חדשות בקטנה

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות בקטנה

טרייד מעניין הלילה בליגה
ההורנטס שולחים את סטיבנסון לקליפרס ומקבלים בתמורה את ספנסר הוז ומאט בארנס.

עם או בלי קשר, אל ג'פרסון לא יצא מהחוזה וישאר בהורנטס

דנבר מסכמים עם מייק מלון להיות מאמנם הבא.

פול ג'ורג' אומר שהוא עדיין לא כשיר ב-100%

OrEl74

Well-known member
מנהל

rapgamer4ever

New member
זה טרייד גדול שנבלע בגלל העיתוי של סדרת הגמר

טרייד מעניין של הקליפרס. לדעתי זה איתות שהם רוצים לשמור על השלד הקיים ולעשות ניסיון נוסף בפלייאוף.
לאנס יותר מוכשר מהחבילה שהקליפרס מסרו אבל לא ברור איך הוא אמור להשתלב. הוא נמוך מכדי לשמור על רוב הסמול פורוורדים בליגה, במיוחד על שחקנים כמו דוראנט וקוואי. יחד עם זאת אני לא חושב שזה פרקטי להעלות גם אותו וגם את קרופורד מהספסל (האם נראה טרייד על ג'מאל?). לאנס אוהב את הכדור ביד בדומה לפול, גריפין וקרופורד. הקליעה שלו מבחוץ גרועה אפילו משל בארנס.
על הנייר זו לא התאמה טובה אבל שווה לחכות בסבלנות.

הבעיה העיקרית של הקליפרס עדיין נשארה בעיית הספסל

אם הם לא יעשו שם שינוי הם ייפלו מהרגליים עם או בלי לאנס זה לא באמת משנה.
מעניין לראות איזה חיזוקים הם יביאו לשם בהמשך

rapgamer4ever

New member
יש להם עוד בעיות חוץ מהספסל

סמול פורוורד שמסוגל לשמור ולקלוע היא הבולטת שבהן. לאנס לא פותר גם את הבעיה הזאת, כך שאפילו אם הם יעבו את הספסל עדיין תהיה להם בעיה.

rapgamer4ever

New member
גם אם זה מה שהוא באמת יקבל

זה לא עונה להגדרה של ריווח המשחק או שמירה על דוראנט/קוואי.
מאט בארנס בינוני at best בשילוב שתי הקטגוריות אבל זה מה יש... עכשיו אפילו את זה אין.

עם כל הכבוד לקוואי לנארד

סטיבנסון יכול לשמור אותו בקלות. הוא רק עוד חלק בפאזל של הספרס.
גם על דוראנט אין הרבה שחקנים שישמרו יותר טוב.
אם יופיע סטיבנסון של אינדיאנה הקליפרס שיחקו אותה בגדול.

fatnoam

Active member
טרייד הזוי בעיניי

גם אם לאנס שחקן טוב מבארנס, וזה לא בטוח שבתור אופציה חמישית בהתקפה הוא יותר טוב, הוא לא מביא שום אטריביוט חריג יותר מבארנס. חוץ מחסך בגובה.
הם לא צריכים איש שישי בגלל ג׳מאל. נראה לי הזוי.

picki23

New member
השנה היא לא תהיה כ"כ גרועה

באינסטגרם לאנס מתעד כל יום את כמות הזריקות מ3 שהוא לוקח. הוא עובד קשה ויוצא לי לעקוב אחריו, אני חושב שהוא ישתפר.

Or Amit

New member
בהקשר של לאנס

לאנס הובא למעשה לתפקיד כפול - הסמול הפותח (כרגע) ובנוסף מייעדים לו את תפקיד מוביל הכדור עם החמישיה השניה (לצד ג'יי קרופורד ואוסטין ריברס).
אני חושב שהמחיר ששילמו עליו הוא סביר, ואם הוא יחזור לימי אינדי מדובר בבונוס

צריך לזכור שעל בארנס יש אופציית קבוצה, יכול להיות שההורנטס יחליטו לשחרר אותו ואז הוא יחזור לקליפרס (במיוחד לאור העובדה שמק"ג נמצא בערך על אותה עמדה וששארלוט מעוניינים לבחור ווינגמן בדראפט)
דבר שני שצריך לזכור הוא שהשם של פול פירס עלה - שוב - כאופציה להגיע לקליפרס. במידה וזה קורה אני משער שנראה אותם (את פירס ולאנס) מתחלקים 50/50 בדקות המשחק.

ואולי הכוונה של הקליפרס היא בכלל לשחרר את ג'יי קרוסאובר (אופציית קבוצה) כדי שיהיה מקום להחתים את די.ג'יי על חוזה המקס שלו. כבר עכשיו הם מחוייבים ל-60. עם 4 שחקנים משמעותיים (גריפין, סטיבנסון, פול ורדיק) חתומים. לפני די.ג'יי, לפני ג'מאל, לפני אוסטין ריברס ולפני שבכלל מדברים על פירס או כל חיזוק אחר שיגיע (ויגיע) לספסל.

אתם באמת חושבים שדיאנדרה שווה מקס?

כאילו, אני מנסה לחשוב. אם רוב הקבוצות בליגה לא יכולות לתת מקס ליותר משני שחקנים, וגם אם הקליפרס יכולים להשתולל בקטע הזה (ואני לא מאמין שסטיב באלמר קנה את הקבוצה על מנת להפסיד את התחתונים), האם באמת דיאנדרה הוא השחקן השני שצריך להחתים?
לדעתי, להחתים נגר על מקס זו טעות. גם אם יש לו יכולות הגנתיות יוצאות מהכלל.

mrpink3

New member
זה הקאצ'

אם הם לא יחתימו את דיאנדרה, אז הם נמצאים באותו מצב שהיו נמצאים אם הם כן היו נותנים לו מקס..אני לא זוכר בדיוק את ההסבר, אבל זה המצב שלהם.
את דיאנדרה הם יכולים להחתים על מקס, אבל סנטר אחר בשוק? בקושי מינימום.

כן, אבל הם לא חייבים להחתים אותו על מקס...

נכון, יש להם זכויות בירד עליו אז הם יכולים לשלם לו ולחרוג מהתקרה. אבל אף קבוצה לא יכולה לחרוג מהתקרה בהרבה לאורך זמן, הקנסות יקרעו אותם.
מצד שני, אני לא מאמין שהוא שווה מקס. הוא שווה את מה שיסכימו לשלם בעדו קבוצות אחרות, אני פשוט מאד מתקשה להבין איזו קבוצה תציע מקס לשחקן כזה. היא צריכה להיות עם מספיק מקום מתחת לתקרה (או עם נכסים לסיין אנד טרייד), ולרצות אותו כל כך שתציע לו מקס. אני חושב שכל קבוצה עם שאיפות שתציע לו מקס תעשה טעות קשה. ואם אין לה שאיפות היא גם לא צריכה שחקן שיישב לה על מקס כרגע.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אבל ברור שדאנדרה יהיה שחקן המקס השלישי

הרי לקליפרס כבר יש שניים.
אם דאנדרה לא יקבל מהקליפרס מקס' או משהו שנושק למקס' הוא יוכל לעזוב לקבוצה אחרת שכן תתן לו את זה.
משם השאלה לאן אתה מתקדם. האם אתה יכול למצוא לו תחליף? האם יש לך דרכים אחרות להתחזק? האם אתה מעוניין לבנות מחדש?
לדעתי התשובה לכל השאלות הללו שלילית, לכן הקליפרס ישלמו לו.

BeniTaz

New member
לדעתי בלי ספק

הוא מאוד דומיננטי ויעיל. מדובר בעמדה הנחותה בליגה ככה שהערך שלו עוד יותר עולה. אם היברט הנכה קיבל בזמנו.. זה קצת קבע את הרף. וג'ורדן כמה רמות מעליו.

למעלה