חדשה_ומתלבטת

denur1

New member
בגלל חבר?? חברי לפורום בלי

שום חששות, רק על תתני אפילו רמז על מי מדובר! היות ואין ילדים משותפים אין בעיה שלא תתיחסי למה שהוא כותב, לא תעשו חשבונות אישיים כאן, כל היתר, אם נראה לך הצטרפי לכאן. בהצלחה.

מזל חי

New member
יש כמוכם כאן הרבה

זה לא ממש משנה אם הכירו משם או מכאן בסוף כולם חיים ליד כולם ואפילו בסחבקיה

r e d head

New member
הפורום, הכתיבה

והמפגשים הכללים פתוחים לכולם. אבל אני לא בטוחה שיהיה לך נעים להסתובב במקום שחבר שרק נפרדת ממנו נמצא, ואולי אפילו מנסה להכיר אחרות. לא עדיף אחרי שנפרדים להתנתק ולהתרחק? לפחות לתקופה עד ששוכחים.

אורa

New member
מתלבטת

א. תודה על ההתיחסות ועל התגובות. נפלא שיש אנשים שאכפת להם מהזולת ב.יש לצין שהאקס שצוין כאן חברי עד לפניי חודשיים.ולא הגרוש שלי.האינו בקשר עם אהבה גדולה כשנתיים לערך

magic40

New member
מסקרן אותי נורא

הוא היה חברך שנתיים עד לפני חודשיים הוא נשאר חבר פורום במשך השנתיים האלו זה אומר שאת מכירה את הפורום ואת האנשים שבו שנתיים?

אורa

New member
אורa

אכן אני מכירה את הפורום שנתיים.וגם חלק מהאנשים שהם גם חבריו מהפורום. וגם הגענו למסיבות יחד. והכרתי חברה מקסימים שאני מצטערת שהכרתי דרכו כי לא אוכל להישאר בקשר בגלל הפרדה

רות 2

New member
אם כך............ הינך ........

נו שויין הרי מה שאגיד יתפרש כהעלבה .... לכן רק אמליץ לך לקבל את הצעתה של רד

רק אם האקס שלך הוא בעל תפוז

תשאלי את עצמך את השאלה הזו, אני במקומך עושה מה שאני אוהבת, ואם את אוהבת את האנשים כאן בכיף!!!

deena

New member
לא, אף אחד לא יכול להגיד לך

אם תהיי פה או לא. אבל, מניחה שזה עלול בסיטואציות מסויימות להיות מאוד לא נוח לך או לו- או לשניכם יחדיו. אם כבר חשבת מראש על כך שיתכן שלא יהיה לו נעים שתשהי כאן- ושאלת לדעתו, והוא הבהיר שזה יפריע לו- אני חושבת שכדאי ורצוי לכבד אותו. מניחה שאילו לא היית בוחרת לצאת בהצהרה הזו ולהודיע על כך שאת מכירה מכאן מישהו, שהיה ביניכם קשר ושאת לא יודעת אם לכבד את רגשותיו או לא- אף אחד לא היה יודע (כולל האקס) אם זו את, את הקשר שהיה לכם, וכו'. בחרת להודיע על כך מראש, ולדעתי זה להוסיף שמן למדורה. ובניגוד לכל מה שכתבתי עד עכשיו, אם את בוחרת בכל זאת להיות כאן- ברוכה הבאה.

ערסlight

New member
המבולבלת

תראי, הפורום הוא של כולם ומכך... של אף אחד. כל אחד יכול לכתוב כאן. השאלה היא מאיפה את באה וכמה דעתו של האקס רלוונטית לך. עד כמה יש לך נכונות ללכת לקראת האקס שלך, אם הוא מבקש. מין סוג של התחשבות וראיה של עצמך מי את. ושאנחנו נגיד לך?

Kטלנית

New member
לא יכלתי להגיד את זה טוב יותר../images/Emo45.gif

ערס........ כמו שצריך
סיכום סיכומי ועינייני

היה לנו בפורום קטע מגניב ....

גבר התכתב עם אישה במשך זמן מה במסרים אישיים... ונחשף... וגילה את כל צפוני ליבו.... ואחרי מספר שבועות!!!! בטעות היא חתמה את שמה האמיתי באחד המסרים - והוא גילה שזו היתה האקסית שלו!!!!! מסכן....

אורa

New member
מתלבטת

אני יודעת שהוא לא כותב בפורום אבל הוא כן קורא את הנכתב הוא רק משתתף בפעילויות .הבעיה שלי היא לא כאן.אלא בפעילויות עצמן איך הוא יגיב כאשר ניפגש במסיבות למינהן

פליזזזזזזזזזזז

What do you care? מקסימום תזמיני אותו לרקוד איתך! מה יש? אם הוא האקס אז אי אפשר לרקוד איתו כבר? תהני, תזרמי...

מיקי 43

New member
זה מקום פתוח וחופשי

ומאחר והמקום גם הפך המוני אז אין לך בעיה מקסימום תאמרי יפה שלום ירצה יהיה לא ירצה תני לו את ברכת הברך ושילך לחפש מה זה החרטה הזה ובינתיים תהני

למעלה