חדשות ג'וני!!!

Runaway Train

New member
חדשות ג'וני!!!

מואהאהאהאהאהאה אולי זה לא הרבה אבל מה שיש ,יש * לאחר הצילומים,ולאחר שג'וני חזר אל רופא השיניים-הוריד את שיניי הזהב ועכשיו עומדת בפניו דילמה או למכור את השיניים בeBAY או להשאיר את השיניים לילדיו כמזכרת מהסרט,נשמע לכם כמו ג'וני? *ראיון חדש,ככל הנראה (לא ראיתי עדיין,תשפטו אתם) אמרו לי כאן שהוא מדבר על הבת שלו. *גרסה של הסרט "המספריים של אדוארד" על הבמה! קראו! Tony Award winning director-choreographer Matthew Bourne (Swan Lake), who is currently at work on the West End staging of Mary Poppins, has already lined up his next project, a stage version of "Edward Scissorhands." Plans for the new work have been in development over the past few years and the show is aiming for a 2005 UK opening, according to a representative for Bourne. The 1990 Tim Burton fairy tale film will be made into a dance theatre piece — in the vein of Bourne's Swan Lake — rather than a musical. The film's screenplay writer Caroline Thompson and music composer Danny Elfman are developing the work with Bourne and his company, New Adventures. Producers are as yet unnamed. "Edward Scissorhands" follows the story of a young man (as played by Johnny Depp) created by an inventor (Vincent Price) who dies before finishing his work — leaving the man with scissors instead of hands. When a determined Avon lady (Dianne Wiest) discovers him in his castle, she attempts to bring him into her home. Before long, the community becomes involved and Edward's hands become more trouble than they are cut out for. Winona Ryder, Kathy Baker, Anthony Michael Hall and Alan Arkin also starred in the movie. Bourne danced his way into the mindset of theatregoers with his theatrical stagings of Cinderella (Evening Standard Award), The Car Man (L.A. Drama Critics' Circle Award) and Swan Lake — which earned him an Olivier Award and two Tony Awards. Thompson and Elfman are masters of the macabre. Screenwriter Thompson has also penned the 1991 film "The Addams Family" and Tim Burton's "The Nightmare Before Christmas," while Elfman is known for countless movie scores — many with Burton — including "Pee-wee's Big Adventure," "Beetlejuice," "Scrooged," "Batman," "Dick Tracy," "Army of Darkness" and "Sleepy Hollow." *מרלון ברנדו הולך למות???? וזה סתם קחו

lovecrime

New member
שיני זהב למכירה חחח

איזה צחוקים.... שיקח חלק ואחד יתן לכל ילד:)

Runaway Train

New member
כן אבל זה מוזר שהוא שקול למכור

אותן,ועוד בEBAY ,זה לא נשמע כמו ג'וני... לא שאפחד לא יקנה!אני בטוחה שיקנו... אבל בכל זאת,מוזר

תודה בייב

ולאאאאאאא!!!!! מרלון
אממ זה לא נשמע לי כמו ג'וני הוא לא אחד שימכור את הפריטים האישיים שלו למעריצים הוא ממש לא כזה חוצמזה הוא דיי צריך להרכיב חדשים לקראת שה"ק 2 ותודה על התמונה גההההההההההההההה!!!

Runaway Train

New member
אני לא מאמינה,כינו אותי חזיר

כן כן go with that feeling! זה לא ג'וני...בטח סתם שמועות

חחחחחחחחחחחחחחחח

אוי נו מה איתך חזירים חייה מתוקה אני מתה עליהם חבל שהאבא השמן שלי אוכל אותם
בטוח שזה שמועה חחחחח אולי הוא יתן את זה ללילי רוז והיא תעשה מזה צמיד חדש
"יש לי צמיד עם השיניים של אבא שלי"

Runaway Train

New member
חחח ברור שהם חיה מתוקה

אני אוהבת חזירים יותר מבני-אדם,כל חיה היא יותר טובה מבנאדם פעם ביקשו ממני לצייר עולם טוב יותר (ביצפר) וציירתי עולם רק עם בעלי חיים:) אני אומרת שג'וני צריך לתת לונסה את השיניים האלו,כי זאת הולכת להיות המזכרת היחידה שתישאר לה ממנו!!! מואהאהאהאהאהאה

אווו גם את אנטי אנושות כמוני?

אני חושבת שזה עתה מצאתי את אחותי האובדת. *רצה לחבק את runaway* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת איך שהראש שלך עובד
האמת יותר חשבתי שאולי לג'וני ישארו השינים שלה אבל מצד שני... אחריי שאנחנו נעבור אצלו הוא ישכח את השם שלה.

Runaway Train

New member
אווו *מחבקת את ניקולה בחזרה*

הגיע הזמן שתדעי שלא קוראים לי ראנאווי..הא? נעמה! כן אני גם אנטי אנושות חח..תמיד היו אומרים שאני אנטי הכל..
..סבבה אני אנטי,אבל לפחות יש לי עקרונות! זואהאהאה חחח שיחליפו בינהם מצידי,הריי זה ברור שג'וני הולך לשכוח מי זאת ונסה....

נעמה :) *רצה מחבקת נעמה*

אני אנטי כמה דברים איאמ שלי פעם השוותה אותי לחייל אסאס כי הלכתי עם שרשרת של גולגולת ואמרתי לאבא שלי: "אני שונאת אנשים, אם היו פחות מהם היה פה יותר נחמד." זה הרי ידוע שאימא שלי מתה עליי NOT זה היה קטע מצחיק חחחחחחח אבא שלי היה צריך להפריד ביננו שאני לא אתנפל עלייה ואחטיף לה איזו כאפה. אז הוא לקח אותי החוצה מהחנות כדי שהיא ואחותי יסיימו את הקניות. למה שג'וני יצטרך את השיניים של ונסה?
יש לה שינים של ילדה בת 6, עקומות כאלה עם רווח ענקי שלא היה מבייש את ארנולד שוונציגר

Runaway Train

New member
טחחחחחחח...חהחהחה

גם כשהלכתי עם המכנס צבאי כזה..ממזמן..(עוד לפני שזה הפך לאופנה של הפרחות) היא התחילה לעצבן אותי ולהגיד לי שזה כמו של הנאצים ושאני רק צריך לגלח את הראש ואני יראה כמו סקין הד או שהלכתי עם השרשרת של הקולרים במכנס היא תמיד הייתה קוראת לי מזוכיסטית!! (את מבינה שאין קשר!!!) חולת נפש מעצבנת היא

עהההה המכנס של הצבא!

יש לי כזה וזה מבאס ללבוש עכשיו בגלל הפ'רחות! (עוד סיבה אחת מצויינת להשמיד את אבריל) אימא שלי כל הזמן מחלקת לי מחמאות אומרת שאני עושה אותה חולה קוראת יל כלבה כולרע נאצית והיא כל כך סתומה

Runaway Train

New member
זוהאהאהאה!גם לי גם לי!! חחח

גם לי היא תמיד אומרת "את עושה אותי חולה!אתה עושה את כולנו חולים" תמיד אנחנו רבות,אני שונאת אותה-היא אותי אבל זהו עכשיו אנחנו בשלבים של התעלמות וריבים זהו

אני בשלב של נעילת עצמי בחדר

רוב הזמן ככה אני לא רואה אותה היא גם שונאת את אבא שלי הכלבה. היא שונאת בערך את כולם חוץ מאת אחותי האמצעית, הם כל הזמן מלקקות אחת לשנייה את התחת

Runaway Train

New member
חח גם אני נעולה כל הזמן בחדר

זה הדבר הנורמלי היחדי בבית,אני רק צריכה תבל דיגיטל בחדר ואני מסודרת לכל החיים,ואז בכלל אני לא יצא מהחדר! אני זוכרת שהיה לי מנעול עם מפתח,התקינו במיוחד בשבילי כי נמאס לי שאחותי הקטנה נכנסת לי לחדר ואז היה לי אותו איזה חצי שנה בערך ופתאום אני שומעת את אמא שלי אומרת (מחוץ לחדרי) "נמאס לי!" ואז אני פותחת את הדלת ורואה אותה עם מברג ביד מתעסקת עם המנעול שלי ומנסה להוציא אותו חחחחחחחחחחחחחחחחח...טיפשה,בסוף הוציאו לי אותו והחליפו במנעול שרק לוחצים כדיי לנעול,ואז אפשר לפרוץ אותו מהצד השני

איזה חוצפה!!!!

אני נ ועלת עם מפתח ופעם אימא שלי לא הרשתה לי, לא יודעת למה, כל הזמן שהייתי נועלת היא צעקה עליי. השנה היא נרגעה והתחלתי לנעול כי עיצבן אותי שאנשים במקום לדפוק בדלת מתפרצים לי לתוך החדר בלי לשאול אם אני מתלבשת או משו. אז חטפתי קריזה ונעלתי את הדלת. והקטע הוא שכל חצי שנייה מישהו חייב לבוא לקרוא לי, משפחה חוי. גמני רוצה ממיר דיגיטלי בחדר
אבל אימא שלי לא מרשה, מתקמצנת כהרגלה.

Runaway Train

New member
אותו סיפור! מסכימה..מסכימה..

משפחה חוי... אבל כבר לא מפריעים לי הרבה....וכשמפריעים,אני והקריזות שלי יוצאות להגנתי! אצלי לא רוצים לשים ואצל אחותי כן!!והיא בת 5!!!!!!!!!!!חויינה!

אצלי בכלל לא רוצים

אין לך מושג כמה דברים ביקשתי
וידאו חדש (הוידאו היה מקולקל, אבל גיסי תיקן אותו ולימד אותי איך לעשות את זה בעצמי אם תהיה בעייה
ניקי הטכנאית) דיוידי דיגיטלי כסף לשיעורים פרטים חרא קיבלתי. אימא שלי כלבה דפוקה ומתוסכלת. אבל לא משנה עוד שנה ואני עפה מהבית ויייייייייייייייייייייייי

Runaway Train

New member
חח אללההה טכנאית..

אני זאתי שמתקנת כל דבר בבית...יש לי ידיי קסם!:) גם אני תמיד ביקשתי המון דברים,אבל יש לי מין טריק מסוים לקבל הכל..לא שאני מפונקת או משהו...מואהאאהאה

למעלה