם הבוקר התבשרנו כי נגיפי נתגלו במכון ביוב בשרון, ומחמת ניידות בני אדם - לא יעבור זמן רב לפני שימצאו נגיפים באזורים נוספים
היכן השגיאה הלוגית שלי ?
לענין הממצא אותו ציטט Mako, מעיתון הודי, מפי הרופא ההודי, כי בעקבות היעלמות AFP הנגרם על ידי פוליו הודות ל- OPV, חלה עליה דרמטית ב- AFP שאינו נגרם על ידי פוליו - ובכן, אין דין הודו, אשר ברחובות עריה וכפריה זורם ביוב גלמי גלוי, כדין ישראל.
אין ספק כי במדינה כהודו, בה אנשים נזקקים לנקביהם ברחוב (לפחות בשכונות עוני) - נפוצים חיידקים ונגיפים מגוונים במידה שלא תשוער, ואחדים גורמים לתופעת AFP אף הם, אולם אינם פוליו