חדשות דיי רעות

מיכל ק

New member
חדשות דיי רעות

נוח ויילי אמר שהעונה הנוכחית היא העונה האחרונה שלו
איפה זה משאיר אותנו בדיוק?

~*~gaL

New member
אממ..

נוח אמר שהוא נשאר גם לעונה 10.. איפה שמעת את זה? תני לינק..

שלמונזה

New member
נורא צפוי...

הוא היחיד שנשאר מהעונה הראשונה (אם לא מחשיבים את סוזן) וכמו כולם גם הדמות שלו מיצתה את עצמה!!! אמרתי לך שלא ישארו הרבה ימים לאבי וקרטר? הכל כ"כ צפוי באי אר...!

~*~gaL

New member
כן, גם לי נראה שאני צודקת ;)

"Wyle says he may try something else when his contract expires after the 2003-2004 series." זה אומר עונה 10.. כי העונה ה-9, שעכשיו, היא 2002-2003.. הלב שלי כמעט נעצר עכשיו.. :))

מיכל ק

New member
לדעתי

בלי קרטר אין כל כך טעם להמשיך הוא היחיד מהצוות האורגינלי

~*~gaL

New member
לדעתי...

זה לא ממש קשור לאורגינלי או לא אורגינלי, זה קשור לקטע שזה יהיה דיי מוזר לראות את אי. אר. בלי קרטר, כי עובדה שאיכשהו זה אפשרי לדמיין את אי. אר. בלי מארק, אבל קשה בלי קרטר. אם למשל מארק היה נשאר עכשיו וקרטר היה זה שמת, הייתם רואים איזו מכה קשה זו הייתה יכולה להיות לסדרה.. בפרק הראשון קרטר רק הגיע לבית החולים ומאז רק ראינו אותו גודל וגודל, עברנו איתו כל רגע ורגע.. זאת הסיבה, אם כבר, לזה שאין טעם להמשיך.. אבל, אם הסדרה כן תמשיך, אני מקווה שאיכשהו היא תשאר מעולה כמו שהיא עכשיו.. ועם ג´ק אורמן וג´ון וולס זה אפשרי.

ואני חושבת ש....

למה לנוח לעזוב עונה אחת לפני הסוף??? הרי לאי.אר צפוית 11 עונות, הוא כבר אמר שטוב לו שם ושנותנים לו לעשות עוד סרטים בזמנו החופשי, אה וזכור לי שג´ורג´ קלוני אמר לו משהו כמו "אתה לא יכול למצוא משהו טוב יותר מאי.אר, רק משהו שונה יותר" אז למה הוא עזב???

המממ

New member
מישהו מעוניין לשמוע גם את דעתי?

אי אר היא דוגמה מצויינת לסדרה שמבוססת על עלילה ולא על דמויות. ג´ון קרטר לא שווה אי אר. הוא לא כל התוכנית, בדיוק כמו שדאג רוס לא היה כל התוכנית. אתם יודעים, גם ג´ורג´ קלוני עזב, והסדרה המשיכה לחיות, ודי טוב. אני לא חושבת שאפסיק לצפות בסדרה בגלל שדמות מסויימת עזבה אותה. כי הרי אנחנו (מרשה לעצמי להגיד "אנחנו") אוהבים את הסדרה כמכלול. אם בפרק אחד יתנו לדמות האהובה עליכם רק קצת שורות להגיד, תחשבו שהפרק גרוע? (הדמות האהובה עלי היא רומנו ואף פעם אין לו הרבה שורות להגיד...
) זה יהיה עצוב אם הוא יעזוב, אבל אם זה יקרה (מקווה שלא), אז מן הסתם יביאו דמויות חדשות "להחליף" אותו. אז הן לא יהיו קרטר, ולא תאהבו אותן ישר על ההתחלה, אבל גם לקח זמן להכיר ולאהוב את הדמויות האחרות שהצטרפו עם השנים ועכשיו נראה כאילו אי אפשר בלעדיהן (מישהו אמר אבי?). וזהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
ב-ד-י-ו-ק..

אי. אר. מבוססת על הכתיבה שלה וכל ה-מאחורי-הקלעים ולא על השחקנים שלה. כשנוח יעזוב, אני בשום פנים ואופן לא אפסיק לצפות בה. הכוונה שלי הייתה, שזה יהיה פשוט מוזר לראות את אי. אר. בלי קרטר. תנסו לדמיין.. מסדרונות.. ללא קרטר בהם.. ריקים.. אהההה.. :( אבל זו אי. אר., אז בטח הכל יסתדר בסוף :))

סולסיטה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אם קרטרוש יעזוב אני אבכה כ"כ... כמו שבכיתי על מארק, ועל דאג, ועל קרול.......... זה כ"כ עצוב!
זה ממש עצוב, באמת, כי אני פשוט
את קרטר, הוא מקסים... חבל על אבי. אבל אני כמובן שעדיין אמשיך לראות את ER, כי היא ה-סדרה, הדבר שאני הכי אוהבת בטלוויזיה. עם סוזן, בלי סוזן, עם דאג, בלי דאג, עם קרול, בלי קרול - עם קרטר בלי קרטר. מישהו יודע... 1. מי חתם לאיזה שנה? אני מתעניינת הכי לגבי שרי ואלכס ולוקה ( שיעזוב כבר
). 2. איזה דמויות חדשות מצטרפות אם בכלל? 3. עד איזו עונה נמשכת ER? נ.ב. למען הדיוק: קרטר הוא לא היחיד מהצוות האורגינאלי (ואני לא מדברת על דמויות משנה ממש, כמו האלה) - מה עם סוזן? ואפילו צ´ינג מיי צ´ן או דב, או מה שתרצו. אבל סוזן יותר שווה...

Rוית

New member
ברור שלא נפסיק לראות אבל

זה לא יהיה אותו דבר.. לפי "מדיניות" הסידרה-אחד הולך, אחד אחר בא, ושנוח יעזוב, זה אומר שהמוכרים וההכי ותיקים יהיו סוזן, צ´ין, אבי ורומנו... כולם יהיו חדשים. כמובן שנתרגל אליהם, אבל זה לא אותו דבר.. מעניין איך אבל הדמות תעזוב... טוב, יש עוד זמן לזה, למה לחשוב על היום הנורא הזה כבר עכשיו

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

הרסתן לי את היום עכשיו
איזה דיכאון, הלכתי לאכול גלידה ~~~ (זאת צורת ההתמודדות שלי ~~~) אני לא יכולה לדמיין ER בלי קארטר
לאחר זמן מה, אני אלמד לחיות עם זה, נכון
טוף, הגזמתי קצת, יש עוד 2 עונות איתו, עוד שנתיים ~~ אמממ, אני אוותר על הגלידה ~~~

mya 6

New member
ישששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרטר עוזב וקרטר עוזב!!! עשיתם לי את היום!!! *קופצת מצד לצד*!!! יששששששששששששש!!! אני לא מאמינה!! אני בשוק.!!! נו מור קרטר!! חי חי!! קרטר עוזב וקרטר עוזב!! אין לגבול לשמחה המתפרצת שלי עכשיו!!! *איזה יום שמח לי היום, (איזה יום!) קרטר עוזב את הסידרה (את הסידרה!) איזה יום שמח יום של הפתעות! היוצרים של אי.אר מלאים בהפתעות!!*

למעלה