חדשות אנסטסיה

adii1201

New member
חדשות אנסטסיה ../images/Emo26.gif

אז ככה: ב-4.6.06 היא תופיע בפסטיבל ריו בליסבון שבפורטוגל ומידע על ה-DVD הקרב ובא: As the release date gets closer, the more details surface about the content of the DVD. Some great news is that the making of 'Live At Last' part will contain 23 different chapters, lasting more than an hour! The chapters list: - In The Beginning - Picking Promo Pictures - My Management Team - Musical Director Tony Bruno - Tina Landon/ My Body Double - Funk Medley - Sticks Routine - Cowboy Dance - Ben Moody Video - Rearview - Paid My Dues - Red Cross Benefit Concert (Mon - Yo Trippin' - Wayne Newton/ Security - The Saddest Part - Rain - Quick Change Room - Hotel Shopping - My Voice And Stardom - One Day In Your Life - Picking Out The Songs - Underground Army Of Fans - End Credits Thanks to Anastacia Online. You can also check out a HQ image of the DVD cover over there.

נצל"ש!

היה דייט ברומא? לא היה דייט ברומא? מי יודע? http://www.anastaciazone.net/images/displayimage.php?album=146&pos=0 לי זה נראה בכל אופן כמו שומר הראש שלה.. אבל כמובן ש-זה לא.. אם זה היה לא היו עושים ביג דיל.. (דרך אגב בכדי לראות ת'תמונה צריך להרשם אז..) ועוד משהו.. נכון הקליפ של TIME? לדעתי הוא מן הטובים: http://www.youtube.com/watch?v=FCYFptPPJEQ&search=anastacia

adii1201

New member
../images/Emo2.gif

As RTL Exclusiv just reported ANASTACIA HAS A NEW BOYFRIEND! It's not a rumor, she said it herself! (They interviewed her at a fashion show) We don't know who her new boyfriend is, but RTL said they will know soon! Okay, on the one hand it´s none of our business, but on the other hand i have to admitt that i´m very curios who he is and how he looks like! Hopefully it's finally Mr. Right! We wish her the best!

ואוווו יואוווו יואוווו יואוו עאלק!!

מאמיייי שליייי היפהההה שליי נשממהה שלייי מצאה חבר!!!!!! ברוךךך השםם אלוהים תודההה!! יואווווו הלוואי ויהיה לה רק טוב ולהלן כנראה שגם החבר הזה כושי אז.. מה טוב! אנה יפה שלי כל טוב ואנחנו רוצים קצת תמונות! יואוו אני בשוק דיייי

מישהי 111

New member
אפורפו כושים ואפרופו חברים...

טוב, לא אפרופו כושים, אבל הייתי חייבת לדחוף... אני קצת מסטולה.. הרגע קמתי ואני גמורה, שותה קפה שאני לא ארדם היום.. על כל פנים, היום כשהייתי עם חברה שלי היה שיר של וויל סמית' ברדיו והיא אמרה שהוא בין הכושים היחידים שהיא הייתה עושה ושאלתי אותה ומה עם האקס של אנסטסיה אז היא טענה שגם אותו.. חה חה! האמת, חבר זה דבר הורס... לא בגיל 16. בגיל שלה זה דורש חתונה וכאלה. תחשבו איזה שירים מעפאנים בריטני ומדונה הוציאו. אז מה אם הולך להן אבל רמיקסים וסטייל שנות ה-70 שחרוש בצורה קשה, לא עושה לי את זה... אה, ראיתי גם את הקליפ של בריטני.. זה סתם כל מיני קליפים שלה שחיברו לזה קליפ. ככה נראה לי שיהיה עם אנסטסיה ועם IYE במידה והיא תוציא את זה כקליפ. בכל מקרה, חרגתי קצת... מקווה שהוא נראה טוב ואני בהחלט מקווה שהוא צעיר ממנה כי לא צריך עוד זקן לעסק. יגאל, סלח לי שלא עניתי לך, אני כבר אחזור אליך, העדפתי לישון שעה...

זאתי לא אכפת לה שלאנה יש חבר חדש!

אז למקרה שלא קראת.. אני אכתוב מחדש ת'הודעה שעדי ישראל כתבה=]

מישהי 111

New member
קראתי וקראתי.. והגבתי גם על זה...

אני מאד מקווה שהוא נראה טוב... שלא תעשה טעויות כמו עם הגורילה שבגד בה ועוד אחד שנראה מינימום בן 50 (לפניי פטריס). אה... ואני לא מצליחה להירשם, לא יודעת מה הקטע.. את יכולה לתת לי את הסיסמא שלך עם השם שלך? פליז..... אשמח ואודה לך מאד!

adii1201

New member
הם לא נותנים להירשם מאז שהם

העלו מחדש את האתר שלהם זה ממש אבל ממש מעצבן

adii1201

New member
אוווו תודע כפרעלייך ../images/Emo9.gif

והבעיה להירשם היא שאין שם את האפשרות הזו... ז"א כשהוא העלה מחדש את האתר שלו היו לו מלא נרשמים כבר בהתחלה והוא הבטיח שהוא יסדר את כל העניין הזה ויעלה בחזרה את ההרשמה בגלל שעכשיו יש לו עומס... סתם מרגיז זה כבר היה לפני איזה חודש

adii1201

New member
והנה כדי שכולם ייראו ../images/Emo9.gif

אם הם באמת יוצאים, מישו מוכן להסביר לי מה יש לאישה הזו מכושים?!?!?! (כמובן חוץ ממה שהם מחזיקים במכנסיים כן...?)

adii1201

New member
אמממממ בדוגרי

קראתי שהיא אמרה שהיא עובדת עכשיו על הצילומים של IYE ולכן לא נראה לי שזה מה שהיא תעשה עם הקליפ שלה... ובכל מקרה היא עשתה קליפ דומה לזה ב-MFLY שהיא חיברה כל מיני הופעות שלה... טוב האמת שיש לנו רק לחכות

מישהי 111

New member
במיני קליפ הזה של "טיים"

זאת הפעם הראשונה מזה הסרטן שלה שהיא נראית האנסטסיה הקלאסית של פעם. אהבתי מאד!

למעלה