רשום בחבילה של אוליסאט ככה בתדר. בקשר ללוין אטלנטיק בירד אני משנה דעה הלוין מאוד מתוחכם אבל בעלי הערוצים שם גזענים ואני חולק על דעתו של MAX שזה רק לצרפת לדעתי זו גזענות נגד כל ארץ שלא שייכת לאירופה.יש לי חברים הגרים בגרמניה ואיטליה שלא שייכים לצרפת.והם קולטים את השידורים לא רע בכלל. נראה לי שכל מי שגר מחוץ לאירופה כמו ישראל צריך לישכוח מהלווין הזה למעט המיליונרים שיש להם כסף ומקום לצלחת 7 מטר. בלינגסאט יש רמז האזור אלומה לא מביא לאף קישור הוא קבוע.וזה ידוע לאיפה.
שלום הצרפתים האלה ממש גזענים !!! הם תמיד אף פעם לא נותנים לנו נקודות באורוויזיון..... רק בגללם הדצים לא לקחו את האורוויזיון לפני כמה שנים. אני חושב שאנחנו בתגובה חייבים גם לא לשדר לאירופה את הערוצים שלנו !!!! כדי ללמד את הגזענים בני הגזענים האלה. חוץ מואנסה פראדי ועמנואל ביאר אני לא סובל שם אף אחד !!!! להתראות
שלום לגבי הלכטנשטיינים אני לא בטוח,אבל הלוקסומבורגים הם בהחלט גזענים !!! וגם השוויצרים,והם גם כ"כ מתנשאים...."רק שוקולד סוג א´ בשבילנו תודה,וגם רק שעון סוואץ´" מגעילים !!!! להתראות
הערוץ TELEMONDO החל לשדר על 12092 H SR-27500 FEC 3/4 שידורים ניסיונים אבל החל מ 7 באוקטובר הם ישדר יעברו לתדר של TELEFONICA כל החבילה תהיה ב VIACESS 2 למידע נוסף לשלוח ל E-MAIL [email protected] בי