חדשות בקטנה

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות בקטנה

אנדרו בוגוט לא יחזור לסדרת הגמר ומשאיר חור די גדול מתחת לסלים של גולדן.

ג'ליל אוקפור מתמקד במהלך הפגרה באימונים בהגנה ואומר שהוא לא נותן לשמועות על טריידים להשפיע עליו.
בכל מקרה לפי הדיווחים שיוצאים מפילדלפיה אחד מהשלושה, אוקפור, נואל או אמביד (אם מישהו יסכים להמר עליו) לא יהיה בקבוצה בעונה הבאה.

ג'י אר סמית' לא מתכוון לממש את אופצית השחקן שלו ולצאת מהחוזה עם קליבלנד.

מו ווילאמס לעומת זאת, כן מתכוון לצאת מהחוזה.

קרייג סייגר ששוב נאבק במחלת הסרטן, יצטרף לצוות השידור של ESPN למשחק השישי.

קווין לאב צפוי לפתוח בחמישיה במשחק הלילה (מה זה משנה? הוא גרוע גם אם הוא פותח וגם אם הוא עולה מהספסל)

דריימונד גרין במשחק בייסבול

דריימונד, שהיה מושעה ממשחק 5 ולא יכול היה לפי התקנון להיות נוכח באולם בעת המשחק, בחר להעביר את הזמן במשחק הבייסבול של האוקלנד אתלטיקס. איצטדיון הבייסבול ממוקם מספר פסיעות מה'אורקל ארינה'. ביציאה משירותי הגברים, האוהדים קלטו את גרין והתחילו לקרוא "MVP!". בהחלט סיטואציה שנתקלתי בה לא אחת בחיי.

לדריימונד הוצע לזרוק את כדור הפתיחה של המשחק, אבל הוא סירב. כנראה לא רצה להתבזות כמו אחרים. לא כולם טרייסי מקגריידי. אוקלנד ניצחו 5-14 את טקסס.

אני מאוד פרו-סטף ויהיה לי חבל אם הוא לא יזכה ב-MVP, אבל אם גולדן סטייט לוקחים את משחק 6, אז לדריימונד יהיה חלק גדול באיפה שהם נמצאים עכשיו ולא יהיה אפשר להתעלם מזה. אני הולך במשחק 6 עם - 26 נק', 13 ריב', 7 אס', 4 חט' ו-3 חס'. אני לא מתעלם גם מאנדרה בתור מועמד רציני, משהו שלא חשבתי שאפשרי. מה שחשוב, שקליבלנד תפסיד. ואם רוצים לעשות טרולינג אמיתי, שאנדרסון ורז'או ילך לקבל את הגביע.

** רוני רוז, האוהדת המיוחדת של סטף,זה אולד ניוז. אחרי ההפסד במשחק מס' 5, זו הסופר-פן החדשה - קלייר בוגל.

מור תור

New member
"מה שחשוב, שקליבלנד תפסיד"

קבל

billc

New member
לפי מה שאני זוכר, דווקא גרין כן היה במשחק

הוא היה בסויטה של אחד האוהדים באולם באותו סוויטה היה גם מארשן לינצ' ביסט מוד

יכול להיות שאסור לו להיות באולם עם האוהדים הרגילים אבל הוא כן יכול להיות בחדרים הפרטים האלה וכל התעונוגות שזה מגיע עם

http://www.foxsports.com/nba/story/...een-oakland-athletics-suit-game-5-loss-061416

billc

New member
כן ראיתי עכשיו את ההשתקפות של החלונות זה נראה אור יום

בשידור המשחק הראו את זה, אז חשבתי שזה באולם.

liron1311

New member
הפכת קצת בין JR למו וויליאמס

JR באמת לא מתכוון לממש את האופציה שלו, אז הוא כן יוצא מהחוזה שלו ונהיה FA בסוף העונה.

מו וויליאמס כן מתכוון לממש את האופציה שלו, אז הוא לא יוצא מהחוזה ונשאר בקליבלנד גם בעונה הבאה.

למעלה