חדשות אירוויזיון 2002

אהוד_

New member
חדשות אירוויזיון 2002

שוודיה: אפרו-דיט וחביארה הם הזוכים בקדם השוודי (חצי גמר 2) והם יעלו לגמר הגדול בשטוקהולם, במקום השלישי זכו להקת פואט ששרו להיט רוק מאוד "נערי", ורביעית סיימה אניקה (משהו) עם שיר שמאוד מזכיר את הלהקה האירית THE CORRS *** אני ממליץ לכם להוריד את השיר של מרטין, שיר מעולה שלא זכה אבל הוא פשוט יותר מידי טוב בשביל אירוויזיון את השירים אפשר להוריד באתר: www.oneurope.com אסטוניה: את אסטוניה תייצג הזמרת השוודית שאלין, מדובר בזמרת עם קול נפלא ואף סקסית אפשר לשמוע את השיר שלה באתר הרשמי שלהhttp://www.sahlene.com/ ואגב משה דץ היה אחד מחבר השופטים ונתן לה את מלוא הנקודות ופינלנד איכזבה כרגיל ובחרה שיר מטופש, שיר קבצי חסר כל סיכוי ומאוד מיושן לטעמי אפשר להוריד אותו באתר www.eurosong.net

ASH1977

New member
זה לא פעם ראשונה

כל שנה משה דץ הוא אחד משופטי הקדם האסטוני. משום מה האסטונים לא סומכים על דעת הקהל הביתית ולכן הם פונים לסלבריטאי אירוויזיון ברחבי תבל.

enicegirl

New member
שבוע טוב לאהוד (וגם לאלון)

היי, תודה על שאתה רוצה להקליט לי שירי אירווזיון אבל לצערי אני לא זוכרת הרבה מה שאני אוהבת, בעיקר השירים שזכו במקומות הראושנים מסוף ה- 70 עד תחילת ה- 90 ואגב, לא ענית לי באיזה הקשר נאמר "דודותון לפעותון"?? אנא רענן את זכרוני...

דחוף...אבל דחוף............!!!!!!!!

תתקשר אלי !!!!!!!!!!! גם אני אוהבת

למעלה