חדשות....או האמנם????

פרפר15

New member
אומנות?????????????????????????????

אומנות אומנות שמזלזלת בנשים גורמת לנו להיראות פרוצות וביאה עלינו הנשים סטיגמות

karin byrne

New member
אהההה.......

את צודקת מאוד לדעתי...זה לא מזלזל רק בנשים אלא בכל מי שמשתתף בסרטים האלה...זה רק מראה עד כמה נמוך האנשים מגיעים....ואם יש אנשים שנהנים מדברים כאלה אז כנראה שמשו לא בסדר אצלהם.....זה דוחה ומשפיל...שום סכום כסף בעולם לא שווה את זה..........בע.....וד"א...מה נסגר עם זה?אורלנדו השתתף בסרט כזה או לא?כי לא ממש הבנתי........

פרפר15

New member
לא!!!!!!!!!! הוא הישתתף בסידר ש....

הוא היה שם הנירצח אני חושבת והוא עשה את זהעם מישהי וראו לו את החריץ

karin byrne

New member
אה...הבנתי....

זה במידסמור מרדרס או משו כזה נכון??זה לא פורנו..זאת סדרה.....

אנשים בוחרים להשתתף שם

כי הם עושים טוב למי שאוהב את הסרטים האלה. כל אחד והטעם שלו. זה טבעי לגמרי שמישהו יאהב סרטים כאלה אז למה זה לא בסדר שמישהו ישתתף בהם?..

karin byrne

New member
טוב אני לא יודעת...

אבל רק דבר אחד...אנשים כנראה לא מבינים שזה רק משחק..ה"שחקנים" בסרטים האלה לא כל כך נהנים תאמיני לי זה רק העמדת פנים...ואני בטוחה שלא כל כך מהנה לשחק בסרט שכזה...אם אנשים נהנים מזה שיבושם להם ,אבל אני לא מוצאת סיבה שאורלי יבחר להשתתף בסרט כזה..אחרי הכל הוא שחקן די איכותי ויש לו הרבה הצעות לשחק בסרטים יותר יפים (וגם כמובן עם יותר עלילה) מסרטים מבזים שכאלה....אז אני כמעט בטוחה שהוא יבחר לשחק בסרט איך להגדיר את זה...נורמלי? מאשר בסרט פורנו.......

איך את כ"כ בטוחה שאורלנדו יבחר

לשחק בסרטים "נורמלים" ולא בפורנו? את לא מכירה אותו. ואם הם נהנים ואם לא זאת בחירה שלהם ולא שלך. אולי אורלנדו אוהב סרטי פורנו?. אולי הוא רוצה לנסות חוויה ולהשתתף שם?.. יש מליון סיבות שהוא ישתתף בסרט כזה.

פרפר15

New member
הנה הוכחה שזה בMidsomer Murders

כאן ודי כבר אורלנדו לא !!!!!!!!!!!!!!! זול כמו הדמויות הזולות בפורנו יש לו כבוד!!!!!!!!!!!!

karin byrne

New member
אה....

טוב ממה שהבנתי מענבר שאמרה שפורנו זה אחלה הכל יכטול להיות....אין לדעת אבל לי לפחות לא נראה שהוא ישפיל את עצמו ישחק בסרט כזה....זה הכל....

karin byrne

New member
טוב בסדר....

אני לא רואה טעם בוויכוח הזה...לא יגיע לשום מקום...את חושבת שהוא כן השתתף ואני לא בטוחה שהוא השתתף בסרט כזה....בכל מקרה זו דעתי ואני לא אשנה אותה....

אין וויכוח.

אנחנו מדברות בהיגיון אני לא מבינה למה את ישר מתגוננת. אין וויכוח והכל סבבה. תחשבי מה שאת רוצה

•aniviel•

New member
אני מסכימה עם טשי ב100%

ניצול נשים?! יש נשים שרואות את הדברים האלה ונהנות בדיוק כמו גברים זה הכל שטויות, לא מכריחים אף אחד לעבוד בזה וזה סרט בדיוק כמו כל סרט אחר

karin byrne

New member
אמ....

אני לא אמרתי שזה ניצול נשים.....אמרתי שזה השפלה לכל אדם שמשתתף בסרט מסוג זה...ומי שנהנה מזה שיהיה לו רק טוב....

karin byrne

New member
אהה.......

מה אני אגיד לך שיהיו בריאים...כל אחד עושה מה בראש שלו ומי אני שאגיד למישו מה לעשות עם החיים שלו.......

למעלה