חדשות אק"מ פ"ת....

צביקוש21

New member
חדשות אק"מ פ"ת....

למי שלא תושב פ"ת להלן עדכון... בעיתון המקומי- שחק , מהשבת האחרונה (אתמול) היה עליי ועל מתנדבים שלי כתבה . הכתבה עסקה בקצרה בתפיסה שהיתה לי שבת שעברה. בשבת שעברה (לפני שבוע) בסביבות השעה 18:00 תדלקתי את הניידת (פאסאט) בתחנת דלק של פז בכביש רבין - פ"ת. בעוד אני מתדלק הבחנתי בנהג שנוהג באופונוע שטח ( מוטוקרוסט) בצורה מסוכנת ומנסה להרגיז אותי ... לצערו החלטתי לעשות את עצמי כאילו שאני לא רואה אותו... בכל אופן תוך כדי שאני מתדלק קלטתי שהוא נתקע כ 30 מטר ממני... מיד אמרתי לשני המתנדבים שלי שהיו איתי לקפוץ בזריזות לניידת . חיכיתי כמה שניות וננתי גז... הבחנתי שהנהג מנסה להימלט רגלית (עם הידים על הכידון של האופונוע) עם האופונוע... נתתי לו שירוץ קצת... עצרתי אותו בדיוק מול הכניסה לאסם בפ"ת. בבדיקה ראשונית שעשיתי התברר שלאופונוע אין לוחיות רישוי , אין מספר שילדה וגם אין פנסים. ביקשתי מהנהג מסמכים מזהים שלו ושל האופונוע ולתדהמתי לא היה לו שום דבר עליו! כלומר לא יכולתי לזהות אותו ולא יכולתי לזהות את הבעלים של האופונוע מכיוון שגם לא היו לו מסמכים בכלל וגם לא של האופנוע. לאחר בדיקה במסוף על פי ת"ז שהוא נתן לי בע"פ גיליתי שלנהג הנ"ל פסילה ושלילת רישיון בתוקף ! התברר שהוא בן 17 . הנהג הצעיר (ועבריין הכבד..) עוכב לתחנה והאופונוע נגרר למגרש של המשטרה בכפר סבא בחשד שהוא גנוב.

ThEEdgE

New member
כל הכבוד לך!!!! צריכים עוד כמוך!!!

כל הכבוד לך על התפיסה שירבו לעשות עוד כמוך.... גם לי היה פעם אירוע דומה.... למרות שאני נוער עשיתי לילה על "אור ירוק" ועשינו בדיקה שיגרתית לרשיונות עצרנו רכב ומה? אין לו ת"ז יש לו רישיון שפג לפני חודשיים ובביטוח הלוחית זיהוי והמס´ שרשום בטופס לא אותו הדבר!!! בקיצור את האוטו בא לקחת חבר שלו כי בסוף איכשהו נבדק במסוף, שהרכב "נקי" אבל הנהג קיבל רק קנס כי זה היה ראש השנה ועברו לו רק חודשיים ולא רצינו להיות רעים אז רק קנס..... כל הכבוד!!!

*תמי...

New member
../images/Emo45.gif כל הכבווווודדד../images/Emo150.gif

שאלו השבוע מי אתה.... כי שומעים אותך המון וכל הזמן פעיל,,,

ThEEdgE

New member
הייתה החלטה נכונה למחוק את ההודעה..

שבה הוא הודיע על אות קריאתו.....

למעלה