חדשות: אליפות ישראל

Anin17

New member
יש טורנירים בכל המשחקים

לפני כמה חודשים תכננו לארגן במרכז הירידים בבאר שבע תחרות בין-לאומית וזה התבטל בסופו של דבר אז דיברו על 6 שולחנות של 12 פיט שיוצבו שם אני מניח שגם שם יהיה משהו דומה בסנוקר

9ball master

New member
מדובר ב...

מדובר באליפות ישראל ב 9ball הייתה לא מזמן תחרות של סנוקר לשחקני "עילית" שהתקיימה בבית שמש על שולחן 12 פיט, כמו כן הייתה תחרות סנוקר לחובבנים במועדון הקיוז שהסתיימה בערך לפני חודש

9ball master

New member
בדיחה....

בשלב הבתים משחקים "הטוב מחמש" כלומר הראשון שמגיע ל 3, תעשו לי טובה, זה לא רציני, במרוץ כזה קצר ועוד ב 9ball אלמנט המזל יקבע יותר מאשר כישורי השחקן, זה מגוחך ולא רציני ולזה הם קוראים אליפות ישראל.... " רשימת נרשמים, שיבוץ מתחרים: מזכירות האיגוד תכין ותפרסם את רשימת הנרשמים , לא יאוחר משבוע ימים לפני התחרות. לגבי טעויות ברשימה תתקבלנה השגות עד יומיים (48 שעות) לפני תחילת התחרות . מתחרה אשר לא התייצב למשחק, לא יורשה להשתתף ביתר המשחקים" אני מבטיח לכם שלא יהיו להם מספיק משתתפים ואנשים יוכלו גם להרשם ביום שבו התחרות תפתח "נדרש להרשמה לאליפות ישראל דירוג מינימום בליגה של המועדון או בתחרות רשמית של האיגוד, כהוכחת דירוג מינימום תתקבל רק תוצאה שהושגה בתחרות רשמית של האיגוד." מבטיח לכם שכל מי שיבוא וישלם 125 ש"ח יוכל להשתתף ללא קשר לרמתו או לדירוגו בקיצור, אפילו הטורנירים המגוחכים של לינקולן יותר רציניים מזה "אליפות ישראל" אלק......

Anin17

New member
עוד לא הייתי באירוע כזה

אבל מי יודע אולי מוקדם מדי להספיד את זה

9ball master

New member
תשתתף

Anin למה שלא תשתתף, אני בטוח שהם ישמחו לקחת ממך 125 ש"ח וככה אחרי שתתנסה באירוע שלהם אולי כן תתחיל להספיד אותם...

9ball master

New member
יש לי...

כבר 4 חולצות של האיגוד (בדיחה) הזו, אבל הם לא נותנים ללבוש את אותה חולצה בשני ארועים, כנראה שזו עוד דרך להוציא כסף מאנשים, אני לא מתכוון לקנות חולצות שלהם יותר או לשחק באירועים שלהם יותר עד שהם לא יתחילו להפיק אותם ברמה יותר גבוהה לספורט הזה ולמשתתפים בו

9ball master

New member
קריקטורה

השופט הלאומי לא יודע את החוקים וגם לא יודע לשפוט וכך גם שאר השופטים, אם יהיו בכלל. תשמע, מצד אחד כל הכבוד שמנסים להרים את הספורט הזה, אבל מצד שני הם הורסים אותו כי הם לא יודעים מה הם עושים וגם לא מוכנים ללמוד, בטח ובטח הם לא מוכנים לשלם על מנת ללמוד איך עושים זאת כמו שצריך, חוץ מזה שהאיגוד הזה מורכב מבעלי מועדונים ש"קידום הספורט" זה כיסוי לאמת שהאיגוד הזה היא צורה נוספת של הכנסת כסף לבעלי המועדונים ללא שום החזר לספורט שמכניס להם כל כך הרבה כסף.

9ball master

New member
שמתם לב ל....

לפוסטר של התחרות, מי שנמצא על הפוסטר משחק ביליארד אולי חצי שנה והוא זה שנבחר לייצג את אליפות הארץ.... דרך אגב, שימו לב לזה שבתמונה הוא בכלל משחק סנוקר..... בדיחה כבר אמרתי

למעלה