חדשות גרפולוגיה:

חדשות גרפולוגיה:

קטע קצר ופיקנטי ששמו בישראל "כאילו" מבהיר בפשטות יסודות בניתוח כתב יד, וישלח לכותבי סופ"הש. למקרא הניתוח של סופה"ש בעתון עלתה לי באופן מיידי אסוציאציה שאני קורא ניתוח דוקא על דני רופ, המתוקשר, הפטפטן שנהנה להצטלמן ומנסה להתחבב. התיאור התאים לי להפליא לדמות המוכרת לנו ונשאלת השאלה שנדון בה בסוכה: האם כל ה "דנים" דומים ? בין העונים נכונה יוגרלו 4 גביעים של "דני" שטראוס חג שמח לכל אלפי הגולשים והכותבים בפורום.

night mistress

New member
דני דיאט?

כי אם ככה אז התשובה לדעתי היא..לא.. זו עבודה בעניים, הם לא רוצים לנפץ לך את הדמות המיתולוגית של גברבר מסוקס ואוהב סמבה בזו של הילד של אמא שיושב בבית ובוכה בסרטים מצויירים..
תחשוב על זה

TRANSFER

New member
לא כל הדנים דומים אבל בהחלט לכל

הדנים יש קווי אופי משותפים, למשל לכל הדנים בהחלט יכולים להופיע כמה מן הדברים האלה: אנשים אלה חמים ואנרגטים, מהירי תגובה,הם בעלי,ראשוניות, אומץ לב, שמחת חיים, אנכויות.מיניות יתרה, אנשים חכמים ובעלי חוש הומור, אוהבים לעזור לזולת( בעיקר כשזה לא פוגע בסדר היום שלו). כושר ארגון. התמדה וסמכות. אנשים אלה הם בעלי התרגשות, התלהבות עם נטייה למעצורים חברתיים, חסרי טקט, ואימפולסיבים. צדדים לא חיוביים: "יצרים מודחקים שיוצרים אגרסיה"
, קושי לסלוח, "הסתאבות חושים", מיניות לא מבוקרת, והשמנה.מושך אליו ריבים. יש להם 2 צדדים: חוכמה וכסילות. החוכמה- הבנה חוכמה, ערמומיות, יכולת ניתוח מצבים מעולה. כסילות- ניתן לראות במידה רבה גם טיפשות ואי יכולת ניתוח וחשיבה. אדם אבהי, נאמנות רבה לבן הזוג, ולחילופין אי נאמנות לגמרי. הגייני. סביר להניח שכל הדברים שהזכרתי לא יהיו לדנים, אבל רוב הדברים שהזכרתי יתקיימו אצל הדנים. המקצועות המתאימים לאדם זה : לוחם ומנתח.. ועבודות הקשורות בעיקר בפעילות אנרגטית רבה, מהירה ומאתגרת.

זכיתם ב "דני" - קחו אותו כבר ממני.

ומה לגבי השבדים ? ובכן, הקרקר השבדי ידוע כמזין ופריך מאין כמותו, עשיר בסיבים תזונתיים, טעים ונמס בפה. ואילו הקרקרית השבדית ידוע כדוקרנית וצוננת שאפילו תה רותח לא מפשיר אותה. לא ברור לי למה אנחנו בכלל מתעסקים עם "דני" כאשר השוק מוצף בהמוני "יופלה" ו "מילקי" ויש עוד. זה פשוט מכה. אצלינו קונים את זה ממש בכמויות מסחריות, זה ממש לא יאמן כמה אוכלים מזה. אתמול לקח לי כמה שעות טובות לארגן את הסוכה, זו סוכה קנויה ממתכת שהייתי צריך לקצר אותך בכמה ס"מ כדי שתתאים למדה של המרפסת והסכך, אז ניסרתי ואח"כ ריתכתי ולבסוף יצאה סוכה משהו משהו. האכזבה היחידה זה האורות הקטנים המנצנצים, קנינו 2 סטים, ממש זול, האחד עבד 2 דקות וכבה והשני בכלל לא נדלק. אתמול גם קרתה אצלינו טרגדיה לא נעימה, הגיע פרפר לסוכה והחבר'ה עזבו את המקום עד שאני אתפוס אותו. תפסתי והלכתי לחדר הסמוך לשחרר אותו מחוץ לרשת, אלא שבשניה ששיחררתי ופתחתי את הרשת ההדיוט עף חזרה פנימה ונעמד בדיוק על הזכוכית החמה של האהיל, צעקתי לכבות את האור אבל הבת שלי התווכחה אתי: "אין דבר, תשאיר אותו שם" ועד שנזעקתי לכבות בעצמי כבר לא היה עם מי לדבר, הוא נדם לתמיד וריח הבשר התפשט במהירות בכל השכונה.

למעלה