חדשות או שמועות?

Buffybot

New member
חדשות או שמועות?

יש שמועה או חדשה ששרה חתמה על עונה שמינית ותשיעית של שבאפי (שנתיים) אבל 18 פרקים לכל עונה, כדי שתספיק גם לעשות סרטים. אני לא יודעת אם להאמין, לשמוח או לבכות, אבל זה הזה. הגיעו להסכם מסויים? מוזר.

Buffybot

New member
ואגב שרה

קוסמו גירל, למי שלא יודע, גיליתי שאפשר להצביע פחות או יותר כמה פעמים ביום שרוצים, ועכשיו ממש זה הולך להיגמר. גיליתי שגומרים 100 הצבעות וכעבור כמה דקות/שעות אפשר עוד מאה. אז כל מי שבאמת אוהב את שרה ורוצה שתנצח, להצביע כל היום, כמה שניתן! (כתובת למטה)

כמוני כמוך..

מצד אחד- yey! שמינית ותשיעית! מצד שני-ow... תשע עונות זה משהו שקשה לסדרה לעבור בלי לגרום לאנשים בסופו של דבר לומר ´היי , זוכרים את העונות הטובות שלה?´ לפרוש בשיא, השאלה היא מהו. ואל.

קראתי בדיוק את אותה כתבה

שאת קראת- על כך ששרה חתמה. אני מקווה שזה נכון, כי האנשים בהפקה- מאוד רציניים בקשר להמשך הסדרה, גם אם שרה תעזוב. ואם במילא ממשיכים, כמובן שאני רוצה שגם שרה תמשיך. מה שכן- אני לא לוקחת את כל מה שכתוב שם ברצינות יתרה, סתם כדי לא להתאכזב אם זה יתברר כשקר. צריך לחכות לאישור של מקור יותר מהימן.

talrv

New member
שמעתי על זה..

אני בספק אם זה באמת נכון, אבל אני מקווה שלא... אל תבינו אותי לא נכון, אני חולה על באפי וממש לא יודעת מה אני אעשה בלי פרקים חדשים של הסדרה, אבל למשוך את הסדרה לעוד שתי עונות (וגם שהכוכבת הראשית של הסדרה לא מופיעה בכל הפרקים) לא נשמע לי טוב... בדרך כלל עונות שנמשכות מעבר לשיא שלהם (אני מעריכה שהעונה השביעית תהיה השיא לפי ההכנות שעושים), יוצאות פחות טובות.. אני מעדיפה לזכור את "באפי" כסדרה מצויינת מאשר לראות אותה כסדרה פחות טובה... אבל אם כבר ממשיכים את הסדרה, אני מעדיפה עם שרה, כי אני לא חושבת שהשאר (עם כל הכבוד) יכולים להחזיק את הסדרה ברמה גבוהה...

Mr Freeze

New member
הנקודה היא

שהצוות רוצה להמשיך גם בלי שרה. גם אני מעדיף לסיים בסוף העונה השביעית (ולוותר על החלום להגיע לאתר הצילומים ולהצטלם עם כולם), אבל אם כבר ממשיכים - זה עדיף מדאון בתפקיד ראשי. אני מאוד מקווה שהידיעה נכונה, איפה אפשר למצוא את הכתבה? בר.

max2k

New member
שמינית

א. לדעתי לא יתנו לדאון את התפקיד הראשי, היא לא דמות אהובה במיוחד, היא צעירה, חברה חדשה יחסית בצוות, ואין לה את כל הקטע המיסטי (יותר). ב. הם יקצצו לשרה בפרקים או יקצצו במספר הפרקים בעונה? לא ממש הבנתי, כי הריי יש הבדל גדול בין שניהם.

Rוית

New member
אבל אם שרה לא תשחק

זה כבר לא יהיה ממש "באפי ציידת הערפים"..

נכון, אמרו שהם יקראו לזה

בשם אחר אבל הסדרה תהיה עם השחקנים , "רק" בלי שרה מישל גלר.. אבל כמו שזה נראה עם כל הודעה חדשה בעניין בפורום, אי אפשר לדעת בביטחון שום דבר . ואל.

למעלה