חדשות....או האמנם????

LaMbChOpS

New member
חדשות....או האמנם????

בנות, הידעתן שאורלנדו בלום היה בסרט פורנו?? לסרט קוראים sex comandos ולמיטב ידיעתי אפשר להוריד אותו מקאזה.... לא שאני תומכת בסרטים האלו חס ולחלילה!! (כן כן, אמרתי לחלילה...) אבל זה אורלנדו בלום...בסרט פורנו....אפשר להאשים אותי? נ.ב נכון שהתמונה מצחיקה?? (אני לא זוכרת אם לקחתי אותה מפה)

חחחחחח כן? ../images/Emo2.gif

אני בחיים לא יוריד את זה.. אבל יש לי הרגשה מאוד טובה שזה סתאם שמועה...

LaMbChOpS

New member
אמממ....

אני לא יודעת אם זה לצערי או לא לצערי, אבל ראיתי את הסרט..והוא שם.....

Galadriel 3000

New member
מה לעאזה?!?!?!?!?!?!

נאאא... לא מאמינה. תוכיחי (תמונות, כתבות, סטאף) וגם אם אורלנדו כן היה, אני לא רואה סרטי פורנו, איתו או בלעדיו (איזה קטעים יש שם איתו? הוא השליח של הדואר?)

OB4ever

New member
מזה השטויות האלה??????!!!!!!!!!

זה ממש לא נכון איפה קראת את זה?!!!!!!!!

OB4ever

New member
ואם ראית

תמונה של אורלי שוכב עם מישהי אז זה בסדרה מידסאמר מורדרס!!!! וזה ממש לא סדרת פורנו!!!!!!!!!!!! יאללה זה ממש ממש לא נכון..בשום מקום באינטרנט לא כתוב את זה ותאמיני לי הייתי ביותר מ100 אתרים

OB4ever

New member
הנה לינק למיסאמר מורדרס!!!

והזבל הזה על פורנו זה ממש לא נכון..אם מצאת את זה בקזה כנראה שמשהו שינה תשם.....

רגע רגע......

הייתה סידרה בהולמרק שאורלנדו שיחק בהההההההההה??!?!?!?!
יאוווו, יש מליון שידורים חוזרים! אולי אני יוכל לראות את זה!! את חושבת?
ונכנסתי לאתר, יש שם כמה תמונות ממש חמודות שלוווו!

LooNeY TuNeS

New member
כן.....

חיפשתי בקאזה "orlando bloom" ומצאתי סרטון קצר... וזה מהסרט... והינה תמונה מהסרט
הוא זה עם התחת (אם הבנתם...) אלינו...

OB4ever

New member
טוב שלא..

זה לא מהסרט זה מהסדרה מידאמר מורדרס שהוא השתתף בה פעמים בתור תפקיד אורח ב1999!!!!!! זה לא סדרת פורנו היא משודרת בהולמארק!!! וזה על פשע....!!!

jen10

New member
זה באמת הוא?

אני לא מאמינה שהוא היה בערות הולמרק ולא שמתי לב. איך קוראים לסרט וראיתם איך הוא ערום לדמרי בתמונה בושה!

Lettuce Girl

New member
נטע, מהר לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ע"פ חוקי תפוז אני אמורה למחוק את הודעתך. כל הודעה המכילה מידע על הורדות לא חוקיות של קבצי קול או וידאו היא פגיעה בזכויות יוצרים ומערכת תפוז מגנה אותה. בבקשה להמנע מפירסום מקורות לא חוקיים להורדה מעכשיו והלאה.

פרפר15

New member
אין לי בעיה עם הומואים או עם קייט

אבל עם פורנו זה משהו אחר ניצול זוועתי של הנשים ומלמד גברים אחרים להשפיל את המין הנשי "עוד מיקרה של ניצול נשים ניכנס לסטטיסטיקה"

OB4ever

New member
מי אמר?????!!!!!!!!!

אין לי בעיה עם הומואים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם אנשים ממש ממש ממש חמודים!!!!!!!!! ועם קייט אין לי בעיה בכלל...כן אמן והייתי במקומה אבל אין לי בעיה איתה היא ממש בסדר אבל עם פורנו זה דוחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ממש ניצול של האישה למען הנאה של הגבר!!!!!!!!!!!!! ובכלל חייבים לשמור על צניעות!!!! זה מגעיל אותי!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo5.gif

זה פשוט בעעעעעעעע! ומיייייי אמר שאני שונאתתתתת הומואים!?!? אני חולהההההה על הומואים!! בלי הגזמה!

למעלה