חדשות בלול

אפשרי בהחלט

שנה שעברה גידלתי קצת ירקות וככה חסכתי קצת באוכל! כרגע בגלל שאני משחרר אותן הן אוכלות מבחוץ חרקים ועשבים וכו ויש חסיכה באוכל!

הלול שלי הוא בעצם גידור של החצר האחורית

של הבית שלי אז גם גודלים כל מיני עשבים וגם מסתובבים כל מיני חרקים ותולעים למיניהם
ויותר מזה הן פשוט כמעט לא נוגעות באוכל שאני מביא להן
חסכניות בטירוף

הלוואי עלי! חח

אצלי להפך! הן מעדיפות את הפרחים של אבא שלי והשכנים! וחוגגות להם על הדשא! חחח אבל מה שכיף זה שכשאני קורא להן הן באות כמו ילדות טובות! ואוכלות מהיד וכו! מאוד חברתיות! הכי כיף זה האפרוחים הקטנים שמאוד חברתיים! בקרוב אשים תמונות עדכניות!

השמועות על מותה היו מוקדמות מידי

האבדה נמצאה, מסתבר שהקטנה הזו כלכך קטנה שהיא עברה ברשת של הכלוב, אז במשך כמה שעות היא הייתה לך תדעו איפה, ולפני זמן קצר היא הופיעה, הצלחנו לתפוס אותה ולהכניס אותה לכלוב של התוכים והמכרסמים והנה היא

nogen

New member
אחלה תרנגולות

לפעמים לא צריך לדאוג לתרנגולת גם לי קרא שתרנגול אחד נעלם לכמעט שבוע ובבוקר אחד חזר. בקשר לזה שאתה לא רוצה אפרוחים בגלל שהם יכולים לגדול ולהיות תרנגולים אז תמיד אפשר למקור אותם כשהם עוד קטנים וחמודים. תוחלת החיים של תרנגולת בריאה יכולה להגיע אפילו ל-13 שנה ולהפך היא יכולה למות בגיל שנה זה תלוי בתנאים שהיא נמצאת בהם. איפה אתה גר? כי רשמת שאתה לא רוצה זכרים אבל אתה רוצה לגדל עיזים אז אני חושב שהשכנים שלך יעדיפו תרנגול אחד על 2 עיזים ועוד משהו שאני חולק על תאופיק שתרנגול הוא לא רק להפרות כי כשיש תרנגול בלול בדרך כלל יש יותר סדר והתרנגול עומד בראש ההירכיה אבל כשאין תרנגול הנקבות יריבו כדי לקבוע את מקומם. כך בחשבון שאני גר בישוב קהילתי ואני בין ה-3 היחידים שמגדלים תרנגולות ויש לי 4 זכרים ולביינתים אף שכן לא התלוננן וגם תוכל לחפש תרנגול שקט כי אצלי הם מתחילים לקרוא בערך ב-5:30 בבוקר וכל בערך שעתיים ואפילו שלוש שעות הם קוראים שוב וזה לא מפריע לאף אחד.

אל תשווה לעיזים

עיזים נקבות לא מסריחות ולא מרעישות אם אתה מחזיק גם זכר (תיש) אז זה משהו אחר אבל שמגדלים רק נקבות אז לא נורא בקשר לתרנגול המרעיש השכנים שלנו הסכימו לתרנגולות בתנאי שלא יהיה רעש אז כשהיה לנו אחד והוא הרעיש הם התלוננו לכן אין תרנגול ולא יהיה.

nogen

New member
אני לא משווה

שאלה איפה אתה גר? לדעתי הריח שהצואה של העיזים תעשה שווה פי 10 משל תרנגולת אעיזים נקבות כן עושות רעש לא שמעתי על עז שלא מרעישה כמובן לא כמו תרנגול שקורא בבוקר אבל כשתיתן להן אוכל הם ירעישו מהתרגשות בכל אופן בהצלחה.

חח תייש זה בעיה

תייש זה בעיה ענקית מאוד! הוא מסריח והוא גם גדול! אבל עיזות נקבות לא ראיתי שהן מרעישות כמו הזכר! במיוחד עכשיו שהוצאנו את כול הנקבות למרעה ענקי מאוד והשארנו את הזכר לבד! הוא לא סותם את הפה! והוא משתגע ומתחיל להרוס כול דבר שהוא רואה! אבל הוא חמוד לאללה! למרות שהוא יחסית זקן! אבל הנקבות כול היום אוכלות ומסתובבות ולא שומעים אותן כמעט

למעלה