חדשות בריט...

חדשות בריט... ../images/Emo13.gif

בריטני יצאה למועדון עם כמה חברות, קיבלו את המקומות הכי טובים בבית, כמו תמיד. חיחי... בריטני החלה להצית סיגריות. אחרי שבעל המועדון ביקש ממנה לכבות את הסיגריות, בא שומר הראש שלה ואמר לו שהיא לא חייבת, אבל בעל המועדון לא ויתר ואמר שהיא חייבת ולכן היא סולקה מהמועדון! זה החוק! שתציית לו!!! חחח... ואני שואלת עצמי... נו, מה יהיה איתה בסוף...? קישור לכתבה מקווה שיצליח הקישור... זאת הפעם הראשונה שלי...

שאלה4535

New member
שאלה לי אליכם אבל עכשיו ברצינות...

מי אתם חושבים שבאמת בגד בשני 1.בריטני בגאסטין (יש כאלה שחושבים ככה כן..) 2.גאסטין בבריטני..? 3. שניהם בגדו באחד השני (אולי באותו זמן אולי כן אולי לא? אז... תגיבו ותשפיעו!

TetiBETTY

New member
אי אפשר לענות על השאלה הזו.

כי אי אפשר לדעת מה באמת קרה...הכל שמועות,ורק הם יודעים את האמת. אבל נראה שזה יותר אופייני לג'סטין מאשר לבריטני...

i4britney

New member
האמת...

השאלה הזאת בכלל לא צריכה להעסיק אותנו כי זה לא העניין שלנו זה חיים של שתיהם וזה היה צריך להעסיק רק אותם אבל כיוון ששתיהם סלבריטיים מאוד מפורסמים ומצליחים ישר הכל הפך לרעש תקשורתי ענקי חסר תקדים , בקיצור זה מראה על כך שבריטני עדיין מאוד מצליחה ופופלרית יותר מתמיד!

slave4brit

New member
../images/Emo32.gif אה....זה ממש ממש ממש לא קשור

ולא מעניין אבל... אני צריך שתוכיחו לי שאני דביל.. היום הייתי בסופרלנד ועליתי על כל המתקנים....הכל הכל הכל הכל....חוץ להמתקן של הכיסאות שמסתובבות (כיסאות מוזיקליים?) פשוט פחדתי מזה.......

TetiBETTY

New member
חחחחחחח........../images/Emo6.gif....

בריטני בריטני בריטני....מה יהיה הסוף איתך
הא
חייבת סגריות
....שיהיה לך לבריאות,אבל עם כל הכבוד,את חייבת לציית לחוק...בריטני זו בריטני,וחוק זה חוק.... אבל אני עדיין
....

ורק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

כי לא בדיוק התעניינתי במדונה... אבל קראתי שוב וכתוב שבריט נהיית כמו מדונה. הסרטים של שתיהן היו הכי כושלים...
בריט קחי את עצמך בידיים...! ובקשר לסיגריות... לקול שלה אני לא דואגת כי ברוך השם יש הרבה אולפנים שיכולים לסדר את הקול שלה במחשב כשהיא מוציאה דיסקים... אבל עדיין... בריאות בריט! ב-ר-י-א-ו-ת! גם ככה יש אצלה סרטן במשפחה... היא רק מגדילה את הסיכויים לחלות.

i4britney

New member
קרוסרודס סרט כושל?

מתי תקליטי שקרוסרודס הסרט של בריטני לא היה כושל והצליח לה מאוד מאוד ברחבי העולם , היא הכניסה אותו למקום 2 על השבוע הראשון בארה"ב שזה יפה מאוד תחשבי וזה עוד הסרט הראשון שהיא הוציאה בעודה מפורסמת זה תופעה נדירה , גם הוא נכנס באנגליה למקום טוב מאוד ועד היום הוא גרף בכל העולם 400 מיליון דולר שזה המון כסף ! הוא אכן הצליח בישראל הוא לא הצליח הכי הרבה למרות שהוא גם כן הצליח פה במידה מסויימת אבל בשאר העולם אין מה לדבר, אם בארה"ב הוא הצליח בגדול ובאנגליה בגדול ובאירופה הוא גם מצליח באסייה אין מה לדבר כל דבר קטן שיוצא על בריטני ישר הופך לשיגרה והצלחה אדירה ובאוסטרליה הוא מאוד הצליח כנ"ל אמריקה הדרומית ששם מאוד מאוד אוהבים את בריטני (מקסיקו) בייחוד!

בואנה פעם תהיתי וחשבתי שעוד יש

תקווה... אבל אתה פאקינג סתום!!! זה לא אני המצאתי! זה מה שהיה בחדשות ואפילו הבאתי קישור בתחתית ההודעה... וואי ועוד אני חשבתי שאני סנילית... מסתבר שלא!!!

BRiTnAty

New member
באמת חדשות ישנות...

אני גם לא הכי מאמינה לכל השמועות האלה.. העיתונאים וצלמי הפאפרצי האלה דוחפים את הראש שלהם בכל מקום אפשרי ולא אפשרייי...

למעלה