# חדשות בפורום #

נעמהdj21

New member
היי ! מתי הסידרה אמורה להתחיל?

נדמה לי שהיא בערוץ הוט אקסטרה... בכל אופן אם אפשר קצת רקע על העלילה זה יהיה נחמד , בינתיים התרשמתי רק מהפרומואים...

חיימוo

New member
פעם ראשונה שאני שומע על הסדרה..

והיא נשמעת באמת סדרה מעניינת.. אפשר קצת הסברים? הסדרה הזאת היא קומדיה/דרמה/אימה/בדיוני? זה סידרה בסגנון של באפי ציידת הערפדים או smallville או 24?

HuGo Hell

New member
אאמ. ../images/Emo1.gif

היא לא כמו באפי, היא לא כמו סמולוויל ולא כמו 24. זאת סדרה לגמריי שונה מהסדרות האלו, זה מן קומדיה-פנטזיה-דרמה כזה. זאת "סדרה על החיים אחרי המוות" (לפי הפרסומות). תנסה, תראה ותבין. באמת שאין לך מה להפסיד חוץ מלראות שזאת סדרה מעולה (אוקי, הפרק הראשון לא כזה טוב אבל ההמשך ממש מעולה)

חיימוo

New member
תודה אחי.. |V|

המסקנה המתבקשת היא שה-eMule שלי יעבוד שעות נוספות..

DARTHME

New member
ממה שראיתי

ההומור דווקא דומה להומור של באפי, רק קצת יותר מורבידי

HuGo Hell

New member
בשעה 22:00 באקסטרה-הוט. ../images/Emo1.gif

העלילה על נערה בשם ג'ורג' שמתה ע"י מושב אסלה שבטעות נפל עליה מהחלל (נשמע מפגר, אני יודע
) והיא הפכה להיות גרים-ריפר (מלאך מוות) שלוקח נשמות של אנשים שמתים (לפני שהם מתים, יותר נכון).

HuGo Hell

New member
# חדשות בפורום # ../images/Emo1.gif

1. הודעת המנהל נכתבה, יש בה מידע על הסדרה כגון: מדריך שידורים מדוייק, על מה הסדרה, ז'אנרז ועוד. + חוקי הפורום שחשוב לקרוא
2. נוסף מאמר מדריך פרקים, כולם מזומנים לקרוא ולהעיר הערות אם יש, ולהיזהר כמובן מספוילרים. 3. היום יתחלף הסקר לכבוד הפרק הראשון, כולם מזמנים להגיב. 4. יש גלריה שכולם מזמנים לעלות תמונות לשם, כמה שבא להם. והכי חשוב, אל תשכחו לצפות היום בפרק
המשך יום נעים, ותהנו מהפרק. אופיר.

למעלה