חדשות האתר...

morada

New member
חדשות האתר...

עדכון לגבי הנעשה באתר בשבוע/שבועיים האחרונים: - כתובת מקוצרת לאתר:
לא צריך www בתחילת הכתובת. - חלקים שנוספו לאתר סטארגייט: עמוד ראשי. עולם הסטארגייט. חדשות. מדריך פרקים: עונה 1-3,8 (קיבלתי גם את עונה 7, בקרוב אני אוסיף גם אותה). צחוקים: תמונות. מאמרים: 2 המאמרים שבתחרות "שער הכוכב 2004". פורום: פורום px784 בתפוז. אטלנטיס: עולם אטלנטיס. דמויות. - התפריט ה"קופץ" תוקן ואמור לעבוד בכל רזולוציה בדפדנים: אינטרנט אקספלורר וקונקרור. כמובן שאשמח לשמוע הערות והצעות לגבי התוכן ועיצובו (ואם התפריט עובד/לא עובד אצלכם). עדיין לא החלטנו על שם לאתר - אם למישהו יש הצעות נוספות שיפרסם כאן. ולמי שיש רעיונות לדברים שאפשר לשים בפנאל השמאלי באתר אני אשמח לשמוע..

sphinxy

New member
תגובה בקשר לתפריט

הי מורד, 1. במוזילה התפריט לא נפתח. הוא היה בסדר בגירסאות קודמות. 2. נראה לי שהביטמפים אמורים לעבוד בצורה הפוכה. השיברונים אמורים להיות "פתוחים" כברירת מחדל ו"להינעל" כאשר מגיעים לתת תפריט התואם, ולא להיפך.

morada

New member
הבעיה במוזילה כבר ידועה

לי (גם בגרסאות קודמות התפריט לא עבד אצלי), ורשמתי בהודעה למעלה שהתפריט עובד רק באקספלורר וקונקרור (ולפי מה שאמרו כאן לא מזמן - גם באופרה). לצערי, אני לא יודע מתי אני אפתור את הבעיה הזאת... לגבי השברונים - הם אמרוים להיות סגורים, וכשעוברים על שברון עם העכבר הוא אמור להנעל (נפתח ונדלק בו האור). אצלך זה מופיע אחרת?

morada

New member
אצלי ב-firefox

זה נראה ממש מבולגן... וכמובן שהתפריטים לא עובדים.

thrall

New member
אוווווווו יפה

התפריטים בסדר עכשיו סבבה גם ב 768 על 1024

תפריטים נהדרים

איזה יופי שזה מתוקן
ורק הערה אחת, אם אפשר שהקישור לפורום יאמר "פורום 784....בתפוז אנשים" ולא רק ב"תפוז". קטנוני, אבל אם כבר נותנים לינק שזה יהיה עם השם המלא

למעלה