חדשהD: אני טליה בת 14 מחולון^_^ שמחה להצטרף לפה D:
C crazykid oO New member 26/2/07 #6 ברוכית../images/Emo9.gif תבלי אני אולגה בת 13 וחצי בחופש יום הולדת םO מנתניה שמחה שהצטרת לפה D:
Z zivid New member 28/2/07 #8 היי ../images/Emo129.gif ברוכה הבאה ^^ אני זיו בת 14 מסינגפור -התלהבות- יום שבת הזה אני הולכת להופעהההההההההההההההההה סוףסוף [הופעה של פוב כמובן >.>]
היי ../images/Emo129.gif ברוכה הבאה ^^ אני זיו בת 14 מסינגפור -התלהבות- יום שבת הזה אני הולכת להופעהההההההההההההההההה סוףסוף [הופעה של פוב כמובן >.>]
Z zivid New member 1/3/07 #13 ברור! ../images/Emo129.gif תודה יאללה וגם הלהקה שמחממת אותם ממש טובים בקיצור שילך טוב ושיבואו אנשים טובים תמונות אני יעלה שיהיה זמן D:
ברור! ../images/Emo129.gif תודה יאללה וגם הלהקה שמחממת אותם ממש טובים בקיצור שילך טוב ושיבואו אנשים טובים תמונות אני יעלה שיהיה זמן D:
J Just Sleep New member 28/2/07 #10 אוף גמני רוצה :{ מניאקית. אבל אני לפחות יכול ללעוס מסטיק מוחעחעחחע |נזכר בטקסט שקראתי לפני כמה שנים על כך שאסור ללעוס בסינגפור מסטיקים|.
אוף גמני רוצה :{ מניאקית. אבל אני לפחות יכול ללעוס מסטיק מוחעחעחחע |נזכר בטקסט שקראתי לפני כמה שנים על כך שאסור ללעוס בסינגפור מסטיקים|.
Z zivid New member 3/3/07 #14 מה לא! ../images/Emo129.gif אני גם הולכת להופעה של פוב וגם לועסת מסטיק! מותר ללעוס אסור לזרוק ברחוב או למכור P:
מה לא! ../images/Emo129.gif אני גם הולכת להופעה של פוב וגם לועסת מסטיק! מותר ללעוס אסור לזרוק ברחוב או למכור P:
פ פיתiש New member 3/3/07 #15 ברוכה באה ../images/Emo24.gif קוראים לי עמית אזולאי בת 15 מחדרה וגם דיי חדשה... P=