חדשות בקטנה

rapgamer4ever

New member
האמת שקשה לבקש יותר מזה

יש לך את דוראנט/לברון ואפס התחייבויות בתקרה?
כל הפרי אייג'נטס רוצים לבוא לשחק אצלך, יש לך כסף להחתים בדיוק את מי שאתה רוצה. אתה בונה אלופה תוך שנתיים

rapgamer4ever

New member

כל-כך נכון...

Chi Town

New member
אתה מעריך את הכושים האלה יותר ממה שהם

במיוחד את העבד הראשון ברשימה שלך שהליגה מנסה בכח למכור לנו את הזרע שלו למרות שהוא אפילו לא השחקן הכי טוב בקבוצה שלו. Just saying#

ולעבד השני נתפסים השרירים במני טיים.

רוז, באטלר וסנל. על כל אחד מהם וגם לזה overpaid

Chi Town

New member
הבולס בחיים לא יוציאו טרייד כזה לפועל

בלי התחייבות מצד לאב להארכת חוזה. NEVER

על פניו זאת הצעה פיצוץ, אבל אני לא מאמין לזה. נכון שזה שרידן פרסם, האיש שחזה ראשון את המעבר של לברון לקליבלנד בקיץ הזה, אבל עדיין. המון דברים לא מסתדרים כאן. דבר ראשון גאסול, נראה לך הגיוני שהם הביאו אותו בשביל להיות שחקן שישי? ומה עם ניקולה, הם התחייבו בפניו לפני שהוא שילם את הביי-אאוט שהוא לא יעובר בטרייד אז מה עכשיו הם ידפקו לו את הפרטיה הזאת? ודאג מקדרמוט זה נכס שהם השקיעו עליו כבר 4 בחירות דראפט במצטבר, 2 לדנבר ועוד שתיים בשביל להעיף את הראנדולף הזה שדנבר דחפו לנו. הם ממש רצו אותו לפני, שלא נדבר על עכשיו, אז פתאום בלילה אחד (אחרי שהוא כבר חתם) הם החליטו למסור אותו בטרייד דמיוני שכזה למיניסוטה? לא נראה לי. אגב הסן טיימס בכלל לקח את זה צעד אחד קדימה ופרסם שפורמן נתן להם דד-ליין.

בכל אופן מה שכן נראה לי מכל הסיפור הזה. שזה ניסיון יפה של מינסוטה לדחוף את הקאבס כמה שיותר לפינה. ולהראות להם שהם לא לבד, והנה גם הבולס מניחים לנו הצעה. ככה שבסופו של דבר אני מאמין שלאב יסיים בקאבס, ומיני תקבל את כל הנכסים שהיא תדרוש תמורתו.

Puskas

New member
יש שמועה כזו

אבל זה לא דיווח, זה בגדר שמועה בלבד.
בכל מקרה, זה טרייד נוראי לבולס.. מקדרמוט ומירוטיץ'?? זובי!

לא יודע מה אתה כזה תופס ממירוטיץ'...

לדעתי יהיה פלופ די גדול.
ראיתי אותו במספיק משחקים, הוא אחלה גבוה ליורוליג, אבל לדעתי יהיה שחקן מאוד שולי בNBA.
הוא לא מספיק פיזי, הוא לא מספיק גבוה, הוא לא יצליח לשמור את המפלצות שם, והקליעה שלו היא לא כזאת אבסולוטית.

ולגבי מקדרמוט...שמע גם אני מקווה שסוף סוף יהיה לשיקאגו קלעי טהור.
אבל אתה צריך לזכור שכמוהו הסתובבו בדראפטים כמו מים, 1 מכל 5 יוצא שחקן רוטציה לגיטימי, 1 מכל 50 כאלה יוצא פרנצ'ייז.

אז אם אני צריך לוותר על פרוספקט נחמד, אירופאי שהוא חתול בשק, וגיבסון שבסופו של דבר הוא גבוה נחמד ולא יותר מזה, בשביל פרנצ'ייז כמו קווין לאב, שיהפוך אותנו אוטומטית לקונטנדרים?

אני הולך על זה ומוסיף להם עוד בחירת דראפט עתידית לקינוח.

Puskas

New member
חכה ותראה :)

אני מאמין בילד הזה וחושב שהוא יהיה גבוה מאוד פרודוקטיבי בNBA ומהר ממה שאתה חושב.
הוא 2.08 אז למה הוא לא גבוה מספיק? הוא משחק PF ולא סנטר וזה גובה טוב מאוד.
על פיזיות עובדים, לא מכיר הרבה רוקיז שהגיעו בנויים לליגה הזו, על אחת כמה וכמה רוקיז אירופאית שמגיעים מיבשת שלא ממש מקדשת חדרי כושר ועבודה על פיזיות.
הקליעה שלו מאוד אבסולוטית.. הוא זרק כמעט 3 שלשות למשחק ביורוליג בעונה האחרונה וקלע 46.1%.. זה מעולה!
הקפיצה הגדולה שלו הייתה בשנה האחרונה, עד אז הוא אכן קלע באחוזים פושרים יחסית ולא היה כוכב אבל עונת 13/14 הייתה מעולה מבחינתו.
מאמין שאחרי שיעבדו איתו על פיזיות וקצת על משחק פנים, הוא יהיה בכיף שחקן של 7-8 רב' לערב שזה לא רע בכלל כשלצד הזה אתה שם דאבל פיגרס בנק'.

למעלה