חדשות האיזור - 24.9

Kiryati

New member
שריפה התרחשה לפני זמן קצר בדירת...

שריפה התרחשה לפני זמן קצר בדירת מגורים בחיפה ברחוב חטיבת כרמל, צוות החילוץ הראשון שהגיע למקום חילץ בן-אדם אחד בינתיים שמצבו אינו ידוע קריות באינטרנט

MAX D

New member
../images/Emo4.gif תמשיך לעדכן

רק בקשה אחת, שרשר את כל ההודעות של אותו יום אחת לשניה... תודה

zaradoz

New member
כן שירשור אחר

ואולי בלוח מודעות של הפורום? או אולי בפורום אחר? קצת מעיק להכנס ולראות רק נבואות זעם. בעצם, שמתי לב שהוא בכלל לא עונה... כנראה סקריפט...

בלגאנים

New member
באמת זה לא המקום פה

כל יום בעסה אחרת החיים גם טובים לא רק תאונות ודברים כאלה

tygger

New member
לא יודע, דווקא אהבתי.

דיווח חדשות מהאיזור. אז רגע, בידור יש, חדשות יש, ואללה, רק צריך לחבר לי אינפוזיה ואין לי סיבה לצאת מהחדר יותר.

Kiryati

New member
משחק מכבי חיפה היום ב18:00

מכבי חיפה תשחק מול פובליקום הסלובנית במסגרת גביע אופ''א לידיעה

Kiryati

New member
דיון בפליטת הגזים הרעילים בחיפה

היום בועדת הכנסת: דיון בפליטת הגזים הרעילים במפרץ חיפה לידיעה

OpieQ

New member
ככה זה יותר נוח לקרוא את החדשות

או להתעלם מהן

Kiryati

New member
קרית מוצקין: חיים צורי מתמודד לבד

ארז פרידמן ורונית בן-עמי הסירו את מועמדותם לריצה לראשות העיר קרית מוצקין, כך הם הודיעו במסיבת העיתונאים שהתכנסה היום בצהריים. הסיבה הרשמית לכך היא שהם לא רוצים לבזבז כספים מיותרים ומעדיפים להתרכז בריצה למועצת העיר. חיים צורי בתגובה: "זה נראה לי קצת צבוע" לידיעה

zaradoz

New member
זה די מוציא את התוכן

זה די מוציא את התוכן מעקרון ההתמודדות - לדעתי לפחות... נו שויין, הם כולם מושחתים.

Kiryati

New member
היום: ערב צעירים בקאנטרי ''גלי גיל'

היום (רביעי) יתקיים ערב צעירים בקאנטרי "גלי-גיל" בקרית מוצקין בשעה 21:00, האירוע יכלול הרצאה של גבי בן-גלים ולאחר מכן כל הצעירים מוזמנים להנות בבריכה, ג'קוזי ושאר הדברים שיש במקום. כל תושבי קרית ביאליק מוזמנים למקום, הכניסה בחינם לידיעה

Kiryati

New member
מכבי חיפה ניצחה 2-1 את פובליקום

מה שהיה נראה כסיפור גמור השתנה בתוספת הזמן כשפובליקום ניצלה הגנה גרועה ומשחק חלש מאוד מצד שחקניו של רוני לוי וצימקה ל-1:2 שפתח הכל לקראת הגומלין במגרשה הביתי. כבשו למכבי חיפה: וואליד באדיר ויניב קטן לידיעה

Kiryati

New member
אטרקציה בלעדית בקניון ''לב המפרץ''

אולפן קריוקי נייד המאפשר הקלטה אישית של דיסקים בתוך דקות במחיר 49.90 ₪ בלבד הוצב השבוע בקניון "לב המפרץ" לידיעה

למעלה